Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evropska pravna fakulteta

Evropska pravna fakulteta

Pozdravljeni,

ker se kmalu vpisujem na fakulteto me zanima če ima kdo izkušnje z Evropsko pravo fakulteto ( predavanja v LJ) in kakšne so vaše izkušnje. Hvala za odgovore.

Nesposobni levičarski pravniki se konkurence bojijo kot hudič križa.

Tretjerazredno sranje.

JAz bi ti priporočil raje Pravno fakulteto v LJ, če že moraš na pravo….teli SDS približki prava in managementa so kakor mi je znano izredno necenjeni, razen seveda, razen, če imaš kje ti al pa tvoji tastari veze…. Tako kot za ekonomijo in management priporočan EF, k je ultra priznana fakulteta, vsi moji kolegi z EF majo top službe….Ponavadi gre javni sektor delat tele fakse SDS da ma višjo plačo po lestvici….

Tocno tako

To ni noben resen faks kot je predhidnik napisal to je če rabiš samo papir . Nobena resna družba te ne bo zaposlila s temle faksom. Mimogrede…. Kako kaj bivši dekan. So spregledali da so se ga znebili tudi tu?

Meni je źal, da nisem šla na pravo. Loh se pa mal afnam ane. ????????????

Tudi državne fakultete niso več kar so bile, živijo od stare slave. Če imaš možnost pojdi v tujino. Časi so se spremenili, nič ni kot je bilo. V bistvu ni velike razlike- znal boš točno toliko kolikor se boš naučil na eni ali pa na drugi, od same sreče in tvojega dejanskega znanja je odvisno kje te bojo vzeli po diplomi. Tudi ekonomska ni več kar je bila, kupi teoretikov, ki se v realnem svetu ne znajdejo, odlicni za profesorje, ne znajo pa ene pastete prodat. Povsod preveč teorije in premalo prakse. Denar nosi praksa, teorija samo zveneče nazive. Vem, sliši se brutalno (sploh če to slisi mlad človek) ampak taka je resnica. Se par let nazaj bi pogledala kje je nekdo diplomiral, danes gledava kaj in koliko lahko doprinese.

Rezultate na pravniščem izpitu ima boljše od Mariborske fakultete. Ljubljanska je seveda boljša. Če je evropska neresen faks, kje je potem šele mariborska, pod zemljo?

Tudi priznan odvetnik lahko postaneš s to fakulteto. Ni tako slaba!

Karierni center Nove univerze vabi na predstavitev karierne izkušnje diplomanta Evropske pravne fakultete Nove univerze, katere rdeča nit bo vprašanje kako postati odvetnik – od študija do odprtja lastne pisarne.

Na dogodku bo sodeloval diplomant Evropske pravne fakultete Nove univerze, g. Luka Švab, ki bo udeležencem predstavil Odvetniško pisarno Švab.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1100, 04.02.2025 ob 08:17

Tudi državne fakultete niso več kar so bile, živijo od stare slave. Če imaš možnost pojdi v tujino. Časi so se spremenili, nič ni kot je bilo. V bistvu ni velike razlike- znal boš točno toliko kolikor se boš naučil na eni ali pa na drugi, od same sreče in tvojega dejanskega znanja je odvisno kje te bojo vzeli po diplomi. Tudi ekonomska ni več kar je bila, kupi teoretikov, ki se v realnem svetu ne znajdejo, odlicni za profesorje, ne znajo pa ene pastete prodat. Povsod preveč teorije in premalo prakse. Denar nosi praksa, teorija samo zveneče nazive. Vem, sliši se brutalno (sploh če to slisi mlad človek) ampak taka je resnica. Se par let nazaj bi pogledala kje je nekdo diplomiral, danes gledava kaj in koliko lahko doprinese.

V tujini narejen pravni faks ti v Sloveniji bolj mali koristi. In obratno.

Avtor: Evropska PF je ok, če želiš samo stopnjo izobrazbe, ker ti bo prišla prav za napredovanje v službi. Če te pravo res zanima, pa pojdi na resen PF v Lj.

Kr dost se vpisujejo na privat plačljive fakse, moja sestrična hodi na ekonomijo, zdaj je 1.letnik in imajo po 150 vpisanih za prvi razni ljudje od škorcev do starih, zraven dela kr dobr zasluž, kupla avto, ima pa že končano univerzitetno smer za  upravo na državnem   nič službe dobila s tem, ji je boljši privat ker je več poudarka na primerih, časa maš  za mrežo delat, državni bolj piflarstvo, pa tam je spoznala take k majo ze službe pa eni firme pa rabijo sam diplomo, pa so ji pomagal job dobit delajo zdej veze in poznanstva. Na redni uni so vsi tolk mladi pa nimajo nič vez pa ni pol služb.   tuki ima sošolke in sošolce take k so stari tud 40 in več grejo na kosila ni ji treba velikrat plačat, ne pustijo, k oni imajo že dost delovne dobe in jo gledajo kot mlajšo sestrico, stara je 23 let, so pa za plačat privat kar dragi ampak majo na več obrokov lahko.

Evrpska je seveda slabša od Ljubljanske, a še vedno boljša od Mariborske.

Sem študirala na Evropski pravni fakulteti in sem bila zelo zadovoljna. Po študiju sem naredila pravosodni izpit (brez težav), potem ko imaš pravosodnega pa te tako noben ne vpraša več, kje si študiral. Profesorji so super, vsa predavanja smo imeli še posneta če ni zneslo iti na faks (ne vem kako je zdaj), tako da bi se še enkrat odločila enako.

Na ta Evropski faks,od katerega je samo ime zveneče hodijo tisti,ki iščejo bližnjice. Splošno znanje neprimerljivo.

To piše tisti ki na mariborski ni bil zaželjen?

Priporočil bi raje pravo Pravno fakulteto, tisto pri zmajskem mostu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close