Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Facebook, prosim za pomoč :(

Facebook, prosim za pomoč :(

Pozdravljeni,

prosila bi vas za pomoč- namreč zgodilo se mi je, da mi je nekdo očitno vdrl v FB in sedaj zahtevajo od mene odg. na varnostna vprašanja. In zataknilo se je pri datumu rojstva- verjetno sem prehitro stisnila ok, ko sem ga potrdila in se nisem prepričala ali sem vtipkala pravega.
In sedaj ne morem v svoj račun. Spremenila sem že geslo preko maila, ne morem pa v sam račun.
Je možna kakšna rešitev? Vprašanja o datumu rojstva ne morem preskočit…

prosim 🙁

Se da poklicat support?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nehaj uporabljati FB in poišči druge poti za vzdrževanje bližnjih in ne-bližnjih odnosov 🙂

Jaz facebooka ne uporabljam in nimam takšnih skrbi. Pa so me prepričevali, da naj odprem profil, zdaj pa vidim, da je včasih bolje biti “staromoden”. :)))

Prav ti je !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz tudi ne uporabljam nič na faci od make upa in podobnega ….. in nimam potrate časa pri odstranjevanju itd… in?

pomoje je dobro tudi da vržeš prenosnik in PC v smeti in bodi staromodna še tu 🙂 bo bolje 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz tudi ne uporabljam nič na faci od make upa in podobnega ….. in nimam potrate časa pri odstranjevanju itd… in?

pomoje je dobro tudi da vržeš prenosnik in PC v smeti in bodi staromodna še tu 🙂 bo bolje ;)[/quote]

To pa ne, nisem povsod staromodna, le fejst bukova nisem. 🙂

Ne more ti kar nekdo vdreti v fb. In žal nimam pojma, kaj v tvojem primeru.

AH, kaj nisi prej povedala, veš koliko energije sem vložil, da bi našel kakšno tvojo seksi sličico…. 😀
Morala bi imeti FB,

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

AH, kaj nisi prej povedala, veš koliko energije sem vložil, da bi našel kakšno tvojo seksi sličico…. 😀
Morala bi imeti FB,[/quote]

Se mi je kar zdelo, da je Google skoraj pregorel od tvojega iskanja. :)) Potem bi pa mojo fotko razpečeval po ZS. :)) Saj sem bila na TV, škoda da nisi gledal.

Saj, en problem manj. 🙂
Glede na to, da ima večina FB, bo postalo moderno to, da ga nimaš. 🙂

Saj, en problem manj. 🙂
Glede na to, da ima večina FB, bo postalo moderno to, da ga nimaš. :)[/quote]
In kdor niče bit moderen, si bo kmalu odprl račun. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po tej logiki je tudi mobitel bz. In zakaj bi rabil avto, če greš lahko peš ali z busom.

FB mora bit:)).

Robi, zakaj ga nimaš?:))

Imam že na MON-u dovolj virtualnih prijateljev. :)))
Koga zanima še kaj več, pa me bo moral videti v živo. 🙂

Imaš napačno logiko. Mobilni telefon lahko reši življenje, facebook pa ne, razen če bi kdo na FB napovedal samomor ali umor, ampak to so izjemni primeri. Je pa FB eni deklici vzel življenje, če se prav spomnim iz medijev.

Zdaj me pa lahko “lajkaš”. :)))

Saj, en problem manj. 🙂

Bolj slabo kaže, milijarda ljudi ga ima, trend rasti novih državljanov FB-ja pada, torej ne bo nič iz te modernosti 🙂

Nimam stacionarnega, zato imam vsaj mobilnega. Nekje pač moram biti dosegljiv. 🙂
In ne živim sredi mesta, da bi imel na voljo bus ali pa lahko šel peš v službo…Zato je avto nuja.

Od FB-ja pa ni nobene koristi. Razen tega, da se promoviram. To pa mi ni tako nujno. 🙂

Saj, en problem manj. 🙂

Bolj slabo kaže, milijarda ljudi ga ima, trend rasti novih državljanov FB-ja pada, torej ne bo nič iz te modernosti :)[/quote]
Treba je upoštevati še, koliko ljudi ima sploh dostop do neta in potem na podlagi tega podatka oceniti ali se gre za večino ali ne.

Imaš napačno logiko. Mobilni telefon lahko reši življenje, facebook pa ne, razen če bi kdo na FB napovedal samomor ali umor, ampak to so izjemni primeri. Je pa FB eni deklici vzel življenje, če se prav spomnim iz medijev.

Zdaj me pa lahko “lajkaš”. :)))[/quote]
Bom te jaz odlajkal. Mobilni telefon lahko pa vzame življenje. Marsikdo se pogovarja medtem ko vozi in bolje da ne veš, koliko nesreč je že bilo zaradi tega. Tudi na avionih in tako naprej, da o sevanju ne govorim. 🙂 Lajk prosim. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bolj slabo kaže, milijarda ljudi ga ima, trend rasti novih državljanov FB-ja pada, torej ne bo nič iz te modernosti :)[/quote]
Treba je upoštevati še, koliko ljudi ima sploh dostop do neta in potem na podlagi tega podatka oceniti ali se gre za večino ali ne.[/quote]

Seveda, nekje polovica svetovnega prebi., toda še vedno dvomim v modernost nas brez FB-ja 🙂

Odpri si nov FB profil. Tako se lahko elegantno losaš tistih ki ti niso všeč in povabiš le tiste ki so prijatelji.

Ampak za to ni kriv mobilni telefon, če ga človek uporablja med vožnjo. Za ta namen imaš prostoročno tel.

Bom te jaz odlajkal. Mobilni telefon lahko pa vzame življenje. Marsikdo se pogovarja medtem ko vozi in bolje da ne veš, koliko nesreč je že bilo zaradi tega. Tudi na avionih in tako naprej, da o sevanju ne govorim. 🙂 Lajk prosim. :)[/quote]

Dala ti bom lajk, ker je na žalost to res. Ampak osnovni namen mobilnih telefonov ni bil v tem, da ga uporabljaš v avtu med vožnjo. Zadnjič en voznik ni slišal reševalnega vozila, ki je bil tik za njim zato, ker je glasbo poslušal na glas. Pa glasba ni namenjena temu, da je voznik zaradi nje gluh.

To bo kar držalo – na tak način nekomu lahko rečeš, da ga ne šljiviš. :))

Moja logika je v smeri vašega razmišljanja, da se je treba rešiti balasta:). FB ima prednosti, če jih hočeš videti. Tako kot mobitel in vse ostalo. Kolikokrat ti je mobitel rešil življenje?:))

FB zame pomeni povezovanje z ljudmi, s katerimi se zaradi oddaljenosti ne moreš videti ali slišati tako in drugače. Mobitel bi pa z veseljem odložila ta trenutek, a kaj ko bi s tem ogrozila življenja drugih:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close