Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fade out krema

Fade out krema

Spet sem vsa flekasta in pegasta po obrazu, zaradi sonca namreč. Začelo se je lansko poletje, ko sem bila noseča… Punce, ki poznate to kremo, ali ima tudi UV zaščitni faktor in je primerna namesto dnevne kreme?

Jaz ne bi…. Pegasti ljudje so simpatični, M. Jackson, kakršen je zdaj, pa niti najmanj.

Resno: za ene tovrstne kreme sem slišala, da so v redu. Verjamem pa ne.

Jožica, gre za take flekce po obrazu, ki niso prav simpatični so pa hormonsko pogojeni…nimam ravno namena iti po Jacksonovi poti:)))

Stvar okusa. Jaz pač takim preparatom ne zaupam, ti pa, če hočeš probat, poznam eno gospo, ki prodaja neke take kreme. Lahko mi pišeš na jozhica@email.si, ti dam telefonsko številko, pa se pozanimaj.

To so nosečniške pege in izginejo tja do enega leta!
Jaz sem jih tudi nekaj večjih imela, pa še do naslednjega poletja niso izginile. Sedaj jih nimam več!

Jožica, hvala za ponudbo, ampak me je že51 kar pomirila, da bo to naverjetnje samo izginilo, se splača še malo počakati. Sem še malo pregledala inf. o tej kremi in se mi zdi, da je kar agresivno kozmetično sredstvo…

To ti poskušam že mod vsega začetka dopovedat… 🙂

Jaz pa imam poleti dosti pegeic po ličkah pa se ne sekiram preveč:)vsi mi pravijo, da mi pašejo in da sem simpatična z njimi:)pač tolažim se na tak način:))hihi

LP

Včaih izginejo, včasih ne. Meni se dogaja podobno, kot moji sestri – ful pigmenta pod nosom (nad celo zgornjo ustnico). Pegice so tudi meni simpatične, tale flek pa zgleda, kot bi bil človek umazan (ali pa kot brke:)))
Amak tudi nekako ne upam sprobat tega Fade out-a. Malo pa upam na čudež, da flek vseeno kar sam zgine.

sama sem uporabljala kr neki časa Fade out kremo in moram rečt, da mi je pomagala…dosti posvetli… ni mi pa bl všeč občute na koži… ta krema se namreč ne vpije in jo ves čas čutiš na obrazu..

Jaz imam tudi dva takšna “fleka” na obrazu, vendar počasi že izginjata. S kremami se še ne bom mazala, mogoče čez kak mesec, dva, če res ne bo izginilo.

Na obrazu sem imela dve temni lisi (motnja pigmentacije) in je izgledalo, kot da sem umazana. Z Fade out sem se mazala samo po “flekih” in so mi izginili po 2 mesecih. Čez zimo je bilo OK..zadnje čase pa se mi zopet pojavljajo. Meni osebno Fade out pomaga, predvsem pa zelo pomaga, da se že ob prvih sončnih žarkih zaščitiš z sončno kremo z visokim faktorjem in si nikoli ne sončiš obraza. Tudi fade out ima zaščitni faktor.

meni so fleki ostali po porodu, in jih imam že par let , je pa res, da jih imam manj, mogoče mi je pomagalla tudi fade out

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close