Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant me je prevaral

Fant me je prevaral

Odgovor na objavo uporabnika
Prevarana do amena, 08.11.2021 ob 21:32

Izvedela sem 4 dni nazaj, še vedno sem v šoku. Stara sem 25 let, on leto starejši, skupaj sva bila skorak 4 leta. Nič nama ni manjkalo (vsaj tako sem mislila) tudi seksa ne. Pa takšne načrte za skupno prihodnost sva imela, on je bil glede tega morda celo bolj resen od mene. Vedno je bil ljubeč, mi govoril, da sem zanj edina, da me ljubi, da se bova skupaj postarala, ampak očitno nič od tega ni bilo res. Vse je bila le ena velika debela laž. To je že drugi fant, ki me je grdo izigral, ampak me ta prevara boli bolj, ker se mi je zdelo, da sva bila res povezana in da je morda pravi zame. In zdaj sem padla na realna tla, moški enostavno ne znajo biti iskreni, sami gnoji, ki jim ni mar za naša čustva, vsi samo nekaj obljubljajo, govorijo, koliko jim pomeniš, potem pa naredijo vse ravno obratno in te zavržejo kot smet. Res izgubila sem vero, verjetno kar v vse moške,  pa se tisti, ki so dobri (5%) bodo enkrat varali. Še katera s podobno izkušnjo?

Zenska je najbolj srecna, ko je samska. Preizkuseno. In vztrajam pri tem. Briga me za tiste luzerje od lulckov.

On bi te imel za sluzkinjo, fuk…bi pa drugje. Jebes to.

Nekdo je omenil, da je huje kot to čustvena prevara, pač čisto glupa izjava, prevara je prevara. Pa pika.

Prevarana do amena, 09.11.2021 ob 22:25

Nekdo je omenil, da je huje kot to čustvena prevara, pač čisto glupa izjava, prevara je prevara. Pa pika.

Sklepam da ste mislila na name.

Gospodična,

recimo, se ti ne zdi pomembneje kot to s katero tvoj življenski sopotnik športa to, da se ob tebi prebuja, preživlja s teboj emocijonalno poln čas in ne le mehansko penetracijo…

Vnos in obremenjenost z monogamnostjo v sodobni družbi tako vemo od kod izvira…

Sicer pa, ko sem že večkrat napisal, se je o stvareh okoli aktivnosti zunaj zveze oziroma zakona potrebno dogovoriti in da slučajno ne bo nesporazumov, tudi dogovor, da se o tem ne bosta dogovarjala je dogovor.

Zvestih moskih NI. Ne obstajajo na zalost…

Sem moški in mi je žal, da imaš že tako mlada slabe izkušnje z moškim spolom. Tovrstna početja grobo obsojam in tudi sam imam izkušnjo kjer sem bil prevaran. Na srečo sem z leti tudi to razčistil, odpustil in šel naprej. V svojem življenju sem spoznal številne moške, ki so bolj ali manj odkrito varali osebe s katerimi so bili v zvezah. Tudi za številne ženske lahko rečem enako. Pa da ne bom samo slabe primere našteval. Osebno dobro poznam nekaj zelo dolgih in lepih zvez brez duha in sluha o kakšnih hudih umazanijah iz bilokere strani spola. Kar bi vam trenutno svetoval je posvet in pogovor s kakšnim psihoterapevtom. Zaradi enega bedaka se mi zdi škoda kakšne lepe zveze z osebo, ki si vaše zaupanje in ljubezen dejansko zasluži.

Nikki912, 10.11.2021 ob 10:43

Zvestih moskih NI. Ne obstajajo na zalost…

Glavno, da ste ženske vse zveste in potrpežljive. Edino zvesto bitje ženskega spola, ki ga poznam je Lassie.

Jaz sem mojega spodbujala, da sva bolj intimna, se trudila dolgo časa, nima posebnega interesa, sedaj pustim in je kakor je…ampak se ne vidim več z njim več, samo da se mi še finance postavijo, potem tudi jaz grem, pa naj si potem prosto po prešernu  ljubice vozi domov…nekaj časa poskušaš rešiti, potem se vdaš in oddideš

Je torej iskreno obojestransko partnerstvo samo še mit?

Vprašanje za Carrie Bradshaw.

varajo itak in moški in ženske tako da je brez veze govort moški so prasci ali zenske so prasice…raj se uprašaj kaj med vama ni štimalo…če bi bi blo res use super kot praviš te zagotovo ne bi prevaral…pa lep dan

Mislim, da tu ne vidiš svoje napake. Igraš karto zrtve 100%.

Pred kratkim sem spoznal punco, ki je podobno kot ti razočarana … Se menima vse super, vprašam  kdaj ima čas da se slišima, in potem se začnejo zgovori, prebere ne odgovori…. se spret menima vprašam za cifro noče dat  samo na fb. Na kar sem kočno povprašal v čem je tezava in pravi da je imela različne izkušnje, in ne da cifre. Nato sem zvedel da še je čustveno navezana na zvezo pred 2 letoma. Na kar sem ji rekel da naj predela te zadeve, in ko bo pripravjena mi naj napiše kaj, če še bom samski. Skratka tudi, ko zenska spozna fanta, ki je (izgled, postava, finančno, čusveno stabilen, si zeli druzino, zvest), mu ne da priloznosti, ker meče vse moške v isto jamo.

Moj nasvet je poglej prvo v ogledalo, vprašaj se zakaj si izbrala ta dva moška, kot si izbrala. Dejansko zenske izberejo top 20% moških, medtem ko so preostali nevidni za njih. Iščete tipe, ki jim ni mar za vas, ker ti niso dostopni čustveno in tu vidite izziv pri moškem (porastek dopamina, metulčki v trebuhu).

Vzami papir in napiši 5 lasnosti, ki jih mora imeti moški, ki ga zeliš in potem spoznaj par fantov ne da bi spala z vsakim, da vidiš če imajo te lasnosti, in če imajo potem mu daš priloznost.

Osebno sicer menim, da je zvestoba precenjena. Če je srce doma, je vse ostalo telovadba. Mislim, da enkrat je nekaj moralo biti, ker je načel to debato.  Ustavila sem ga v prvem stavku in sicer, jaz nisem niti župnik, da ti dam odvezo, niti psiholog, da te tolažim. Mene bo zanimalo samo, če se boš hotel ločiti, in to mi povej takoj. Če rabiš, so četrtki tvoji. Če si jih boš vzel, si bom jaz srede. Moški mora vse življenje čutiti, da en delček tebe je neukrotljiv, in da se ne počutiš odvisna. No, petintrideset let je vsak prost trenutek z mano, njega je bolj strah, da ostane brez mene kot obratno. Pa je v čisto vseh ozirih boljša tržna roba kot jaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close