Najdi forum

eurocrem

Prosim za kakšen dober recept za pripravo eurocrema. Pred leti sem ga že delala, vendar sem recept nekje založila ali najverjetneje vrgla stran.

Lep dan.

Viki krema
Sestavine: 10–15 Albert piškotov
2–4 žlice sladkorja
Dobro zmiksamo in dodamo:
2–4 žlice grenkega kakava
malo lešnikov ali orehov
1 dcl toplega mleka
košček masla

Postopek: Zmes naj ne bo pregosta, ker se piškoti pozneje še napojijo in se vse zgosti. To kremo lahko namažemo tudi na torto.

mi vedno delamo po tem receptu, mislim da je bil priložen k multipraktiku…

p, maja

Hvala, prav ta recept sem želela. Ostali recepti, ki sem jih videla so vsi narejeni z mlekom v prahu in jajci, kar pa mi ni všeč.

No, malo mimo teme, pa vendar.
Spomnila sem se na Nutello, saj jo poznate.
Ali veste, da je v Italiji original veliko boljsi kot proizvodi, ki jih delajo licencno se drugod po Evropi in jih prodajajo tudi pri nas? Lp

Ja, Babi, tudi čokolada Milka je v Italiji nekaj čisto drugega kot pri nas in isto velja za pralni prašek Dash. Menda imajo vse te tovarne eno linijo za zahodne države, drugo pa za vzhodne, kar se vidi tudi na etiketah, če pogledate, v katerih jezikih je napisana deklaracija.

To sem opazila pri tekočih milih.

Se strinjam.
Tudi Fanta ima tam popolnoma drug okus.
In še veliko stvari:(

<http://kate.moj-album.com/>

Ogromna razlika je pri vseh čistilih in pralnih praških. In finta je ta, da ko dajo nov proizvod na naš trg je nekaj časa original, da se navadimo, potem pa je naenkrat tista vzhodna varianta. Sem že večkrat opazila. Določen stvari še vedno (ali spet) kupujem čez mejo.

Kaj pa v Műllerju? So tam tudi proizvodi iz tekočega traku za vzhod?

Ester

Hej! Tega sicer ne vem…naucila sem se pa pogledati na embalazo, kje je narejeno. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close