Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fak te Albanci, a se res ne da pripeljat Ukrajink če že mormo uvažat

Fak te Albanci, a se res ne da pripeljat Ukrajink če že mormo uvažat

Na kozlanje mi gre ko vidim te njihove zakrite babe, pa pritlikave dece. A se res ne da pripeljat Ukrajink?

V Ukrajini je 3 milijone več žensk kot moških! https://www.statista.com/statistics/899152/ukraine-population-by-gender/

Daj Janša, prosim to zrihtej, ker sicer nas bodo šiptarji požrli, tako kot so Srbe na Kosovem. Ukrajinska kultura je praktično identična naši, saj smo bili skupaj z zahodnim delom Ukrajine v isti državi pod Avstro Ogrsko.

Hrvati na veliko uvažajo Ukrajince. Mi smo seveda bolj papeški od papeža. So levičarji ukazali, da mormo držat z rusi pa to….

Gospod Janša si je prislužil kosovski doktorat. Zahtevati kaj takega od gospoda Janše bi lahko pomenilo izgubo kosovskega doktorata.

Samo feredžo prepovedat v javnosti, tako kot so to storili Franozi in Avstrijci pa jih bo prec 90 % manj.

Sprijaznite se, konec je,….Kranj, Velenje, sta že praktično Albanija.

Odgovor na objavo uporabnika
Pokriti pritlikavci, 27.07.2021 ob 21:30

Na kozlanje mi gre ko vidim te njihove zakrite babe, pa pritlikave dece. A se res ne da pripeljat Ukrajink?

V Ukrajini je 3 milijone več žensk kot moških! https://www.statista.com/statistics/899152/ukraine-population-by-gender/

Daj Janša, prosim to zrihtej, ker sicer nas bodo šiptarji požrli, tako kot so Srbe na Kosovem. Ukrajinska kultura je praktično identična naši, saj smo bili skupaj z zahodnim delom Ukrajine v isti državi pod Avstro Ogrsko.

Zakaj misliš, da bi Ukrajinke rinile iz ene greznice v drugo? To, kar ste tukaj napravili, je katastrofa.

A si ti debiln? Slovenci so Južno Slovani, Ukrajinci niso. Od ene Hrvaške so naprimer tisočkrat bolj zaostali. To da smo bili skupaj z avstrogrsko nič ne pomeni.

Kultura je identična naši? Torej se ti hočeš primerjati z eno najbolj zaostalih držav na svetu, ki zgleda praktično kot tretji svet? (sem videl že nešteto dokumentarcev o Ukrajini tako da lahko potrdim kar govorim)

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 28.07.2021 ob 06:22

A si ti debiln? Slovenci so Južno Slovani, Ukrajinci niso. Od ene Hrvaške so naprimer tisočkrat bolj zaostali. To da smo bili skupaj z avstrogrsko nič ne pomeni.

Kultura je identična naši? Torej se ti hočeš primerjati z eno najbolj zaostalih držav na svetu, ki zgleda praktično kot tretji svet? (sem videl že nešteto dokumentarcev o Ukrajini tako da lahko potrdim kar govorim)

Govora je, ali vzamemo Ukrajinke ali Albance. Po tvoje torej raje Albance….

Ne maram Albancev, ker so zelo agresivni, sleparijo, kradejo in povzročajo škodo. Vsi sosedje, ki stanujemo zraven, zelo trpimo. Upam, da se spremenijo zakoni in se priseljevanje  ustavi, oziroma, se jih deportira nazaj v Albanijo.

Pa zakaj butast avtor prosi Janšo, da to zrihta če je pa Janša sirota posvojena s kosova in sam skrbi za to, da se albance sm uvaža.

Janša je marksist. Edini ideološki cilj marksistov in tudi katoliskih jahveševikov je, da te onemogočijo.

Folk, zakaj se vam je tak težko zbudit. Kaj je narobe?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close