Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek facebok

facebok

Kakšno je vaše mnenje o faceboku?

Sama ga tudi uporabljam, ampak vidim, da ni ravno zdravo.
Tako je moje mnenje.

Vaša mnenja.

Zakaj ti ni zdravo?

Ker opažam, da eni ves čas visijo na fbju. Tudi sama sem, vendar sem kaj hitro spoznala, da moram stran od tega, da je bolje iti v naravo, na tek ali hojo.

Kaj pa druženje in novi prijatelji.

Da, polno novih prijateljev, in čas, ki ga ne znam kontrolirati, vsaj jaz ne… minile so ure in ure…

sama ga tudi uporabljam, za prijatelje imam na fb-ju same take, ki jih tudi osebno poznam, kakih novih “prijateljev” nimam, ker mi je to glupo, na fb-ju sem bila na začetku kar dost, ko sem še imela preveč časa, sedaj pa samo pokukam na hitro če je kaj novega, kak roj. dan, to je 5 minut na dan ali še manj. ker mi je drugače brezveze gor viset

Jaz ga tudi uporabljam, večkrat čez dan pogledam – sploh če kam grem, kje lahko koga srečam, če bi šel mogoče kdo z mano, ipd.
Pa da vidim kako so kolegi(ce).

A poveš zakaj se ti ne zdi zdravo? Kje lahko človek naleti na mino po tvojem?

glupa si ti, ker sploh neveš zakaj je FB, baba znucana pokaj v štalo.

Fb-jebach, ti jebeš samega sebe..

He, he… in to počne zelo uspešno, se strinjam.

glupa si ti, ker sploh neveš zakaj je FB, baba znucana pokaj v štalo.[/quote]

ti si pa res en idiot

predvsem da nekdo na ta račun služi ogromne vsote denarja, da se spreminja v oglaševalski portal, da večini daje lažen občutek priljubljenosti in uspešnosti ki se meri v količini t.i prijateljev, da ljudi pravzaprav odriva od resničnih socialnih stikov, da povzroča nezdravo socializacijo pri otrocih, da je še samo ena vrsta nadzora in prdidobivanja raznoraznih osebnih podatkov , ki jih večina nonšalatno obeša vsem na vpogled..skratka nobene koristi od njega in še samo eno mašilo za človeštvo , ki se utaplja v preobilici prostega časa

predvsem da nekdo na ta račun služi ogromne vsote denarja, da se spreminja v oglaševalski portal, da večini daje lažen občutek priljubljenosti in uspešnosti ki se meri v količini t.i prijateljev, da ljudi pravzaprav odriva od resničnih socialnih stikov, da povzroča nezdravo socializacijo pri otrocih, da je še samo ena vrsta nadzora in prdidobivanja raznoraznih osebnih podatkov , ki jih večina nonšalatno obeša vsem na vpogled..skratka nobene koristi od njega in še samo eno mašilo za človeštvo , ki se utaplja v preobilici prostega časa[/quote]

Flash, sem enakega mnenja; skratka podpišem 🙂

glupa si ti, ker sploh neveš zakaj je FB, baba znucana pokaj v štalo.[/quote]

ti si pa res en idiot[/quote]

idiot te je delo pa še to je falil

ti si pa res en idiot[/quote]

idiot te je delo pa še to je falil[/quote]

dej mi potem povej, ko si tako pameten, zakaj je potem facebook??

idiot te je delo pa še to je falil[/quote]

dej mi potem povej, ko si tako pameten, zakaj je potem facebook??[/quote]

ti si pa res mutava

dej mi potem povej, ko si tako pameten, zakaj je potem facebook??[/quote]

ti si pa res mutava[/quote]

ti si pa najpametnejši na tem svetu, not!!

ti si pa res mutava[/quote]

ti si pa najpametnejši na tem svetu, not!![/quote]

dol na jugu bi te klicali – glupaća ))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close