facebok
sama ga tudi uporabljam, za prijatelje imam na fb-ju same take, ki jih tudi osebno poznam, kakih novih “prijateljev” nimam, ker mi je to glupo, na fb-ju sem bila na začetku kar dost, ko sem še imela preveč časa, sedaj pa samo pokukam na hitro če je kaj novega, kak roj. dan, to je 5 minut na dan ali še manj. ker mi je drugače brezveze gor viset
predvsem da nekdo na ta račun služi ogromne vsote denarja, da se spreminja v oglaševalski portal, da večini daje lažen občutek priljubljenosti in uspešnosti ki se meri v količini t.i prijateljev, da ljudi pravzaprav odriva od resničnih socialnih stikov, da povzroča nezdravo socializacijo pri otrocih, da je še samo ena vrsta nadzora in prdidobivanja raznoraznih osebnih podatkov , ki jih večina nonšalatno obeša vsem na vpogled..skratka nobene koristi od njega in še samo eno mašilo za človeštvo , ki se utaplja v preobilici prostega časa
predvsem da nekdo na ta račun služi ogromne vsote denarja, da se spreminja v oglaševalski portal, da večini daje lažen občutek priljubljenosti in uspešnosti ki se meri v količini t.i prijateljev, da ljudi pravzaprav odriva od resničnih socialnih stikov, da povzroča nezdravo socializacijo pri otrocih, da je še samo ena vrsta nadzora in prdidobivanja raznoraznih osebnih podatkov , ki jih večina nonšalatno obeša vsem na vpogled..skratka nobene koristi od njega in še samo eno mašilo za človeštvo , ki se utaplja v preobilici prostega časa[/quote]
Flash, sem enakega mnenja; skratka podpišem 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.