Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek eucerin krema

eucerin krema

Upam, da sem prav napisala. To je krema za obraz, ki se jo da kupit le v lekarni. Baje je zelo dobra. Ima katera izmed vas izkušnje?
Hvala!

:))) Ne, sam moj tip je videl reklamo, pa reče, da on to uporablja… Dokler ni reklo, da je proti gubam… In sem si že mislila, da sme odkrila skrivnost, kako ohranja kožo lepo, nakar pove, da ima on šampon proti prehlaju z istim imenom :)))) Mu ej blo kr mal nerodn… Je pa ene testerje dobil, sam jih jaz nisem preizkusila, ker so za suho kožo, jaz imam nekak mešano… Tk da ne vem povedat…

Eucerin je znamka od Beiersdorf in ima precej krem. Kaj natančno te pa zanima?

jaz sem probala tisto za mastno kozo pa mi sploh ne odgovarja, koza se mi je kar luscila, kot bi se z voskom namazala. Obvezno najprej poskusi s testerji, da vidis prvotno reakcijo in fling pa da ne meces denarja skozi okno.

Uporabljam Evcerin Fluid Q 10 in kremo za okrog oči. Ne vem ali je dobra ali ne. Tisto, ki je v reklami, da izginejo gube po 5 tednih pa ne drži-uporabljam jo že več mesecev pa imam “gubice” tiste ki sem jih imela še vedno. No, mogoče res malo manj. Drugače pa je krema v redu, pa imam mešano kožo.Sem pa študirala, da bi malo “prešaltala na “NIVEO VISAGE”. A katera uporablja tisto, ki je v reklami za 10 let mlajšo kožo? Hvala!

Sama sem kupila Eucerin Q10 pred desetimi dnevi, pa sploh nisem zadovoljna z njo in niti ni poceni, mislim, da je bila okrog 3.800. Nimaš občutka, da bi bila vlažna, ali pa mastna. Zamenjala sem že veliko krem, pa na tako “čudno” še nisem naletela. Je pa res, da ne draži oči, kar se meni dogaja pri veliki večini krem.

Meni delajo vsi niveini izdelki alergije (imam kar občutljivo kožo). Nekateri se sicer zadovoljijo tudi z njimi, vsekakor pa obstajajo bolj kvalitetne kreme za isto ceno. Malo sem raziskovala, kaj je v teh niveinih izdelkih in sem ugotovila, da nič zdravega ali koži prijaznega. Če pa imaš dosti “močno” kožo, si jih verjetno lahko privoščiš.

Eucerinov Fluid je meni fantastična zadeva, pa imam mastno-mešano kožo, pa občutljivo. Samo jaz ne uporabljam tistega proti gubam (Q10), ampak navadnega. Za okrog oči je pa fina zadeva od Nivee, s Q10.

Eucerin je po mojih izkušnjah zelo blagodejen za kožo. V tem cenovnem razredu zagotovo najboljši. Sama običajno uporabljam kreme v rangu 10.000 – 50.000, pa niso vedno boljše od Eucerina. Imam zelo zahtevno suho kožo. Pa še nekaj – EUCERINA NE TESTIRAJO NA ŽIVALIH!!!! Kar je prava redkost. Imajo nadomestne teste, ki so zanesljivejši.

Torej, odlična izbira v tem cenovnem razredu!

Sasica – praviš, da imaš zahtevno suho kožo – kot da bi sama napisala. Danes zjutraj sem se namazala s testerjem Eucerin lypo balance (upam, da sem prav napisala). Kaj pa uporabljaš ti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close