Fant me je prevaral
vandame, 09.11.2021 ob 09:23
Vedno je bil ljubeč, mi govoril, da sem zanj edina, da me ljubi, da se bova skupaj postarala,
Boš vedela za v naprej, kdor opleta s takimi osladnostmi je največji ološ.
isto sem si mislila…. s partnerjem sva skupaj 20+ let, še vedno srečna, je romantik, ki mi še vedno nabira šopke travniških rožic, pa mi ni niti enkrat rekel česa takega… To so floskule iz ljubezenskih romanov, ki jih pišejo ženske avtorice, to si ženske želijo slišati od ljubljene osebe. Torej ali si si izmislila, ali pa ti je to rekel, ker si to hotela slišat, da je v miru lahko varal….
Zainteresiran, 08.11.2021 ob 22:15
Še dobro, da samo moški varamo. Ženske ste pa tako vse popolne in brez greha. 18 let sem bil z žensko in niti enkrat v tem času je nisem prevaral. Je pa zato ona mene. A ni to čudno? In zdaj naj rečem, da ste vse ženske prasice in da ste vse enake? Ne, niste! Prav tako kot moški nismo vsi enaki.
Bi te rada spoznala…Jaz ga nisem prevarala,on pa me je varal 2,5 leti z bivšo…Midva skupaj 18 let in imava družino,hišo itd…Vse idealno…Do 2 mesecev nazaj,ko sem izvedela…
Recimo že takšnih, ki tukaj gor pišejo, da si si sama kriva, ker mu nisi (po njihovo) dovolj ugodila v postelji, jaz niti povohala ne bi. To ni dovolj kvalitetno zame. Nekdo, ki je moralno tako nizko, da mu je to razlog, da je partnerju dovoljeno varanje, preprosto ni na mojem nivoju. Ne deliva istih vrednot. Poišči ljudi, s katerimi deliš vrednote, ti te bodo pripeljali do fantov, ki imajo takšne vrednote, kot ti. Vsi pa, ki morajo svoje frustracije / ego/ nedoraslost zdraviti pri ljubicah – naj ne bodo tvoj problem. Ne glede na starost.
donporleone, 09.11.2021 ob 12:16
Zartrose izven profila, 09.11.2021 ob 05:55
baksuz, 09.11.2021 ob 00:30
donporleone, 08.11.2021 ob 23:31
Epic Fail, 08.11.2021 ob 22:10
donporleone, 08.11.2021 ob 21:42
Prevarana do amena, 08.11.2021 ob 21:32
Izvedela sem 4 dni nazaj, še vedno sem v šoku. Stara sem 25 let, on leto starejši, skupaj sva bila skorak 4 leta. Nič nama ni manjkalo (vsaj tako sem mislila) tudi seksa ne. Pa takšne načrte za skupno prihodnost sva imela, on je bil glede tega morda celo bolj resen od mene. Vedno je bil ljubeč, mi govoril, da sem zanj edina, da me ljubi, da se bova skupaj postarala, ampak očitno nič od tega ni bilo res. Vse je bila le ena velika debela laž. To je že drugi fant, ki me je grdo izigral, ampak me ta prevara boli bolj, ker se mi je zdelo, da sva bila res povezana in da je morda pravi zame. In zdaj sem padla na realna tla, moški enostavno ne znajo biti iskreni, sami gnoji, ki jim ni mar za naša čustva, vsi samo nekaj obljubljajo, govorijo, koliko jim pomeniš, potem pa naredijo vse ravno obratno in te zavržejo kot smet. Res izgubila sem vero, verjetno kar v vse moške, pa se tisti, ki so dobri (5%) bodo enkrat varali. Še katera s podobno izkušnjo?
Draga moja,
uporabnih zvestih moških ni❗
Še teoretični vidik za lažje razumevanje.
Da povzamemem tezo napisano v, če se ne motim Lady (res dolgo časa nazaj, ko je še obstajala rubrika DVS). Uporabni del populacije, ki se lahko pohvali z dvema glava pač ne mora biti zvest! Imamo namreča kakor zveste (KZ), katerih skoki čez plot so dokaj redki (morda enkrat letno) in naključni (nenačrtovani) ter kakor nezveste (KNZ), ki se na avanture podajajo precej pogosteje in jih dojemajo kot nekakšen hobi. Obstaja pa še tretja skupina, ki pa ne sodi med uporabne moške, kaže pa se navadno v lenih osebkih brez energije, ki jim nebi vstal niti ob pogledu na božansko telo kakšne prave dive.
Sedaj pa k izbiri. Zveza s KZ-jem ratko ročno sicer prihrani občutek tegobe a so z njim povezana tudi večja tveganja, saj v nasprotju s KNZ-jem na avanture ni pripravljen ne fizično (nima seboj in ne razmišlja o zaščiti) in ne psihološko, dogodek jih namreč čisto prevzame in nemalokrat jim spodnese tla pod nogami (za razliko od KNZ-jev, ki so na zapeljevanje predstavnic nežnejšega spola načeloma imuni in ne zamenjajo ljubljene za recimo pol mlajšo prsato gospodično).
