Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant pravi, da sem preveč skromna

Fant pravi, da sem preveč skromna

Oba sta zakompleksana. Vsak na svoj način.
Metuljčki in bližina ne pridejo brez razloga.
[/quote]

Tu se pa močno motiš. 😉
Te reči so posledica evolucije.

Dedi bomo vedno otroci 😂 tut tist ko bo tu zdej reku da ni res, Laže 😂😂 Vedno bo neki ko bomo otročje odreagirali 😂 ne me narobe razumet eni bojo odreagiral na neki banalnega eni na nekaj bolj pomembnega ampak vsi na neki odreagiramo xD jst npr. Otročje odreagiram ko mi nekdo neki nabija v prazn al pa preveč komplicira in namest da bi pač odraslo to sprejel xD kr grem vstran ko otrok 😂

Tu se pa močno motiš. 😉
Te reči so posledica evolucije.
[/quote]
Katere reči ?

Katere reči ?
[/quote]

Metuljčki… poželenje ob prvem stiku. 😉

Metuljčki… poželenje ob prvem stiku. 😉
[/quote]
To je res.
Kot pravim, pa metuljčki niso stvar naključja.
Če so metuljčki, potem imata marsikaj skupnega.
Čeprav se, kot ponavadi, želi prikazati, da sta kot dva različna pola.
Ker se vsak fokusira le na tisto oviro ali neskladje. Da se s tem pokaže, kako je on ali ona boljša, drugi pa slabši.

Tu je lahko vprašanje, zakaj je ona postala tako skromna in kaj je ob tem potlačila.
Da se je zaljubila v nekoga, ki ji kaže tisto, česar pri sebi ne prenese.

Saj sama veš. To je bilo to, takega res ne rabiš. Pač bili so metuljčki, zdaj ko jih ni več, pa v resnici ni veliko ostalo. Move on. Ni te vreden.

To je res.
Kot pravim, pa metuljčki niso stvar naključja.
Če so metuljčki, potem imata marsikaj skupnega.
Čeprav se, kot ponavadi, želi prikazati, da sta kot dva različna pola.
Ker se vsak fokusira le na tisto oviro ali neskladje. Da se s tem pokaže, kako je on ali ona boljša, drugi pa slabši.

Tu je lahko vprašanje, zakaj je ona postala tako skromna in kaj je ob tem potlačila.
Da se je zaljubila v nekoga, ki ji kaže tisto, česar pri sebi ne prenese.
[/quote]

Bojda se nasprotja privlačjo… ampak vse ima svoje meje. 😉

Bojda se nasprotja privlačjo… ampak vse ima svoje meje. 😉
[/quote]
Ne verjamem v to.
Že zaljubimo se v idealizirano podobo samega sebe.
In ta ne more biti naše nasprotje. Lahko je le tisto, kar nas dopolnjuje, da z njo lažje postanemo tisto, kar si želimo.

kaj pa jemljes locenca. jasno da ga je ze prva baba nagonila skoz vrata z ocitnim razlogom.. bay bay. to je otrok.

Mislim da ga bolj boli, da si tako samostojna. Zgleda da je bil navajen, da ga je prejsnja molzla…je bila pa oblecena po najnovejsi modi…
S takim, ki tega ne ceni…nimas kaj iskat…vedno bo nasel dlako v jajcu…

Ce ga je ze tako motilo s tem telefonom…bi te lahko lepo presenetil in ti za darilo sam kupil iphona…

Da pa ne moreš imeti otrok…glede na starost pri moskih ni ovira, ponavadi imajo ze kaksnega…

Po moje te fant ni vreden, če ti govori takšne stvari. Ne ceni te kot osebo, želi te spremeniti, čeprav znamke ne pomenijo nič.
Prav si mu povedala. Naj si najde takšno, ki bo po njegovem okusu. Ti si zaslužiš nekoga boljšega – takšnega, ki te bo cenil takšno kot si.
Srečno!

