Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eurospin

Eurospin

Kupila sem od znamke Natural Sea ribo morski pes. V vrecki naj bi bilo 450g. Ker se mi je zdelo malo kosckov sem zvagala 295g. Groza. Ne kupim vec

Pa dej no. Ne bodi taka. V stečaj jih boš pahnila.

Spet tvoja zlagana zgodbica. Sicer pa, dokaži.

Tudi v evrospinu imajo tehtnico.

Zvagaj tam in poklici inšpekcijo.

Na monu jokat ne pomaga, še naprej bodo prodajali

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9479, 18.09.2025 ob 12:06

Pa dej no. Ne bodi taka. V stečaj jih boš pahnila.

Spet tvoja zlagana zgodbica. Sicer pa, dokaži.

Imam sliko kjer je zvagano. Zvegano je celo z vrecko. Ce mi poves kako prilepim sliko ker ne vem. Jo bom.

Ne krivim Eurospina. Ampak tistega ki to pakira. Drugace pa se mi ni to prvic zgodilo pri istem izdelku.

Joj, elita pa res ne bi smela hodit v Evrospin. Ker tiste izdelke pakirajo migranti in s temi se pa res ne boste pečali.

Prijavi na inšpekcijo. Mail, prilepi slike, pa naj ukrepajo. Napiši da želiš pojasnilo, kam je odšel manjko m. psa

To se je meni zgodilo pred nekaj leti v Hoferju, losos. Tretjina teže je manjkala…

Potem še enkrat,  odprem in sploh ni bil tak lep file, ampak kar nekaj kot natrgano, ene krpice. Za kozlat.

Ne kupujem več te pakirane ribe. Samo še na pultu, sama izberem kos (Spar).

Ne misli, da v Eurospinu ne vedo. Imajo kontrole.

Tako, da, fuj, trgovci.

Groza ?

Ni cepec tisti ki veliko bere. Cepec je tisti, ki vse verjame kar prebere.

Če bi se to meni zgodilo jim odnesem nazaj. Istočasno bi dobili obrazložitev, da če se naslednjič to ponovi sledi objava na internetu s fotografijami in tekstom.

Joj, elita pa res ne bi smela hodit v Evrospin. Ker tiste izdelke pakirajo migranti in s temi se pa res ne boste pečali.

Pa res, kako naj bi en migrant vedel koliko je 470 g?

Bruto ali netto ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close