Za konec pa še sklepna misel teorije, ki govori o tem, da če bi ženske vedele, koliko bolj je moška populacija z ljubicami zanimivejša ljubečnejša, stabilnejša, boljša, bi jih izbranke kar same nameščale, ljubice, kakopak.
Tole me pa spominja na tist vic, ko gresta mož in žena v gledališče. Pa mož pokaže ženi damo in ji prišepne… Vidiš, to je pa Tonetova ljubica. Žena jo premeri od nog do glave in izjavi… naša je pa že lepša. ?
Drugače imaš v mnogo čem prav. Je pa zvestoba med drugim tudi stvar odločitve. In je včasih res težko, da zmaga zgornja nad spodnjo glavo. ?
Nekako sem mnenja, da ljudje seksualni zvestobi dajejo preveliko težo v odnosih. Veliko pomembnejša v tovrstnem partnerskem odnosu se mi zdi čustvena, zvestoba katere pa vse preveč ljudi ne loči od prvoomenjene.
Seksualna zvestoba in čustvena zvestoba. To je tvoj izgovor da se goniš naokoli? Si potem rečeš, da čustveno si mu pa bila zvesta in med tem, ko te natepava nek tujec ti misliš na svojega moškega? In potem smo moški prasci, a ne?
SEksualna in custvena zvestoba se prepletata. Pri varanju se gre tudi za lazi, za omalovazevanje drugega, ko varalica hoce prikriti svoje grdobije.. in vse to je custvena nezvestoba. Nekateri mislijo da je custvena zvestoba zgolj to da imas eno “rad” drugo pa le seksas.
Zagotovo Jana nima prav. In niste vsi prasci in ste zvesti svoji, ker tako zelite.
Rožica,
zopet mešaš jabolka in hruške, iz katerih želiš pripraviti sebi všečen kompot❗
Seksualna zvestoba ni enaka čustveni, lahko se pojma delno prekrivata, a sta vseeno osnovana na različnih temeljih.
Pri seksualni (ne)zvestobi gre izključno za odnose, ki bazirajo na “posteljnih aktivnostih”, to pa je tudi vse. Nezvesti, kot se jih pojmuje, v tovrstnih primerih nimajo namena zapustiti partnerke, zaradi čustev, do recimo desetletja mlajše prsate gospodične, saj le teh ni, čustev kakopak. Gre za nekakšen hobi, če se lahko tako izrazim. Namreč lov na samičke je prava rekreacija in sodi med najpopularnejše športe znatnega deleža populacije, ki se lahko pohvali z dvema glavama.
ne ne mešam.
Čustvena nezvestoba so vse laži, ko svoji “dragi” prikrivaš to prsato 20letnico, vsa omalovažovanja, ko ti reče, da čuti, da jo varaš, da vonja parfum druge ženske, da imaš dolg blond las na srajci itd itn.. ti pa ji rečeš, da blodi, si zmišljuje, da ni druge itd itn.. Hkrati pa še ogrožaš zdravje svoje “drage”.. Kar je seveda sebično od tistih ki varate in to počnete svoji “dragi”. In ob tem ji niti ne privoščite, da bi jo predhodno seznanili s svojimi nameni, da ona sama zase odloči ali se bo šla to ali ne. Vidiš-tako partnerko ali partnerja oropate odločitve za svoje življenje saj jim prikrivate pomembne podatke, zaradi katerih bi zgodba bila drugačna, zaradi katerih se vaše partnerstvo sploh ne bi začelo ali pa bi se končalo pred skokom v drugo. In vse to je čustvena nezvestoba.
zato dragi porleonči-nikdar se ne gre samo za posteljne aktivnosti pri osebah, ki so že z nekom! To je možno samo pri samski osebi ki se gre posteljne aktivnosti z drugo samsko osebo in sta obe seznanjeni s tem, da se gre izključno in samo za posteljne aktivnosti. Ko pa se greste posteljne aktivnosti z drugimi ko ste v vezi, pa se ona/on tega ne ve, ste pa čustveno in seksualno nezvesti.
In to, dragi moj, ni izkaz ljubezni do nekoga, ki naj bi ga imel rad, ga ljubil.
Zartrose izven profila, 09.11.2021 ob 18:49
ne ne mešam.