Ljudi se ne da spremenit. Sprejmi ga takšnega kot je ali pa menjaj. Jaz bi glede na napisano menjal.

Jaz pravim, da si odgovorna in clovek z vrednotami. Seveda so sproscena oblacila prava izbira za domace okolje ali razna druzenja. Telefon je popolnoma spodoben in dobra izbira. Upam, da ti dolgo casa sluzi. Iphone je ponavadi statusni simbol. Ce je tvoj fant na nek nacin materialist oz. Se zeli izpostavljat in bahat z napravami, ki v resnici ne pomenijo nic, se pac naj. Menim, da si najdi enega kmeckega preprostega fanta, ki te bo inel rad tako kot si in ne bo zahteva od tebe vec kot si zelis sama.

Tebi je pomembno,da imaš urejeno življenje,ker živiš zase, njemu je pomembno drugo,pomembno mu je kaj si drugi mislijo o njem in se hoče pokazat,da ON PA IMA nekaj “več” kot drugi. Na kratko ti nisi materialist,on pa je 😃 Na žalost nikoli ne bosta prišla na skupno točko,saj imata drugačne poglede na svet. Tvoj pogled je pravi,ne sekiraj se! On se bo vedno trudil pokazat drugim kaj ima. Zato mu je tako pomembno,da ima Iphona pa novi avto. ON JE SAMO OVČKA SISTEMA…

Jaz sem enaka kot ti s tem,da vozim 21let star avto(sicer zgleda star tam ene 15,ker je taki model) ,zasluzim cca 850€ in mi je to ogromno,saj ne zapravljam,ne ker ne bi morala ampak,ker se počutim izpopolnjeno brez tega,da bi morala imeti skoz nekaj novega,to me ne osrečuje. Moj mož ima cca 3.000€ plače ,nov avto,vedno lepo oblečen,tudi ne kupuje novih stvari skoz za oblečti pa bi lahko komot. Pač midva sma si glede tega podobna(razen avta,ki ga je pac zelel imeti). Meni ne reče nič. Mislim,da ni pomembno,da si skoz nekaj kupuješ ,važno je ,da skrbiš za higieno in si urejen. 🙂 Tvoj fant nikoli ne bo srečen,ker nikoli ne bo dosegel stanja,da bi imel VSE NOVO kar si želi,ti pa tega stanja sploh ne rabiš doseči,saj si zadovoljna s tem kar imaš in TO je najbolj pomembno kar se v življenju naučiš,biti srečen s tem kar imaš,saj če nisi zadovoljen s tem kar imaš skoz potrebuješ nekaj novega,boljšega,da drugi vidijo ,da ti pa si lahko privoščiš,on ne bo nikoli drugačen,vedno bo tak,srečen samo tistih par trenutkov ,ko se lahko pokurči naokoli. Pusti ga 🙂 Poišči si fanta ,ki živi zase in zate,ne za poglede drugih .

pa lep dan

Pusti tega narcisa in pridi k meni. Tudi sam ne prisegam na neke znamke oblačil. Kupim si kar mi je všeč tako da ne zgledam kot nek razcapanec, ni pa do nekih Guči ponaredkov iz sarajevske tržnice. Za telefon pa tud ne dam več kot 10€ na 24 obrokov 😃

