Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice EVS-evropska prostovoljna sluzba

EVS-evropska prostovoljna sluzba

Zivjo!
Pravkar sem se vrnila z Grcije, kjer sem pol leta opravljala prostovoljno delo v okviru Evropske prostovoljne sluzbe. Ce koga zanima kako, kaj, zakaj mi lahko pise!
NA kratko pa: vse je zastonj, izberes si drzavo in projekt in odides dogodivscinam naproti!
simona

Simona,to se pa zanimivo sliši.Prosim,če mi lahko kontaktiraš na email: mitja42@yahoo.com
Hvala in lepo se imej!

Ola Simona,

prosim za več informacij na mail : igor.forjanic@hotmail.com !!

lp

igor

Zdravo!

..res je zanimivo. Lahk prosim sporocis se kake podatke kje clovek zve vse o ponudbi in povprasevanju na to temo?
LP Mitja

Simona,

zanima me ali je možno z evropsko prostovoljno službo iti tudi v angleško govoreče pokrajine in sicer Irska, Škotska ali Anglija? Konec januarja bo minilo eno leto, kjer delam za določen čas in če ne bo nič za nedololočen čas, bi se resnično podala v angleško govoreče pokrajine za vsaj pol leta, kjer bi delala med ljudmi in se prevsem učila dobro govoriti angleško, ki bi mi v prihodnjosti zaradi iskanja službe še kako prav prišla. Že sedaj se znam znajti in sporazumevati po angleško, vendar rada bi res obvadala jezik kot je treba.

Za vse informacije bom zelo vesela,

LP,

Evita

sliši se zanimivo, lahko napišeš kaj več o tem?
špela

zivjo!
Tudi jaz bi prosila za informacije na mail zupancic_urska@hotmail.com

hvala

urska

zanima me, kot vse, kako si do tega prisla??

Čao Simona!
Tudi mene zelo zelo zanima kaj več na to temo!!
Mi lahko prosim posreduješ informacije na naslov: mala_ariel@yahoo.com

Že 6.sept. sem ti pisala, da bi želela informacije o EVS. Piši mi na naslov:

evitaperon03@akcija.net

Najlepša hvala že v naprej,

lP,

Eva

hi

sliši se zanimivo
bi mi lahko posredovala agencijo, ki ima to preko (kakšno internetno stran, tel.)
na naslov: Mongus@email.si

Za odgovor ti bok zelo hvaležen
lepo se imej

Martin

Pozdravljena!

Kakršnokoli informacijo glede EVS mi prosim posreduj na sergejom@yahoo.com !

Vnaprej lepa hvala

Carpe diem!

LP Sergej

Mi prosim posredujes podatke o tej agenciji oz. kje bi se dalo se kaj vec zvedeti na to temo.
Hvala in LP!
Vesna

Vidim, da se kar vrstimo za kaj vec informacij o tej stvari. Tudi jaz bi te prosila, ce mi lahko kaj vec (predvsem na koga se obrniti, koliko stane in kako vse skupaj izgleda) napises v mailu na naslov bacacjanja@email.si
Hvala!
Lep pozdrav!

Se pridruzujem vsem mojim predhodnikom, Simona, pa upam, da ti ne najedamo prevec.
Drugace pa ena ideja:
COPY/Paste se v en post na tem forumu:)
Teddy

Pozdravljena, tudi jaz bi te prosil, če mi o tem lahko kaj več napišeš na:
a_gasper2000@yahoo.com
Hvala.

Ocitno zelo veliko ljudi zanima ta tema. Zato Simona objavi kaj informacij tudi v forumu, prosim.

Da ne bos pošiljala vsakemu posebej, vidiš kaj nas zanima pa se malo razpiši na to temo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close