Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja

Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja

Kakšne izkušnja imate z Evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja?
Ali je že kdo uveljavljal brezplačno zdravstveno storitev v tujini?
Kje, v kateri državi in za kakšno storitev?

Prosim za mnenja in izkušnje.

Ali še nihče ni uporabil Evropske kartice zdravstvenega zavarovanja?

Jst sem jo ze parkrat vzel, ampak nikoli nisem potreboval zdravstvenih v tujini, tako da ti ne morem povedati kako deluje v praksi 🙂
Glede narocila kartice, pa jo naredis na internetu in jo dobis najpozneje v treh delovnih dneh. To je pa do sedaj vedno stimalo…

Lp

Andrej

hallo !

Lani sem bila prva pacietka z Evropsko zdravstveno kartico v Zadru,
pa ni bilo nobenih težav, niti doplačil (angina).
Letos smo se odločili za dopust v Grčiji, na agenciji pa so nam
svetovali še dodatno zavarovanje, ker se s kartico krijejo samo najnujnejše zadeve.

Lep pozdrav !

Kolega uporabu v Belgiji. Brez problema. Mu je ledvične kamne, je pa dobo po cirka dveh mesecih za plačat 17 EUR enih dodatnih stroškov.

Dobro jo je imeti VEDNO s seboj. Jst jo imam non-stop s sabo ker nikoli ne vem kdaj bom skocil cez mejo.

Predlani sem jo tudi enkrat uporabil ko sem si na smucanju poskodoval nogo v italiji. Brez problema so me sprejeli, ampak plačati sem pa moral vse sam na licu mesta. Dobro polovico stroskov sem dobil potem tudi povrnjeno od ZZZS. Ostale stroske kar mi jih niso povrnili so pa naši vrli ZZZSjevci smatrali da so bili nepotrebni oz. naj ne bi bilo treba teh preiskav…. skratka, nisem dobil vsega povrnjenega ampak samo tiste stroske ki so bili vezani na nujno med. pomoc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close