Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fant in njegovi frendi

Fant in njegovi frendi

Čau folk!

S fantom sva skupaj skor 1 leto pa pol, stara sva 21, ful se mava rada, na vseh področjih se ujameva. Mene pa mal moti, ker bo šel verjetno septembra spet za vikend sam s frendi na morje (1x letos je že šel). Sej drgač greva midva na morje 2x skupi, pa na kšn krajši izlet v tujino, sam vseen mi je bedno… Rekla sm mu “Spet boš šel sam na morje” pa mi je reku, da če bo plac, bom šla lohk tud jst. Sam to ni to. Frendi mu velik pomenjo, in men tud frendice, sam vseen… Mi kej svetujete? A narobe razmišljam?

Lep večer še naprej!

V bistvu ne razmišljaš narobe, užaljenost in občutek odrinjenosti je v takem primeru čisto naravna reakcija. Če pa še enkrat pogledaš zadevo, se mi pa zdi, da je dobro, če ohranita vsak košček prostora zase. Tako se noben ne bo počutil uklenjenega, utesnjenega, in takrat, ko sta skupaj, sta zato, ker to želita, ne pa zato, ker morata.

In če je že bil, pa je bilo vse OK, pa ker gre samo za vikend… Jaz bi si na tvojem mestu takrat tudi vzela “športni vikend”, kaj pa vem, za šoping, frizerja, čvek s kolegicami, karkoli, samo ne sedet doma, se dolgočasit in gnjavit dragega z 10 sms-i na uro.

Če ti ne bo uspelo napolniti časa in če se boš bedno počutila, mu pa to potem povej in poskusita najti kako rešitev, ki vama bo (obema!) bolj ustrezala.

Pošli ga vku..c.Ima že kakšno zamerkano.reci mu da boš drugje spala če ni placa.

Jožica thanx. Bom probala se s kkšno zment, pa mi ne bo dolgcas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close