Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Esmeralda

Esmeralda

Se spomnite te nadeljevanke,kako so vse zenske sibale vsakdan ob isti uri pred tv in pozabile na vse druge stvari okoli sebe? Tudi sex jim ni bil vec tako zanimiv,kakor sama Esmeralda! Pa tako jokali vsi…

Pogresate to nadeljevanko?

Morda bi moral razširiti krog žensk, s katerimi se družiš, pa ne bi imel občutka, da je bilo tako.

Kako naj bi to naredil,ce sem imel pa same stare mame okoli sebe in punco,ki je bila totalno zasvojena s tem! Vsak dan sva morala biti doma ob isti uri,zaradi…Esmeralde!!!

Se mi kar smiliš!
Ko si že glih Esmeraldo omenil……..a ta “novejša” španska,mehiška,itd. jajca si pa pozabu?
Kaj pa praviš na glupe ameriške nanizanke,a niso glih taka jajca kot te španske in mehiške nadaljevanke…

Ko sem že glih pri ameriških……a je kdo gledal une Osborne, kaj na to pravte..a smo tuki v sloveniji res tako “potrebni” takih butastih oddaj?

hehe… no, ja – če si ob tem užival tudi ti, je itak vse OK… če nisi – je pa OK zato, ker uporabljaš pretekli čas… torej so tako Emeralda, kot vse te stare mame in punca le del preteklosti, ki je ti ne želiš živeti… 🙂

life is beautiful…

Nisem uzival! Ne vem pa,kako sem se spomnil zdej na to?!

Zakaj se ti pa smilim? A si kje videla razlog,da se ti smilim? Sem se pac spomnil na to limonado.Se mi zdi,da se ti najbolj pogresas to”limonado”,a ne?!
Moje mnenje,nikar ne primerjaj teh mehiskih limonad z ameriskimi,ker jim ne pridejo niti blizu!!!

Najbolj smešno pa je,da so nekateri dajali dojenčkom imena Esmeralda iii,ali pa se oblačile v zelena oblačila in skušale imeti iste in podobne frizure,pa make up…Vse bi naredile,da bi bile Esmeralde.

Kako si se zdaj spomnil na to? Hmm.. Preveč časa? Srečal kakšno mamico, ki je svojega otročka poklicala z imenom Esmeralda? Videl kakšno deklico, ki je spregledala? Če spodaj prebereš alfa – morda je bila kakšna deklica oblečena v zeleno obleko? Imela podobno frizuro? Make-up?

Kako naj to vem jaz, če tega ne veš ti… 🙂

Nimam pojma?! Vcasih kaj takega beres,potem ti pa pride cist tako na pamet…

Skoda,da se se katera ni omislila,da bi postala kar slepa!

a niso nadaljevanke dolge kakšno uro, torej ti za sex ostane še 23 ur
kar tolaži se, da ne sexaš zaradi nadaljevank….

Morda si nekateri cas zaposlimo z drugimi stvarmi,se ti ne zdi? Ce pa imas ti casa potem se 23 ur,blagor tebi! No,eni nimamo te srece!

ja vidim, da se zaposluješ z agitiranjem za esmeraldo in zmagota!

Ja in? Imas kaj proti? Ne beri vseh bedarij,kdo te pa sili 🙂
Pa drugace,kako si kaj? Si v redu?

valda sem v redu, fala na pitanju, a ti?

ej ma sam mi res mal preveč obremenjen z zmagotom deluješ, zakaj te pa on tolk zanima?

Zmago je atraktiven, ker ima dobro žensko.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ha ha ha,kok sem jst obremenjen,a ne? Samo vprasanje,kako je kaj,ker smo v zlahti…In da vidim,kaj narod misli o njemu?! Ker meni ravno ni…

Ja,mlade ga imajo rade! Ima poseben car na mlade punce…Sicer pa,ko si znana osebnost,si lahko se ne vem kaksen,pa bos imel vse okoli sebe!

Drugace pa,zakaj pa to sprasujes na esmeraldi?

.no se mi je zdel da si nekak povezan z njim
kaj pa vem…esmeralda…zmago…ther’s no bussines like showbussines

kar se pa zmagotove privlačnosti tiče, pa v slo obstaja določena vrsta deklin, ki mislijo da je vrhunec življenja, če ji neka medijska oseba – pa tud če je človek grd in odvraten- nakloni kanček pozornosti, ker v svoji naivnosti mislijo, da so medijske osebe boljše od drugih ljudi in so potemtakem tudi one boljše od drugih ljudi
jaz imam z zmagotom precej stikov službeno in moram priznat da zna delit komplimente in bit šarmanten, ampak mi je sluzast in bljek

Jaz osebno ne maram zahrbtnih ljudi,ki so sluzavi pa priliznjeni,ampak to je na zalost sibka tocka pri nekaterih puncah…Vsak moski,ali pa zenska ima pac svoj car,ki lahko ocara nasprotnika,ce pa si znana medijska osebnost,s tem nimas prevelikih tezav!

Drugace se pa strinjam kar si napisala 🙂

Ja, saj zdaj imamo pa druge nadaljevanke, da imamo kaj delat – butec.

Hvala za kompliment 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close