Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Esmeralda

Esmeralda

Se spomnite te nadeljevanke,kako so vse zenske sibale vsakdan ob isti uri pred tv in pozabile na vse druge stvari okoli sebe? Tudi sex jim ni bil vec tako zanimiv,kakor sama Esmeralda! Pa tako jokali vsi…

Pogresate to nadeljevanko?

Jaz pogrešam. vedno, ko je bila Esmeralda, sem tisto uro šel v trgovino, na pošto in po drugih opravkih. Vse je bilo prazno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ha ha ha,Spider nisi edini! Tudi jaz sem bil enak,saj nisem mogel gledati zensk,kako so jokale pa take fore…Mislim,da je bilo tudi tako,da si lahko poklical na eno stevilko(minuta je bila okoli 100 sit),da si izvedel kaj se je zgodilo,da nisi cakal en dan naprej…
Mislim,narod je pa res naiven,a ni?

kje si se pa spomnil esmeralde? to je pa ze tko dolg nazaj blo! babe cist zmesane!

Ja,ne vem kje sem se spomnil zdej te nadaljevanke? Cist tko mi je prislo v glavo,pa…

Groza, res! Se spomnim, da ko so jo predvajali, sem bila še v OŠ in vse sošolke so si pripovedovale, kaj se je zgodilo prejšnji dan in kaj se bo lahko zgodilo naslednji.

Se spomnite, ko je prišla tista igralka, ki je igrala Esmeraldo, v Slovenijo? Spomnim se, da jo je pričakala ena ogromna množica žensk, ki so kričale, kot da bi videle samega boga.. hehehe

he he he,ja,se spomnim! Cist so bile zmesane,vriskale,jokale,bla,bla…Meni se pa ni zdela nic posebnega.Vse skupaj ena sama velika limonada!

Pa niso bile samo ženske zmešane! Meni je bilo na smrt hecno, ko nam je ravno en mojster (srednjih let) polagal ploščice, pa je prosil, če lahko prižgemo TV. Pa ga mož vpraša, če je slučajno kakšna tekma, on pa :”Ma ne, zbog Esmeralde”

Jaz sm bla vedno med tistimi puncami ki niso razumele zakaj taka histerija..in vedno mi je blo cist smesn k sm rekla ce gremo na kavo pa je kksna rekla pa ne takrat..takrat je esmeralda. 😉
No ja ampak sj vcasih ce je kksna nogometna tekma je pa Lj tud kot da bi izumrla..sam to jaz vsaj razumem. 😉

In če gremo gledat register prebivalstva iz tistih let, majke mi, da je bil cel kup dojenčic imenovan Esmeralda, z izpeljankami a la Ezmeralda, Zmeralda, Smeralda in take :-)))

Uboge puncke..

Men sploh ni blo jasno zakaj je ta nadaljevanka tko vlekla. Sam spomnim se, da so vse moje tetke, znanke to gledale. Že ful let nazaj je bla Santa barbara.Sem hodila k mami na počitnice. Moja mama je bla ves dan na njivi, ko je bla pa Santa Barbara, spusti vse iz rok in obvezno pred TV. Tega se ful spomnim, pa je res že dolgo. Mi je blo pa smešno.
Pozdravček!

enkrat sem bla z dragim v trgovini in ena pokliče svojo ta malo “Esmeralda”. sploh si ne mislite kok to grozn izpade. pa še lase je mela take… midva pa v smeh….

Pa ste brale, da je rodila sincka s Downom.

Je sploh ne pogrešam ne Esmeralde ne kakšne druge mehiške nadaljevanke. So kakšne boljše tudi na TV.

Sinčka z Downom? Kdaj pa? :(((

Ha ha ha,res se je v tistem obdobju “Esmeralde” nadaljevanke rodilo ogromno punck,z istim imenom! Mislim,a ni narod malo trd vcasih? Ali pa kar vecino casa?!

Drugace pa,kdaj pa je dobila sincka z Downom?

Letos februarja.

jaz gledam vrtnarjevo hci,,:)

Zanimivo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close