Čustvena nezvestoba so vse laži, ko svoji “dragi” prikrivaš to prsato 20letnico, vsa omalovažovanja, ko ti reče, da čuti, da jo varaš, da vonja parfum druge ženske, da imaš dolg blond las na srajci itd itn.. ti pa ji rečeš, da blodi, si zmišljuje, da ni druge itd itn.. Hkrati pa še ogrožaš zdravje svoje “drage”.. Kar je seveda sebično od tistih ki varate in to počnete svoji “dragi”. In ob tem ji niti ne privoščite, da bi jo predhodno seznanili s svojimi nameni, da ona sama zase odloči ali se bo šla to ali ne. Vidiš-tako partnerko ali partnerja oropate odločitve za svoje življenje saj jim prikrivate pomembne podatke, zaradi katerih bi zgodba bila drugačna, zaradi katerih se vaše partnerstvo sploh ne bi začelo ali pa bi se končalo pred skokom v drugo. In vse to je čustvena nezvestoba.
zato dragi porleonči-nikdar se ne gre samo za posteljne aktivnosti pri osebah, ki so že z nekom! To je možno samo pri samski osebi ki se gre posteljne aktivnosti z drugo samsko osebo in sta obe seznanjeni s tem, da se gre izključno in samo za posteljne aktivnosti. Ko pa se greste posteljne aktivnosti z drugimi ko ste v vezi, pa se ona/on tega ne ve, ste pa čustveno in seksualno nezvesti.
In to, dragi moj, ni izkaz ljubezni do nekoga, ki naj bi ga imel rad, ga ljubil.
Gospodična se očitno zopet sprenevedajo.
ne, gospod se spet spreneveda.
Ampak resnice o zvestobi in nezvestobi pač to ne bo spremenilo, ne glede na to, koliko glavo tiščite v pesek.
?
No, pa bodi odprt in iskren-tvoja draga ve, da jo varaš? Si ji to povedal? In se s tem strinja? Če se strinja-okej. če pa ne ve pa pač ne moreš govoriti, da si čustveno zvest. 😉
Zartrose izven profila, 09.11.2021 ob 19:38
ne, gospod se spet spreneveda.
Ampak resnice o zvestobi in nezvestobi pač to ne bo spremenilo, ne glede na to, koliko glavo tiščite v pesek.
?
No, pa bodi odprt in iskren-tvoja draga ve, da jo varaš? Si ji to povedal? In se s tem strinja? Če se strinja-okej. če pa ne ve pa pač ne moreš govoriti, da si čustveno zvest. 😉
Smo pa nekam napadalni…
Prevarana516, 09.11.2021 ob 15:28
Bi te rada spoznala…Jaz ga nisem prevarala,on pa me je varal 2,5 leti z bivšo…Midva skupaj 18 let in imava družino,hišo itd…Vse idealno…Do 2 mesecev nazaj,ko sem izvedela…
Zdej odvisno kak tip človeka si. 2,5 meseca je še sveže. Lahko da mu boš oprostila in boš nazaj skupaj z njim že zaradi otrok.
-
Jest ji nisem oprostil in še danes, 4 leta po ločitvi mi na misel ne pride da bi jo nazaj vzel. Pa mi je že sama namignila če bi zopet poskusila. Gonit se okrog potem pa ko zadeve pridejo na plano in se jebač potuhnjeno vrne nazaj k svoji familiji bi pa ponovno poskušala. Malo morgen. Pa ji ni ničesar manjkalo. Plačo imam nadpovprečno tako, da sem lahko kupil zemljo in naredil novo hišo. Plačeval sem ji vse položnice tudi njen telefon in zavarovanje. Ona je za hladilnik skrbela druga je bilo vse na meni. Vsako leto smo hodili na dopust, skratka kot mora biti. Le ona ni mogla nog skupaj držat.
Sprijaznite se, da večina ljudi ni sposobna kavsa z eno osebo celo življenje, ne ženske, ne moški, in odpikajte tiste nakladače, ki vam to obljubljajo. Sprijaznite se, da malo spremembe v spolnosti ne škodi, ne partnerju in ne vam, zato si to občasno privoščite – in ni treba, da vam to pokvari odnos s stalnim partnerjem, če nimate teh nerealnih pričakovanj. Laganje in nakladanje je pa težko tolerirat, to pa verjamem.
sprijanznite se, 09.11.2021 ob 20:36
Vsi razočarani tukaj: z monogamijo so vas NATEGNILI, to je glavni problem, v resnici to ni preveč naravno in pogosto. No, lahko mi verjamete in malo spustite pričakovanja glede zvestobe, lahko pa tudi ne in se opečete še 100x zaradi mene.
Jap, tu je… Monogamija ni naravna… Smo pa vseeno ljudje čedalje bolj monogamni.
Ker kaj pa ljubezen? Navezanost? Od kod je pa potem to?
Bolečina ob varanju?
Pa še vedno ni to razlog, da lahko varaš. Pač ne it v zvezo, ampak mej sam sex partnerje. Ampak… Spet nismo tko zadaj… Ker otroke je treba met. To je v naravi, da gredo geni naprej. Ampak tu so pa pol že čustva vpletena…. Fak.
Forum je zaprt za komentiranje.