Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Espresso aparat za domačo rabo

Espresso aparat za domačo rabo

Hej hoj. Tisti, ki uporabljate kafeavtomate na zrnje in imate radi kavo… katerega imate? Prednosti, pomanjkljivosti? Na kaj vse biti pozoren. In ne, ne zanima me neka gostilniška mašina. Preprost, samostoječi avtomat z zalogovnikom/mlinčkom za kavo in zalogovnikom za nekaj skodelic kave.

Saeco, ni pomanjklivosti.

Star 5 let, počasi bo odslužil svoje, pol pa na net, pregledat kaj je na razpolago. Do 600€ dava, za znižanega. Sam ne še, ker stari še melje.

Je pa kava v zrnju absurdno draga!

Gledam DeLonghi. Nimam nekih preferenc. Je na polici, pri roki. Nisem še zbral poguma. ?

Philips?

A ni Saeco od Philipsa?

Drugace pa imas dosti izbire, vsi so ok. Je pa problem vodni kamen, to taksno masino unici po par letih. Pa ne pomaga tisti dekalcifikator alkarkolizeje. Kot pralni stroj, zdrzi 5-6 let in pol po novega v trgovino.

Imamo Delonghi-Magnifica S, že 8 let. Super zadovoljna. Dela bp.

Edino kar me moti je, da mi ne speni mleka sam- avtomatsko. To funkcijo imajo novejši modeli

Kavo pa kupim v Hoferju-Barissimo, nekaj čez 6€ je pol kg.  Nam je dobra.

Odgovor na objavo uporabnika
Saeco Philips, 29.08.2025 ob 15:29

A ni Saeco od Philipsa?

Drugace pa imas dosti izbire, vsi so ok. Je pa problem vodni kamen, to taksno masino unici po par letih. Pa ne pomaga tisti dekalcifikator alkarkolizeje. Kot pralni stroj, zdrzi 5-6 let in pol po novega v trgovino.

Ja, to si pa lahko predstavljam ja. Pa Logatec že pregovorno slovi po trdi vodi. Good pount. Tx. ?

Kaj reši stroj pted preveč mocnim vodnim kamnom: flaširana voda iz Eurospina. To ji je svetoval fizioterapevt za fotra…za 2/3 redkejše čiščenje kamna iz aparata. Lj voda je kar trda.

Pri nas smo še na busanski đezvi, najbl uradno.

A ni tako, da kavomate čistijo z neko podobno peesdarijo, kot je kis za vlaganje? Lahk’ da sem kiksnil mimo, a od nekje imam to v spominu.

Philips saeco.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close