Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek EUROBASKET

EUROBASKET

Brez Dragiča bi verjetno bili izgubljeni. Je odličen igralec, super prodira. Res pa je, da je včeraj proti koncu pretiraval s soliranjem. Takrat je bil nekako ekipni duh že zlomljen, je pač poskušal na svoj način, preveč na silo. Lahko bi tudi rekel, da je prikazal močno volj in trud, če pa je bilo to prav, pa naj odločijo drugi. Tako to je v športu, ko ne veš več kaj storit oziroma, ko ekipa nima več idej, rešitev. Francozi so boljša ekipa, vsaj včeraj je bilo tako.
Parker pa ima nasplošno od Dragiča predvsem boljši met, tudi iz razdalje (trojke).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda je svoje dodal tudi tepec na klopi. Zakaj ni skoraj nič igral Joksa, ki je pridno utrujal Grke in Italijana v obrambi??

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

🙂 Dec gor ali dol, za rezultat moraš imet znanje in borbenost. Naši so pokazali samo slednje. Njihovo znanje je pa tako povprečno, da mi je ob gledanju tekem bilo celo nerodno. Zatorej končno so izpadli…[/quote]

No no, fantje so čist ok, samo niso najboljši. Ti si manjkal:)))).[/quote]

in ti med navijačicami 🙂

Ma ja zdej ste vsi pametni dosegli so pač kolikor so lahko itak, da so povprečni, če pa manjka toliko igralcev, ki se jim ne da igrat. Dajte na njih gnoj zlit ne na tiste, ki igrajo.

Jaz našim čestitam za borbenost!! Brez G. Dragiča pa sploh v četrtfinalu ne bi bili.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

stavniški znanec fukno 1000 na francoze.. lagano 2150 ven….

jaz pa nisem upal… fak 😀

Bom pa čez vikend kaj naredo plusa spet !

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To tudi mene zanima.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ugotavljam, da Aradori boljše igra z kot brez obliža. 🙂

a je “vera” izpuhtela in se naveličanost naselila me navijači

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

[img]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-gen052.gif[/img]

In Parkerjevi Basketeers so v finalu 🙂

[youtube]r61JyP5–Co[/youtube]

5 se boljše sliši od 6. Če ne gre za izpit na faksu. 🙂

koliko od teh “borcev” bo pa igralo na svetovnem prvenstvu?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Prvenstvo je končano, fantom ni kaj očitati, borili so se po najboljših močeh in zato jim čestitam! Tudi peto mesto je lep uspeh, Francozi so zasluženo prvi, bil sem na polfinalni tekmi med Španijo in Francijo, to je bila najboljša tekma, ki sem jo gledal v živo!
Za svetovno prvenstvo se bo tudi naša ekipa spremenila, Lakoviča, Nachbarja in Slokarja najbrže ne bo več zraven. Upam pa, da bo zraven Erazem Lorbek, pa tudi nekaj perspektivnih mladičev čaka na priložnost…

Poet, sem se že bala, da te je košarka tako razočarala, da te več ne bo tu gor. :)))

Brez skrbi, brez pozdrava se ne poslovim…pa ne, da si me pogrešala?

Brez skrbi, brez pozdrava se ne poslovim…pa ne, da si me pogrešala?[/quote]Kako ti naj še bolj očitno napiše? :))))
Kaj se sedaj čudiš kot kak purček glisti? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Priznam, da sem Poeta pogrešala. Všeč mi je, če kdo na forumu oddaja prijetno energijo.

Men je pa všeč nuklearka v Krškem, ker oddaja energijo da lahko jaz tle tipkam in berem kar vi natipkate…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close