Eurospin – brezkofeinska instant JEREZ kava
Tisti, ki veste in kupujete- ali jo imajo, brezkofeinsko instant kavo znamke Jerez v Eurospinu? Mi je njihova kava tainstant dobra. da ne hoidm zastonjm, ker nimam ravno Eurospina pred nosom.
Lidl in Hofrova mi nista dobri, tudi slučajno pa ne dam skoraj 11 EUR za 200gramski kozarec Nescafeja…. Svinjsko so podražili te instant kave, sploh Nescafe – še pred 4imi meseci je bila cena tam okoli 8 EUR za 200gramov, zdaj pa redna že 11 EUR. Ma naj jo imajo, ni toliko vredna
na spletu ne najdem, 18.02.2022 ob 15:14
Tisti, ki veste in kupujete- ali jo imajo, brezkofeinsko instant kavo znamke Jerez v Eurospinu? Mi je njihova kava tainstant dobra. da ne hoidm zastonjm, ker nimam ravno Eurospina pred nosom.
Lidl in Hofrova mi nista dobri, tudi slučajno pa ne dam skoraj 11 EUR za 200gramski kozarec Nescafeja…. Svinjsko so podražili te instant kave, sploh Nescafe – še pred 4imi meseci je bila cena tam okoli 8 EUR za 200gramov, zdaj pa redna že 11 EUR. Ma naj jo imajo, ni toliko vredna
Jaz vzamem Jerez orzo, preizkušena in dobra,je pa to v piksni iz kartona.
Kr-en46, 18.02.2022 ob 18:04
Jaz vzamem Jerez orzo, preizkušena in dobra,je pa to v piksni iz kartona.
Ja, hvala, imam tudi to – samo ni enako, kot brezkofeinska liofilizirana v granulah – različna okusa 🙂
Mislim, da je Jerez brezkofinska v granulah v kozarcu z modro etiketo.
Forum je zaprt za komentiranje.