Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek EUROBASKET

EUROBASKET

Prazna dvorana Stožice! Zelo zanimive tekme tako včeraj kot današnji, dvorana pa prazna! Če že niso mogli prodati kart, bi jih vsaj podarili kakšnim šolam, tako pa je vzdušje kot v gledališču.
Za večerno tekmo Slovenija:Italija pa so karte razprodane!!!!

one, to pa nje. Otroci pa ne morejo kar brezplačno v to najlepšo dvorano v najlepšem mestu.
Pa še v takšnem vremenu.Ali naj jim še avtobus plačajo šole?

Kako vam pride na misel, da bi že otroke učili korupcij.

Dejmo naši !!!! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Dol mi vis za basket!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa kaj ste tako mahnjeni na ta Eurobasket? Da ne govorim o tistem škripanju tal, ko tekajo od koša do koša. :)))

Ob piru iz nizkocenovnikov pozabijo na lakoto!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ob piru iz nizkocenovnikov pozabijo na lakoto![/quote]

pijače ne dovolim vnašati v dvorano. Morajo moji zaslužiti.

Košarka je zakon! Ljubiteljsko jo igram že od osnovne in igral jo bom dokler mi ne bodo začela škripati kolena….Škripanje tal? Vsaj nekaj pa lahko škripa:)))

Košarka je zakon! Ljubiteljsko jo igram že od osnovne in igral jo bom dokler mi ne bodo začela škripati kolena….Škripanje tal? Vsaj nekaj pa lahko škripa:)))[/quote]
tako kot nogomet, rokomet, vaterpolo … sami fini športi, kjer se fantje za ritke in med nogami šlatate .

Košarka je zakon! Ljubiteljsko jo igram že od osnovne in igral jo bom dokler mi ne bodo začela škripati kolena….Škripanje tal? Vsaj nekaj pa lahko škripa:)))[/quote]

Mah, ti Poet si neverjetno talentiran – za pisanje pesmi, za dajanje nasvetov o seksu, za športanje tako ali drugače….skratka, superman. Še malo pa mi boš bral misli. :)))

Če bi vedeli, da bodo delili neprodane karte eno uro pred predstavo…kdo bi jih kupil prej?

Mah, ti Poet si neverjetno talentiran – za pisanje pesmi, za dajanje nasvetov o seksu, za športanje tako ali drugače….skratka, superman. Še malo pa mi boš bral misli. :)))[/quote]
še nisi opazila, da misliš, kar on hoče. tele_pa_ti.Ja?

Mah, ti Poet si neverjetno talentiran – za pisanje pesmi, za dajanje nasvetov o seksu, za športanje tako ali drugače….skratka, superman. Še malo pa mi boš bral misli. :)))[/quote]

Superman? Dobra šala, vprašaj mojo ex, bi lahko napisala knjigo o mojih pomankljivostih….
Skratka, še 20 minut pa bo večerja, na meniju….špageti:))))

Ne spremljam! Mnogo preveč evforije zganjajo mediji okrog te nepomembnosti.

Superman? Dobra šala, vprašaj mojo ex, bi lahko napisala knjigo o mojih pomankljivostih….
Skratka, še 20 minut pa bo večerja, na meniju….špageti:))))[/quote]

Aha, potem je ženska pobegnila, dokler je še bil čas…..:)))) Je ugotovila, da mora brati med vrsticami v tvojih pesmih. :))

meni se ne izide

Sistem prodaje kart za nadaljnje tekme so si malce preveč optimistično zastavili. Pa še razni Zokiji bi radi imeli vse zastonj.

Zdaj pa navijat, če vam gre to na forumu dobro od rok, boste znali tudi pred TV! Ob pogledu na modre si predstavljajte, da je to tisti forumaš ali forumašica po katerem ali kateri naraje pljuvate, pa bo šlo. 🙂

Nekaj sem jih dobila zastonj in jih dala naprej, pravtako zastonj. Naj gledajo tisti, ki uživajo v navijanju:).

za katere se pa nocoj navija?
bosance, srbe, hrvate … ali tistih 5 slovencev

Yugoslavija ☺
G. Dragić, Lorbek, Joksimovič, Nachbar in Begić je [sup]slovenska[/sup] prva peterka

pa bo raja,
ki bo na veliko razpravljala kako bi moral kdo vršti žogo, pa kako ji je
in
kaj bi sodnik moral piskati in kaj ne

okradena za 1 milijardo € za reševanje privatnih bank!!
ta golazen naj gre pred Vlado in Banko Slovenije po tekmi “kampirati” in braniti sebe.

sicer bo delažna še slabših iger in ne bo imela niti starega, plesnivega kruha.

Waw, kaj ne poveš! Kakšna primitivna razsvetlitev!

Igrajo za SLOVENIJO in razen enega naturaliziranega so to vsi v Sloveniji rojeni slovenski državljani.

Čestitke NAŠIM reprezentantom za današnjo zmago! [img]http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif[/img]

kaj naj bi človek imel od tega???
zadovolstvo traja manj časa kot slab seks ☺

Tudi od koga, ki se tukaj sam s sabo meni, ni korisiti, pa se vseeno komu zdi, da je to morda za kaj vendarle dobro.

all in za Dragića. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close