Esmeralda
Se mi kar smiliš!
Ko si že glih Esmeraldo omenil……..a ta “novejša” španska,mehiška,itd. jajca si pa pozabu?
Kaj pa praviš na glupe ameriške nanizanke,a niso glih taka jajca kot te španske in mehiške nadaljevanke…
Ko sem že glih pri ameriških……a je kdo gledal une Osborne, kaj na to pravte..a smo tuki v sloveniji res tako “potrebni” takih butastih oddaj?
Kako si se zdaj spomnil na to? Hmm.. Preveč časa? Srečal kakšno mamico, ki je svojega otročka poklicala z imenom Esmeralda? Videl kakšno deklico, ki je spregledala? Če spodaj prebereš alfa – morda je bila kakšna deklica oblečena v zeleno obleko? Imela podobno frizuro? Make-up?
Kako naj to vem jaz, če tega ne veš ti… 🙂
.no se mi je zdel da si nekak povezan z njim
kaj pa vem…esmeralda…zmago…ther’s no bussines like showbussines
kar se pa zmagotove privlačnosti tiče, pa v slo obstaja določena vrsta deklin, ki mislijo da je vrhunec življenja, če ji neka medijska oseba – pa tud če je človek grd in odvraten- nakloni kanček pozornosti, ker v svoji naivnosti mislijo, da so medijske osebe boljše od drugih ljudi in so potemtakem tudi one boljše od drugih ljudi
jaz imam z zmagotom precej stikov službeno in moram priznat da zna delit komplimente in bit šarmanten, ampak mi je sluzast in bljek
Forum je zaprt za komentiranje.