evo, nas, škorpijonke!!!
Živjo, vsi tu gor!
No, pa smo štiri dni končno že doma!
Z našo Lano, namreč!
V porodnišnici sva bili 11 dni, je imela zlatenico, pa neke bakterije v urinu, zaradi katerih se ni dojila, ampak zdaj je vse OK!
Sicer je prava nespečnica, ponoči ga žura po 4, 5 ur, a bo že.
Če boste torej videli moje poste ob nenormalnih nočnih urah, vedite, da jih piševa skupaj z Lano :)!
Sicer pa iskrena hvala za čestitke; vsem drugim škorpijonkicam, naši Babi in vsem drugim, pa tople objemčke ob vaših praznikih!
Pozdravčke od dveh škorpijonkic, Vesne in Lane
p.s. Odslej bom spet “težila” tu gor z recepti za bučke in druge zadeve za hitra kosila, haha.
Aja, še to: že razmišljam, da bi morda res prišla na kuharsko srečanje; nazadnje sem bila maja, in vas vse že zelooo pogrešam.
Naša Lana bo takrat stara že 4 tedne, in če bo vse OK, se morda res vidimo…
Hej, Vesna draga!
Ne bos verjela, toda danes sem si rekla: Moram ji poslati sporocilce, ker sta verjetno ze dolgo doma.
In zdaj vidim tvoj post:))) Dobrodosli doma!!! Sem se razveselila:)))
Vnuk je tudi bil z mamico celih 11 dni v porodnisnici zaradi mocne zlatenice, se menjalno transfuzijo je imel in zdaj je tak ” frajerski pubertetnik”.
Ti kar pisi, ko ti bo srce pozelelo. Vse se bomo potrudile:)
Danes sem si ogledala ( v prijazni vasici blizu Proseka na trzaskem)
krasno razstavo slovenskih impresionistov.
Joj, tisti Groharjev Sejalec 2 v prav posebnem okvirju mi ne gre iz misli.
Da bo se nekaj kulinarike. V slovenski gostilni smo jedli kvasene struklje.
Njami:)))
Upam, da se vidimo na srecanju.
Mali ponocnjakinji Lani, tebi in obema fantoma prav lep primorski pozdrav-
z najlepsimi zeljami Babi
Babi hej, slikica je tudi v Anji – saj je enaka, zato bolj priporočam nakup Anje (je vsaj kaj prebrati notri, ne samo za slikice gledat, he he).
Družinica je res fletna!
Vesna vsem vam želim prijetno počutje, pa veeeeliko zdravja in čim prej kakšno prespano noč.
Čeprav malo pa sedaj razmišljam če tole nočno žuranje ni povezano kar z imenom?!?! Namreč poznam še eno Lano ki svojo mamico dostikrat “razveseljuje” z nočnim žurom, a ne mami ;-)).
Hej, Andi!
To bi bil hec, ce bi bili ” istocasno v isti sobi” in ne bi vedela, da si :)))
Ce si videla slike s srecanja, bi me prepoznala in pocukala za rokav.
Vceraj je bilo nekoliko manj ljudi, zato pa sem se komaj prebila do Skofij; ena velika stala – obvoz, koloooona….Vse sem prenesla, samo da pridem do
te domacije na Trnovcih.
Impresionisti…ni besed, hrana za duso.
Ce bom sla na Andrejev semenj, se ti prej javim:) Lep pozdrav Babi
Hej, Sonce! Seveda bom kupila Anjo, ze zaradi Vesne in male Lane.
Ledy prelistam kdaj pri frizerki, da ne izpadem totalni butec, ko znanka kdaj pove kak cvek o ” VIP slovenske in svtovne srenje”.:)))
Hcerka tam pri desetih letih ni smela kar povprek gledati TV, se zlasti v poznih urah. Me je pa prosila, naj ji povem vsebino, ker bo ona ediiina, ki tega filma ni gledala in jo bo sosolka zafrkavala.
To tezko odrascanje:)))
Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.