EUROBASKET
Brez zamere, ampak na svetu je en sam šport in to je tek (če nekdo na begu priteče do reke, potem to isto nadaljuje preko vode s plavanjem …ampak to je še vedno neke vrste tek. )
Atletika je prva komercialna izpeljanka teka …
Drugi najpomembnejši derivat teka je nogomet …. ostali športi so pa malo iz trte izviti in so kr neki zaradi denarja, ki se obrača.
(Seveda to z denarjem velja tudi za fuzbal, ampak tako kot je lev kralj živali, sta tudi nogomet in atletika kralj in kraljica med športi …
ojej
točno to sem natipkal
[sub]zdej se pa že skidaj s te teme gnida debilna svinarska[/sub][/quote]
ojej,ojej, ravno zato ali tudi zato ker niso isti priimki, daj že mir s to Jugoslavijo. To je SLOVENIJA, razumeš? To so ljudje, ROJENI V SLOVENIJI!
Žaljivke si pa nekam vtakni.In še svojih milijon novih nickov. A nemči original je odletel al kako?[/quote]
emmm … ti si meni zaradi (po moje) popolnoma narobe razumljene objavice nabila na čelo “primitivizem“!!! — no, lahko tudi namerno, ker pač ljudem podtikaš nerazumno dojete zapise.
predvsem pa nikjer ne pišem o čem istem!! (spet tvoj napačno dojeto napisano) ampak o podobnosti!!! (priimkov) (oblika, končnica, črka “ć” ) …
da o tem, da “parodije” sploh ne razumeš ☺
zdej pa: šetal mala amo tamo umesto, da sereš
ojej,ojej, ravno zato ali tudi zato ker niso isti priimki, daj že mir s to Jugoslavijo. To je SLOVENIJA, razumeš? To so ljudje, ROJENI V SLOVENIJI!
Žaljivke si pa nekam vtakni.In še svojih milijon novih nickov. A nemči original je odletel al kako?[/quote]
emmm … ti si meni zaradi (po moje) popolnoma narobe razumljene objavice nabila na čelo “primitivizem“!!! — no, lahko tudi namerno, ker pač ljudem podtikaš nerazumno dojete zapise.
predvsem pa nikjer ne pišem o čem istem!! (spet tvoj napačno dojeto napisano) ampak o podobnosti!!! (priimkov) (oblika, končnica, črka “ć” ) …
zdej pa: šetal mala amo tamo umesto, da sereš[/quote]
Ja, ja, ok, se spet vlečeš ven s svojo matematično logiko in domnevnim sarkazmom. Samo, veš, folk ni tako butast, kot ti misliš, da je.
Sam res, NM, imaš prav, neverjetna krivica se ti godi na tem forumu. Sploh jaz ti vse živo podtikam, kajne? Pa tudi tvojim nickom dodajam črtice, pike, vejice, … in potem pišem neumnosti v “tvojem” imenu, kajne?
Ja res si bogi, no. Da bi te človek pobožal po glavici in ti dal dudo v usta. Tudi tako nebogljeno otročji si včasih.
zdej pa: šetal mala amo tamo umesto, da sereš[/quote]
Ja, ja, ok, se spet vlečeš ven s svojo matematično logiko in domnevnim sarkazmom. Samo, veš, folk ni tako butast, kot ti misliš, da je.
Sam res, NM, imaš prav, neverjetna krivica se ti godi na tem forumu. Sploh jaz ti vse živo podtikam, kajne? Pa tudi tvojim nickom dodajam črtice, pike, vejice, … in potem pišem neumnosti v “tvojem” imenu, kajne?
