Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Evropski avtoritarni režimi

Evropski avtoritarni režimi

Ste mislili da bom pisal o Belorusiji in podobnih, ne da? Ne, govora je o vseh ostalih.

2 leti nazaj bi sam sebe prijavil v psihatrijo, če bi napisal ta post. Pa smo tu…2 leti kasneje je evropa na ekspresni poti v autoritarnost pod pretvezo skrbi za zdravje pred tem smrtnonosnim virusom. Niti 2 leti nismo rabili da imamo v Evropi segregacijo družbe na podlagi statusa o cepljenju. V južni Afriki so temu rekli Apartheit, ker so to delali na podlagi rase…nekaj kar je Evropa s svojimi blazno visokimi vrednotami zgroženo zavračala. Zdaj je tu. Ime si moramo še izmisliti.

Samo 2 leti smo potrebovali, da smo doživeli vse od zapiranje ljudi v dom, prepoved opravljanja poklica, zapiranje mej hujše kot v času hladne vojne, prisilna cepljenja, izločanje iz družbe,…

Tudi sam sem nekoč verjel temu vsemu. Verjel sem propagandi, ki je govorila 2x se bomo cepili in bo vsega konec. In sem se 2x cepil  Budalo. Še hujše je, ker je budal, ki so se pripravljeni tudi 10x cepit, ker potem pa bo res konec…še vedno ogromno. Pred omikronom je bila smrtnost pod 1%, zdaj je verjetno promil. In kljub temu se sprejemajo vsi mogoči ukrepi teroriziranja prebivalstva brez najmanjše zdravstvene podlage, samo z ciljem cepit do onemoglosti. Zakaj vse to? Nimam pojma. Mislim pa da ima nekaj veze s kontrolo nad ljudmi. In kdor misli samo 10x se še cepim potem pa je res konec, se globoko moti. Ni konca.

Naslednji koraki se že rišejo na obzorju. Samo tega ne boste videli na 24 ur. Treba je kopati res globoko po internetu in brati tiste naslove v mainstream medijih, ki so nekje desno spodaj, mali tekst. Tam najdete par besed mogoče o digitalnem euru, socialnem kreditu in podobnih stvareh, ki bodo krojile našo prihodnst zelo kmalu. Glavna agenda bo eko terorizem, ki bo zamenjal zdravstvenega.

Ta post lahko čez nekaj let izkopljemo iz arhiva in vidimo koliko sem se motil. Ampak glede na to, kaj se dogaja pri nas in na kitajskem, ki že uvaja digitalno valuto, nas čaka najverjetneje socialni kredit na podlagi CO2. Kaj digitalne valute omogočajo si preberite na internetu. Verjemite da vam bo na koncu slabo, ker z malo domišljije so možnosti neomejene. So sanjsko orodje za represijo in kontrolo nad prebivalstvom.

Glavna lastnost je, da se lahko določi uporaba sredstev za točno določen namen. Ima tudi rok trajanja. Vladajoči vidijo vse transakcije. CO2 socialni kredit pa predstavlja perverznosti, ki si jih danes težko lahko zamislimo. Npr. pojedel si preveč govejega mesa ta mesec in s tem povzročil prekomerne emisije. S svojo vožnjo si povzročil preveč emisij, nema više tankanja ta mesec. Vse to seveda v imenu skrbi za okolje. Lahko se pripravimo tudi na klimatske lockdowne.

Kanček upanja za vzhodne evropejce še obstaja. Mi še nismo totalno zblazneli, tako kot naši zahodni sosedi. Ampak ne zaostajamo veliko. No ta kanček upanja nam zdaj hoče Nemčija vzeti. Oni so orkestrirali eko manijo, zdajšnja vlada ima za enega izmed glavnih ciljev v tem mandatu EU spremenit v federacijo. Kaj to pomeni? Adijo samostojnost, čisto vse bo po diktatu Bruselja, kateremu diktira Berlin. 100 let po vzponu Hitlerja bo nemcem končno uspelo zavladati celi evropi.

Vem, v tem trenutku bom razglašen za teoretika zarot. Se beremo čez par let. Predlagam 2028. Takrat bo digitalni euro že lepo ukoreninjen, mi bomo prebivalci USE, svet pa (spet) na robu izumrtja zaradi co2.

cel svet je v kurcu. Ameriki se pa baje bliža domovinska vojna.

Kaj je to “domovinska vojna”? So Američani v resnici Hrvati?

Čefur pa nezna sta je domovinski rat. Ko ti je kriv, da si glup ko turški kurac.

Pricaj Srbski in razumel te bo celi svet. Slovensko itak nihče razen nas ne zna govorit.

. https://youtu.be/LB6wACDwy7w

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close