Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Facebook, prosim za pomoč :(

Facebook, prosim za pomoč :(

Ampak za to ni kriv mobilni telefon, če ga človek uporablja med vožnjo. Za ta namen imaš prostoročno tel.[/quote]
To je res. Pa vendar imajo v ameriki precej več umorov na prebivalca kot drugod, ker imajo lažji dostop do orožja. Ni krivo orožje, kriv je človek, ki ga je dal v uporabo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bom te jaz odlajkal. Mobilni telefon lahko pa vzame življenje. Marsikdo se pogovarja medtem ko vozi in bolje da ne veš, koliko nesreč je že bilo zaradi tega. Tudi na avionih in tako naprej, da o sevanju ne govorim. 🙂 Lajk prosim. :)[/quote]
Problem je v tem, da preden se ljudje naučimo pravilno uporabljati reči, ki jih “potrebujemo”, medtem drugi umirajo, trpijo, ker se z njimi še vedno igramo. Podobno kot otrok, ki se pelje s kolesom in gleda nazaj mamo, če ga opazuje. 🙂
Dala ti bom lajk, ker je na žalost to res. Ampak osnovni namen mobilnih telefonov ni bil v tem, da ga uporabljaš v avtu med vožnjo. Zadnjič en voznik ni slišal reševalnega vozila, ki je bil tik za njim zato, ker je glasbo poslušal na glas. Pa glasba ni namenjena temu, da je voznik zaradi nje gluh.[/quote]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ampak za to ni kriv mobilni telefon, če ga človek uporablja med vožnjo. Za ta namen imaš prostoročno tel.[/quote]
To je res. Pa vendar imajo v ameriki precej več umorov na prebivalca kot drugod, ker imajo lažji dostop do orožja. Ni krivo orožje, kriv je človek, ki ga je dal v uporabo. ;)[/quote]

Tudi to je relativno, ker ni nujno, da človeka ubiješ s pištolo ali puško, lahko ga tudi drugače. Tudi, če strelnega orožja sploh ne bi bilo, bi se vedno našel način za umor. V osnovi ni problem v orožju, ampak v duševnih težavah morilcev.

To je res. Pa vendar imajo v ameriki precej več umorov na prebivalca kot drugod, ker imajo lažji dostop do orožja. Ni krivo orožje, kriv je človek, ki ga je dal v uporabo. ;)[/quote]

Tudi to je relativno, ker ni nujno, da človeka ubiješ s pištolo ali puško, lahko ga tudi drugače. Tudi, če strelnega orožja sploh ne bi bilo, bi se vedno našel način za umor. V osnovi ni problem v orožju, ampak v duševnih težavah morilcev.[/quote]
Bi, ampak s orožjem je toliko bolj preprosto in sigurno, ljudje pa se ponavadi neradi trudimo.

Tudi to je relativno, ker ni nujno, da človeka ubiješ s pištolo ali puško, lahko ga tudi drugače. Tudi, če strelnega orožja sploh ne bi bilo, bi se vedno našel način za umor. V osnovi ni problem v orožju, ampak v duševnih težavah morilcev.[/quote]
Bi, ampak s orožjem je toliko bolj preprosto in sigurno, ljudje pa se ponavadi neradi trudimo.[/quote]

Hahaha…psihopati uživajo v trudu 🙂

Goldfish, a mi daš svoj FB naslov ? Da bova bolj povezana. 🙂

Goldfish, a mi daš svoj FB naslov ? Da bova bolj povezana. :)[/quote]

Ti ga nimaš, kako boš potem moj prijatelj?:))) Vidiš kaj vse zamujaš:)).

Kaj pa vem, kaj zamujam…:)
Odvisno od moje predstave. Če si te idealiziram, potem res ogromno zamujam. 🙂

A vse ima svojo ceno in objava raznih fotk in podatkov iz zasebnega življenja, ima to ceno, da lahko skoraj vsak gleda in bere tisto, česar ne želim deliti z vsemi “virtualnimi” prijatelji.

