Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ESCADA Sentiment

ESCADA Sentiment

Na sosednjem forumu sem že spraševala za ta parfum, pa ni bilo ne vem kakšnega odziva, zato sprašujem še enkrat: ali katera ima ta parfum in kako dolgo je obstojen? Namreč meni zelooo lepo diši in bi si ga rada kupila, ampak še nikoli nisem imela Escadinega parfuma in se malo bojim, da se ne bo takoj razdišal. Hvala za informacije!

Tega ki ga navajaš od escade ne poznam sem pa pred časom imela enega od te firme in je bil obstojen. Pojdi v trgovino, našricaj si ga na roke in boš videla koliko časa bo dišal.
Tako se boš sama najbolje prepričala ali je obstojen ali ne.

Escada ima čudovite parfume, zato si ga kar nabavi. Moja mami ima samo in izrecno že celo življenje E. parfume.

Jaz uporabljam Escadine parfume. Tega sem imela in mi je bil O.K.
Vonji v stilu Ibiza Hippie in Magnetism mi pa ne odgovarjajo.
lp

Cau,
Escadinega Sentiment imam tudi jaz (moskega seveda). Obdrzi se zelo dolgo, vendar bi tukaj rekel, da so parfumi Lauder se obstojnejsi. Recimo Lauder Pleasures se mi obdrzi vec kot 12 ur. Celo bil sem v bazenu in se po kopanju se vedno malo disal (vsaj punca tako pravi). Namakal pa sem se vec kot eno uro :).

Matjaz

Vsi parfumi od Escade so bili na moji kozi vedno obstojni skoraj 24 ur :-).

Ravnokar mi je fant kupil escadin parfum sentiment. Super je. Ze vec kot eno leto mi je vonj disal, vendar je bil za moje mnenje resnicno predrag. Ko pa sva prejsnji teden bila na brezcarinski v dublinu, so imeli 40% popust in dobila sva ga za 6.000sit. resnicno mi ni zal, saj mi ostane vonj se po 24 urah.

lep pozdrav, Chila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close