EUROBASKET
Dobro, vidim da si še zmeraj realen in ne pričakuješ, da bodo naši osvojili zlato. :))[/quote]
Če bodo sploh v polfinalu… :)[/quote]
Upanje umira zadnje, če bi se vsi planeti poravnali, črta za trojko v naših napadih pomaknila 3m bližje košu, obroč kamor naši mečejo povečal za 2x in zmajčice zgoraj brez plesale pod košom kamor nasprotnik napada…potem je vse mogoče….
a kdo kdaj pomisli, da na igrišče prideta obe ekipi z namenom, da zmagata ☺
Fincem prav privoščim zmago … prišli so kot popolni outsiderji — odhajajo oz. doma bodo sprejeti kot junaki ☺
trapec … več bo treba domačih stvari kupiti, da bodo igralci SVN deležni primreljivih inputov (pa ne v samo € – v brain-stormingu) … btw: selektor ni SVN!! — aja … igralci so vrhunsko fizično pripravljeni … kot Spider — le v glavah imajo luft – kot Spider
Kako je lahko Parker šolal Gorana Dragića, če je pa ta nabral 18 točk, kar je celo nad njegovim povprečjem ? Pri nas so bili problem ostali igralci, ki so zgrešili cel kup trojk in seveda naš neustavljivi center Mirza Begić, ki je dosegel natančno 0 točk v celi tekmi.
Tko no. Nevem kako lahko kriviš našega najboljšega igralca, tip je bil edini, ki je sploh kaj zadel danes lol. Btw, vsakič, ko je tip zamenjan in pride na igrišče retardun Lakovič naša igra začne padat. Je pač nenadomestljivi člen naše reprezentance, od playmakerja se pa itak pričakuje, da bo diktiral igro in poskušal s prodori. Edino kar mu lahko zamerim, je to, da je tudi sam prevečkrat vrgu za 3 točke, ampak to se je itak dogajalo v prvi četrtini. Na koncu tekme itak noben ni mel več jajc, da bi lahko na kakršenkoli način že spreobrnil rezultat, tako da naša usoda je bila več ali manj samo še v njegovih rokah.
Ma Rožleti ste.
Vse pohvale našim fantom za borbo. Napake je pa delal tudi Toni. Na koncu so zmagale izkušnje in višina. Še tvoji NM-3w so ga prakrat pošteno usrali za obe ekipi.
Kakorkoli… svet se vrti naprej… 🙂
Ti sploh nisi gledala tekme, samo rezultat si si šla pogledat, potem pa kar nekaj na pamet pišeš. Rezultat gor ali dol, jaz nisem videl nobene borbe danes. Edini, ki je igral borbeno je bil G. Dragić, pa Z. Dragić recimo v prvi četrtini, ostali pač niso bili na nivoju. Pejt spat, lahko noč.
Ti si pa res taprau dec:). Kje je tvoj športni duh?:)[/quote]
🙂 Dec gor ali dol, za rezultat moraš imet znanje in borbenost. Naši so pokazali samo slednje. Njihovo znanje je pa tako povprečno, da mi je ob gledanju tekem bilo celo nerodno. Zatorej končno so izpadli…[/quote]
No no, fantje so čist ok, samo niso najboljši. Ti si manjkal:)))).
Naši so se borili do konca,za to jim čestitam,pa kakorkoli…Če pa bi tiste trojke padale v koš, pa bi ploskali…Dajmo bit ponosni in navijat za danes,ko igrajo tekmo s Srbijo.Me pa moti,da Begić ne poje slovenske himne,vsaj ustnice bi lahko premikal,saj ni treba na glas pet… To me pa moti, čeravno nisem noben skrajnež,me moti to, ko pridem npr. v Lj,tam povečini neslovensko govorijo,da ne govorim o Kranju ipd. To me pač moti,spoštujem druge narode,drugi naj našega,še posebaj če tu živijo/igrajo/delajo/hodijo v šole/…
Dragića sta pa zvezdi in lahko smo res ponosni na naše igralce,čestitam še 1x!!!
Forum je zaprt za komentiranje.