Bi, ampak s orožjem je toliko bolj preprosto in sigurno, ljudje pa se ponavadi neradi trudimo.[/quote]

Hahaha…psihopati uživajo v trudu :)[/quote]
Ne, psihopati grejo kr po bližnjici, vzamejo pištolo in ustrelijo. Tu ni nekega truda.

Kaj pa vem, kaj zamujam…:)
Odvisno od moje predstave. Če si te idealiziram, potem res ogromno zamujam. 🙂

A vse ima svojo ceno in objava raznih fotk in podatkov iz zasebnega življenja, ima to ceno, da lahko skoraj vsak gleda in bere tisto, česar ne želim deliti z vsemi “virtualnimi” prijatelji.[/quote]

Ah jst nisem tolk radodarna z vsemi podatki na fb in imam zaklenjen profil za vse druge, torej me praktično tut poiskati ne moreš:)).

Ne me idealizirat, sem samo človek:)).

Hahaha…psihopati uživajo v trudu :)[/quote]
Ne, psihopati grejo kr po bližnjici, vzamejo pištolo in ustrelijo. Tu ni nekega truda.[/quote]

Ne strinjam se.

Ne, psihopati grejo kr po bližnjici, vzamejo pištolo in ustrelijo. Tu ni nekega truda.[/quote]

Ne strinjam se.[/quote]
Pa dobro za ene je trud naredit dva počepa, eni jih pa lahko naredijo 200 za dobro jutro, tako da ti verjamem. 🙂

Ne strinjam se.[/quote]
Pa dobro za ene je trud naredit dva počepa, eni jih pa lahko naredijo 200 za dobro jutro, tako da ti verjamem. :)[/quote]

…ali pa dva skleca 🙂

Veliko galame, a na to čisto tehnično vprašanje pa ne zna nihče odgovorit?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa naj avtorica odpre nov račun.

??????????????????????????????????????????????????????

a ste vi sploh prebrali njeno vprašanje? ni vprašala ali naj si odpre FB in zakaj naj si ga naj ne … In ni vprašala ali rešuje to življenja in kdo je sedaj zaradi tega neumen, ki ga ima ali tisti, ki ga nima. Tudi je ne zanima kje je največ umorov in kdo dela sklece in kdo počepe.?!? WTF
Punca ima dotičen problem, vi pa namesto da bi se vzdržali bedastih komentarjev, smetite temo!

Didaa, ne boš mogla mimo datuma rojstva žal- najbolš je, da vse prijaviš direkt FBju, napišeš problem in potem te bodo usmerjali naprej. Navadno zahtevajo skeniran osebni dokument. Je pa res, da to potem malo traja. Obvezno spremeni tudi geslo v mailu.

Upam, da boš našla moj post med temi be.daki.

Lepo je biti bedak, še lepše brez FB 🙂

Lepo je biti bedak, še lepše brez FB :)[/quote]

daj ne sikaj, poglej si tvoj prvi odgovor, kaj si ji napisala. Kot da bi ti za vprašala za sestavine za piškote, pa bi ti ona rekla rajš jih ne peči, ker boš imela debelo rit in pojdi raje laufat.

Ljudje pač počnejo v življenju kar želijo in če tebi ni všeč FB, ga ne imej, če pa ne znaš pomagat v določenih primerih pa bodi rajš tihi bedak brez Fbja.

daj ne sikaj, poglej si tvoj prvi odgovor, kaj si ji napisala. Kot da bi ti za vprašala za sestavine za piškote, pa bi ti ona rekla rajš jih ne peči, ker boš imela debelo rit in pojdi raje laufat.

Ljudje pač počnejo v življenju kar želijo in če tebi ni všeč FB, ga ne imej, če pa ne znaš pomagat v določenih primerih pa bodi rajš tihi bedak brez Fbja.[/quote]Veš kaj je dobro če si bedak?
Nič ne boli 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ljudje pač počnejo v življenju kar želijo in če tebi ni všeč FB, ga ne imej, če pa ne znaš pomagat v določenih primerih pa bodi rajš tihi bedak brez Fbja.[/quote]

Hahaha…imaš izvrstno intuicijo, natanko tak bi bil moj odgovor glede piškotov, riti 😀

Tihi bedak, no ja…na forumu bolj težko :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close