Naj ti pa on kaj kupi, če bi rad kaj drugače. Sicer pa, mogoče ni tako hudo mislil. V prostem času se ti ni treba oblačit kot administratorka v pisarni, lahko se oblečeš modno in ženstveno in za primeren denar. Kvalitetne cunje se tudi dlje lahko nosijo kot Zara in Orsay in dlje ostanejo lepe in modne. Samsung ali pa iPhone ni tako velika razlika v denarju, je pa enostavno pametno kupiti telefon, ki ti tehnološko ustteza, ne pa na ceno gledat. Razen seveda, če moraš.
Lej, oba sta odrasla,lahko se normalno pogovorita. Otročje sta reagirala oba. Delno ima on prav, delno ti. Povej mu, kakšne so tvoje prioritete in pogledi na denar, kaj si želiš v naslednjih letih, tudi z njim.. kakšno zvezo želiš in kje se vidiš v prihodnosti.
In ja, tudi če kupuješ s svojim, se lahko z njim pogovoriš normalno o nakupu. Povedala bi mu, koliko imaš denarja in kaj si od telefona želiš. Poslušaš njegovo mnenje, nasvet, nato se odločiš. Sama, saj je tvoj denar. To je bolj pomembno kot kdo živi v garsonjeri. Ali ceniš njegov nasvet, ga spoštuješ? Če ga ne, je to dober razlog, da zvezo prekineš. Ne pa, kdo živi v mansardi, kdo bolj špara itd. Otročarije

Tako se začne … … …
Zdaj so tihi dnevi, potem bodo tihi tedni, tihi meseci … …
Dobro premisli, če to želiš.

Zato smo nekateri raje samski, da se nam ni potrebno ukvajati s takšnimi bedarijami in seronji, ki se takole vtikajo v tvoj lajf in ti ga grenijo.

Z bivšim sva se sprla, ker sem si sama kupila zobno ščetko, pa itak ne moj telefon, ne avto, ne dom, ne plača, niso bili dovolj dobri, pa vse lastniško, brez kreditov in lizingov, brez sleparjenja in goljufanja davčne uprave. Samo ključe od svojega domovanja je dobil po pošti in ciao forever. Ne sekiraj se, če te je dal na čevelj, naredil ti je uslugo. Našla boš boljšega.

Hahaha, isto sem pomislu – ce ne ni bil v vezi bi naredu vse kar bi lahko, da bi nekako prsel do te punce, bere se super 🙂

Dej no, kaksne nabijas – pa kaj ste v vezah to cist zliti drug z drugim? Veliko kolegov sem videl, ko so postali cisto brez identitete, ker so skoz spraseval kaj bi pa ona rada…potem pa so sli ravno zaradi tega narazen…
In sem v vezi vec kot desetletje in nisem ravno zelen glede tega…

Se strinajm, da je potrebno delat kompromise sam kompromis ni to, da eden vsiljuje drugemu nepotreben gadget za full kesa – ce mu kaj ne pase naj ji (ali mu) to kupi sam potem brez brezveznega ocitanja ali pa vsiljevanja…

Kompromis bi bil tudi iz njegove strani, da bi bil lahko tiho…

Poznam enega takega že od otroštva…zanj nikoli nič ni bilo dovolj dobro razen to kar je on imel…seveda na račun staršev, še danes je tako.

Sej to je njegova težava, ker globoko v sebi očitno čuti, da je “reven” in potem to projicira nate. Kolikor vidim ti razumeš, da je bogastvo veliko več kot samo materialni izdelki, predvsem dobi odnosi, za začetek sam s sabo. Če ti fant vseeno veliko pomeni, lahko v skrajni sili najdeta vsaj kakšnega terapevta, da vama pomaga pri tej komunikacijski prepreki.
Srečno!

PS: Samsung A71 je odličen telefon! Sem ga pred kratkim kupil svoji ženi, čeprav imam jaz iPhona.
PSS: Kavbojske za 100 evrov si pa le kupi, ker se veliko bolj splačajo kot tisti pofl za 30. Da pa ne daš 100 evrov pa pojdi npr. v LJ Emporium – jaz kupujem Diezel kavbojke, znižane iz 160 na 70. 🙂

Prva ga je ze spoznala, torej kaj tebi ni jasno? Ni zastonj bivsi.

cao ,,pisi na fanpit23@gmail,com,,,,,lp

Škoda da mu nisi rekla da boš kot njegova ljubica z veseljem vzela vsako darilo..
Pojdi z njim nakupovat in naj te financira… res si preveč skromna da te zastonj mečka..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close