Ja res si bogi, no. Da bi te človek pobožal po glavici in ti dal dudo v usta. Tudi tako nebogljeno otročji si včasih.[/quote]
Mislim da NM, svojemu posebnemu slogu pisanja navkljub, ni toliko primitiven, da bi počel kaj takega. Na sumu imam eno drugo osebico …
Ja res si bogi, no. Da bi te človek pobožal po glavici in ti dal dudo v usta. Tudi tako nebogljeno otročji si včasih.[/quote]
Mislim da NM, svojemu posebnemu slogu pisanja navkljub, ni toliko primitiven, da bi počel kaj takega. Na sumu imam eno drugo osebico …[/quote]
Saj to se ve. 🙂 Ni point v tem. Tudi dekle Jake Lakoviča Helena Boada je Španka oziroma Katalonka, pa ko igra oziroma bo igrala za Slovenijo, je to zame SLOVENIJA ne pa Španija ali bognedaj Jugoslavija. Če je nekdo rojen v Sloveniji, je pa sploh absurdno s prstom kazat na njegov izvor, češ poglej naša slovenska reprezentanca je pa jugoslovanska. Razumeš? Mislim, da ne.
Seveda pa lahko ti to tudi “sarkastično” napišeš, ja, da navijamo za Jugoslavijo ne za Slovenijo. Sam včasih je prav med temi ići manj jugonostalgikov kot med Slovenci, pa tudi do svoje države so bolj lojalni.
Saj to se ve. 🙂 Ni point v tem. Tudi dekle Jake Lakoviča Helena Boada je Španka oziroma Katalonka, pa ko igra oziroma bo igrala za Slovenijo, je to zame SLOVENIJA ne pa Španija ali bognedaj Jugoslavija. Če je nekdo rojen v Sloveniji, je pa sploh absurdno s prstom kazat na njegov izvor, češ poglej naša slovenska reprezentanca je pa jugoslovanska. Razumeš? Mislim, da ne.
Seveda pa lahko ti to tudi “sarkastično” napišeš, ja, da navijamo za Jugoslavijo ne za Slovenijo. Sam včasih je prav med temi ići manj jugonostalgikov kot med Slovenci, pa tudi do svoje države so bolj lojalni.[/quote]
a spet predsodke nabijaš ☺
torej po tvoje bog ne daj, da navijam v stilu: “Dajmo EU” ☺ če/ko bo Helena nastopala
[sup]marš govno babje v svojo rodnico na dodelavo možganov[/sup]
pa koji je sada to k.ura.c, medijska mučkaljica
pa to ti je isto kao sletanje amerikanaca na lunu 1969
manje od ništa koga nema ni kod gazde Zokija
naguzim se ti ja momak sa sela i moji jarani u stojadnku i pičimo u “najlepšu prestoljnic na taj svet”, da vidimo “naše” guzate i sisate pi.ć.kiće kako care po prestoljljnic, obeležavajući taj EuroCrem
I šta nama se desi … svaki kafić ima više televizor nego gostiju … a personal sav nešto namrgođen
na uljicama ima više uljaznih vrati nego ljudi
pa ko to nas seljake je.be, da ima u prestoljnjic neki EuroCrem???
Dekleta, postavite se v vrsto….:))
še sliko dreka nalepi, ko boš tole posrala — ker šele takrat – po sranju – se ve kako dobra je bila hrana ☺[/quote]
Ni potrebe. Itak ti vsako temo podrekaš, pa boš tudi to.[/quote]
emm — če človek je, potem tudi serje … naravni proces.
in NE – v tej temi še ne “drekam” (kot npr. ti ) … je pa res, da vas lahko spravim “s tira”, ker spoštujem šport in športnike … ne zganjam pa “nacionalizma” z navijanjem za katero od ekip.
Aja, pa športni sodnik sem tudi bil … zato so sodniki “moji” ☺
Ni potrebe. Itak ti vsako temo podrekaš, pa boš tudi to.[/quote]
emm — če človek je, potem tudi serje … naravni proces.
in NE – v tej temi še ne “drekam” (kot npr. ti ) … je pa res, da vas lahko spravim “s tira”, ker spoštujem šport in športnike … ne zganjam pa “nacionalizma” z navijanjem za katero od ekip.
Aja, pa športni sodnik sem tudi bil … zato so sodniki “moji” ☺[/quote]
OK.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://31.media.tumblr.com/tumblr_lzzkqpHyBH1qevxn2o1_500.jpg[/img]