Najdi forum

explora

živjo, mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z nakupom letalskih kart preko explore, zanima me na kakšen naičin ste prejeli karto in kako je s plačilom?
lp

Oj, jaz sem pri Explori vzela karto za Buenos Aires. Po vsem iskanju kart po raznih agencijah, kjer so mi rekli, da sedežov za november NI VEČ(???!!!), sem jo na Explori našla sama. Poklicala sem jih v Novo Gorico, so mi rekli, naj v treh dneh potrdim in plačam s kartico. Se pravi – celoten znesek takoj.
No, vmes pa mi je punca na Relaxu iskala karto in je bila res zavzeta, zato sem se odločila, da grem k njej, da ji osebno in ne po telefonu povem, da sem našla nekaj cenejšega kot ona in da odstopam od rezervacije, ki sem jo sklenila pri njej. Pa me vpraša, kje sem dobila to karto, ji povem, ona pa že kliče na Exploro.
In kaj je point? Pri Explori sem dobila precej cenejšo karto, na Relaxu pa jo bom plačala po obrokih… Očitno imajo nek pakt sodelovanja. No in zdaj imam časa do konca oktobra, da plačam karto, po plačilu pa dobim karto.
Pa še to, če boš pri katerikoli turistični agenciji, ki je pooblaščena za prodajo letalskih kart, kupila karto, boš plačala nekaj tisočakov provizije. Pri Explori ne.
Jaz osebno sem na Kompasu gledala za karto iz Benetk z Iberio za 206.000, na Explori pa sem jo dobila ravno tako iz Benetk z Air France za 192.000 sit… Precejšnja razlika, kaj? Pa če primerjaš še latalski družbi, vidiš, da sem precej boljšo ponudbo dobila na Explori.

Splača se malo časa preživeti za računalnikom in brskati…

martina

Živjo

Jaz sem si kupil karto (za J. Ameriko) preko iskalnika na njihovi strani. Zelo praktično, ker si lahko sam s spreminjanjem odhodnih/prihodnih časov/letališč pogledaš katera varianta je najcenejša. Na koncu sem našel cenejšo kot so mi jo ponudili v sami agenciji (Explori). Plačal sem s kartico, karto so mi poslali po pošti.

Lp Stein

Jaz sem zdaj v februarju kupila letalske karte za Brazlijo in tudi notranje lete.. Gospa Iris je bila zelo prijazna in mi je našla najbolj ugodno varianto.. Res se potrudijo.. Karte ti lahko posreduje po mailu – elektronske ali pa po pošti, po plačilu računa. Meni je poslala po pošti, ker se je bala, da v Južni Braziliji ne bi sprejeli elektronskih..
V tujini nisem potrebovala plačevati nobenih dodatnih taks.. Zaupaj jim.

lp

oj,pozdrav še tebi
js sm zej iskala 3 karte za en mini otok neskomercializiran zato tudi neznan,v kanarskem otočju in glih v explori sm dobila,najbl poceni ,direkt linijo in to do otoškega letališča.ostale agencije so mo ponujale za 30.000 dražje stole,do tenerifov al gran canarije,naprej bme koštalo pa še dod.100 eurov.
ko sm pršla v živo tja pa so mi dali še vse info o letalu in velikosti prtljage,pa posebne športne opreme,brez da bi jh vprašala.karte v roke in smo lhk šli.na letališču pa vse kot po maslu,taksa je bla že v gorici poračunana ob karti.
v 3 dneh sm mogla pa plačat,da so mi karte velale.
prjazni zaposleni,k so tud na dod.miljon stvari mi znali odgovort oz.mi poiskal info.
ja,explora v novi gorici,bom kr ostala njihova stranka če bom mela nerešljive zanke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close