faks – pavziranje, izpis, status
Zdravo, recimo, da me faks, ki ga študiram, ne zanima in bi se rad vpisal ponovno v drugem šolskem letu (kot vem, sta možna dva brezplačna redna vpisa) ampak ne bi rad izgubil statusa (ker potemtakem ne morem delati kot študent). Kaj narediti v tem primeru? Naj ostanem prijavljen na faksu (kljub temu da ne obiskujem predavanj, vaj, seminarjev …)? Je možno, da me faks sam izpiše zaradi neobiskovanja faksa?
vsekakor ostani prijavljen na tem faksu kot si, vse dokler se ne vpišeš v novega. Ne skrbi, faks te nikakor ne bo sam izpisal, tega nikoli ne počnejo (če le ni kakšen privat faks? sklepam, da ne). Normalno nehaj obiskovati predavanja, delaj prek študentske napotnice in se potem naslednje leto normalno vpiši v drug faks. Srečno.
Gre za javno fakulteto, ja, vendar so nekatera predavanja in vaje obvezne (ne vse). Tako da ne vem, kako bi šlo to skozi, če bi tolikokrat manjkal, edino če je res to fakulteti “vseeno” in pač na koncu ne opraviš letnika. Ampak v tem primeru mi je tako ali tako vseeno, če padem, ker se imam namen vpisat drugo leto, ne?
Evo da še jst napišem svojo izkušnjo.. bla sem sicer kr na podobnem položaju, torej sem zamenjala fakulteto, sicer proti koncu drugega letnika mislim da sem nekje marca nehala obiskovat predavanja pa vem da na koncu ni blo nč problema…..marca sem se tut vpisala na drug faks and that’s it mi ni žal :))
Zakaj se ne prepises zdaj takoj?
Faks se je komaj zacel, malo predavanj je bilo, hitro bi nadoknadil in ne bi izgubil enega leta, ker nikdar ne ves, kdaj ti prav pride.
Dokler ne uredis dokumetacije za prepis, pa komot hodis na predavanja na drug faks, tako da v bistvu lahko zacnes ze danes ali jutri.
prepisi se takoj, 13.10.2021 ob 13:24
Zakaj se ne prepises zdaj takoj?
Faks se je komaj zacel, malo predavanj je bilo, hitro bi nadoknadil in ne bi izgubil enega leta, ker nikdar ne ves, kdaj ti prav pride.
Dokler ne uredis dokumetacije za prepis, pa komot hodis na predavanja na drug faks, tako da v bistvu lahko zacnes ze danes ali jutri.
sem pisal na željeno fakulteto pa pravijo, da so letos z vpisi zaključili, tako da bo možnost za vpis spet šele drugo leto :/
Forum je zaprt za komentiranje.