Facebook, prosim za pomoč :(
Pozdravljeni,
prosila bi vas za pomoč- namreč zgodilo se mi je, da mi je nekdo očitno vdrl v FB in sedaj zahtevajo od mene odg. na varnostna vprašanja. In zataknilo se je pri datumu rojstva- verjetno sem prehitro stisnila ok, ko sem ga potrdila in se nisem prepričala ali sem vtipkala pravega.
In sedaj ne morem v svoj račun. Spremenila sem že geslo preko maila, ne morem pa v sam račun.
Je možna kakšna rešitev? Vprašanja o datumu rojstva ne morem preskočit…
prosim 🙁
Jaz tudi ne uporabljam nič na faci od make upa in podobnega ….. in nimam potrate časa pri odstranjevanju itd… in?
pomoje je dobro tudi da vržeš prenosnik in PC v smeti in bodi staromodna še tu 🙂 bo bolje 😉
Saj, en problem manj. 🙂
Glede na to, da ima večina FB, bo postalo moderno to, da ga nimaš. :)[/quote]
In kdor niče bit moderen, si bo kmalu odprl račun. :))
Saj, en problem manj. 🙂
Glede na to, da ima večina FB, bo postalo moderno to, da ga nimaš. :)[/quote]
Bolj slabo kaže, milijarda ljudi ga ima, trend rasti novih državljanov FB-ja pada, torej ne bo nič iz te modernosti :)[/quote]
Treba je upoštevati še, koliko ljudi ima sploh dostop do neta in potem na podlagi tega podatka oceniti ali se gre za večino ali ne.
Imaš napačno logiko. Mobilni telefon lahko reši življenje, facebook pa ne, razen če bi kdo na FB napovedal samomor ali umor, ampak to so izjemni primeri. Je pa FB eni deklici vzel življenje, če se prav spomnim iz medijev.
Zdaj me pa lahko “lajkaš”. :)))[/quote]
Bom te jaz odlajkal. Mobilni telefon lahko pa vzame življenje. Marsikdo se pogovarja medtem ko vozi in bolje da ne veš, koliko nesreč je že bilo zaradi tega. Tudi na avionih in tako naprej, da o sevanju ne govorim. 🙂 Lajk prosim. 🙂
Bolj slabo kaže, milijarda ljudi ga ima, trend rasti novih državljanov FB-ja pada, torej ne bo nič iz te modernosti :)[/quote]
Treba je upoštevati še, koliko ljudi ima sploh dostop do neta in potem na podlagi tega podatka oceniti ali se gre za večino ali ne.[/quote]
Seveda, nekje polovica svetovnega prebi., toda še vedno dvomim v modernost nas brez FB-ja 🙂
Imaš napačno logiko. Mobilni telefon lahko reši življenje, facebook pa ne, razen če bi kdo na FB napovedal samomor ali umor, ampak to so izjemni primeri. Je pa FB eni deklici vzel življenje, če se prav spomnim iz medijev.
Bom te jaz odlajkal. Mobilni telefon lahko pa vzame življenje. Marsikdo se pogovarja medtem ko vozi in bolje da ne veš, koliko nesreč je že bilo zaradi tega. Tudi na avionih in tako naprej, da o sevanju ne govorim. 🙂 Lajk prosim. :)[/quote]
Dala ti bom lajk, ker je na žalost to res. Ampak osnovni namen mobilnih telefonov ni bil v tem, da ga uporabljaš v avtu med vožnjo. Zadnjič en voznik ni slišal reševalnega vozila, ki je bil tik za njim zato, ker je glasbo poslušal na glas. Pa glasba ni namenjena temu, da je voznik zaradi nje gluh.
Moja logika je v smeri vašega razmišljanja, da se je treba rešiti balasta:). FB ima prednosti, če jih hočeš videti. Tako kot mobitel in vse ostalo. Kolikokrat ti je mobitel rešil življenje?:))
FB zame pomeni povezovanje z ljudmi, s katerimi se zaradi oddaljenosti ne moreš videti ali slišati tako in drugače. Mobitel bi pa z veseljem odložila ta trenutek, a kaj ko bi s tem ogrozila življenja drugih:))).
Forum je zaprt za komentiranje.