Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek erotičen sms

erotičen sms

Jaz sem zadnjič eni napisal da sem vroč k jajce na ponvi pa me je poslala v ku… 🙁

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Evo, na hitrico,
Opaja me sladki vonj tvojega kipečega telesa in prebuja v meni gorečo željo po tvojih dotikih. :)))

.. in ne pozabi zraven pripisati “by Matjazko” in mojo telefonsko :))[/quote]

Emmm, eno tehnično vprašanje – kako pa lahko on na “drugi strani žice” ovohava njeno kipeče telo?[/quote]

Nekateri pravijo, da lahko s srcem gledamo, čeprav srce ni organ vida? 😀 Evo, čisto nič nisi pesniško navdahnjena. :))) Antilopa, dobro dišiš, si prišla malo pred tem izpod tuša? S čim si se to naoljila? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Svoje glave ne zmoreš/znaš uporabiti? Težko zastopim osebe, ki iščejo neke verze, razne sms-e po netu, ker sami ne premorejo nobene izvirnosti….če ti je res do nekoga in ti veliko pomeni, besede kar same od sebe stečejo, se ustvari nekaj edinstvenega, kar bo samo vajino.

Razen, če vezo hliniš, potem verjamem, da imaš res problem kaj napisati.

Evo, na hitrico,
Opaja me sladki vonj tvojega kipečega telesa in prebuja v meni gorečo željo po tvojih dotikih. :)))

Omg, wtf, lol, ccc….

Evo, na hitrico,

Omg, wtf, lol, ccc….[/quote]
ne omenjaj moje božjesti niti v kraticah, če nisi dobro nazajena na tiča ☻

@matjazko
: barok je preminil pred 200 + leti … ravno zaradi takšnih pesmic (kipeče telo!!) pod okni ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

iz te moke ne bo koke!

Lahko bi se igrala čarovnijo, prideš do mene, se dava dol in pol ti zjutraj izgineš 🙂

Evo, na hitrico,

Saj ti že imaš mojo tel., kaj se razburjaš. :)))

Saj ti že imaš mojo tel., kaj se razburjaš. :)))[/quote]

Ja saj. Malo me je presenetilo, ker sem ta sms že brala:))))). Lahko pošlješ še tistega, saj veš…:). To znanje mora krožiti, ker svet še ni slišal vsega:).

Saj ti že imaš mojo tel., kaj se razburjaš. :)))[/quote]

Ja saj. Malo me je presenetilo, ker sem ta sms že brala:))))). Lahko pošlješ še tistega, saj veš…:). To znanje mora krožiti, ker svet še ni slišal vsega:).[/quote]

Ko bom spet bolan, bom najavil na forumu, da dobim spet kak tvoj SMS; prejšnji zimski me je takoj pozdravil. Vidiš, kak sem zdrav? 😀 Saj bo držalo to še en čas, še ni zbledel. 🙂

Evo, na hitrico,

Emmm, eno tehnično vprašanje – kako pa lahko on na “drugi strani žice” ovohava njeno kipeče telo?[/quote]

Moj sin trdi, da se po telefonu zavoha, če ga doma čaka dobro kosilo. Zgleda, da je možno 🙂

Jaz bi se bolj zamislila ob kipečem telesu. Kaj je avtor hotel povedati s tem? Da se nezadržno vidno pred njegovimi očmi redim? Samo ena možnost, na zalogi jih imam več.

Ni važno, kaj je mislil s kipečim, dokler je sladko, pomeni da je dobro. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A bi lahko pogledali na stvar tud pozitivno?
Da je kipeče telo mišljeno kot telo z oblinami.. torej ni ravna kot deska… 🙂

Ne razumeš ženske psihologije. Mogoče se je dekle zredilo za kakšno kilco in če ji reče, da ima kipeče telo, bo razumela, da vzhaja kot testo. :)))) Tvegan SMS torej.

Pravi moški jo bo poklical, ali pa ji kaj podobnega izrekel v živo, ne pa se skrival za SMSi, kot nek pubertetnik. To samo sramežljivi poženščeni moški počnejo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kako pa TI to tako dobro veš? Dobivaš vroče sms od sramežljivih poženščenih tipov?

Kako pa TI to tako dobro veš? Dobivaš vroče sms od sramežljivih poženščenih tipov?[/quote]

Da se z vrelo vodo lahko opečeš, najbrž ne rabit tiščat roke vanjo, da bi to vedel?

Kako pa TI to tako dobro veš? Dobivaš vroče sms od sramežljivih poženščenih tipov?[/quote]

Da se z vrelo vodo lahko opečeš, najbrž ne rabit tiščat roke vanjo, da bi to vedel?[/quote]

Veš kak nor občutek je, ko stojiš ob odprtih vratih aviona in čakaš, da boš skočil s padalom.

(Evo, zdaj lahko odkljukaš še eno stvar v življenju, ki ti je ni treba doživeti, ker ti je nekdo povedal, kako je.)

Da se z vrelo vodo lahko opečeš, najbrž ne rabit tiščat roke vanjo, da bi to vedel?[/quote]

Veš kak nor občutek je, ko stojiš ob odprtih vratih aviona in čakaš, da boš skočil s padalom.

(Evo, zdaj lahko odkljukaš še eno stvar v življenju, ki ti je ni treba doživeti, ker ti je nekdo povedal, kako je.)[/quote]

Hvala! 🙂

A se ti ne zdi ta tvoj reply zrel za psihiatrijo ? Razmisli malo…

A se ti ne zdi ta tvoj reply zrel za psihiatrijo ? Razmisli malo…[/quote]

Njemu najbrž ne… tud mojega namiga ni dojel…

Njemu najbrž ne… tud mojega namiga ni dojel…[/quote]

Ne, zakaj?

EnTip, ne domišljaj si, da si nedojemljiv, prepameten zame. Da mogoče ti nečesa ne dojemaš, ti pa ni padlo na pamet?

Da slišim, zakaj.

(Latentni mogoče?)

Njemu najbrž ne… tud mojega namiga ni dojel…[/quote]

Ne, zakaj?

EnTip, ne domišljaj si, da si nedojemljiv, prepameten zame. Da mogoče ti nečesa ne dojemaš, ti pa ni padlo na pamet?[/quote]

V veselje mi je, da tebe ne dojemam 🙂

Vsaj vzdevek si je določil taprav…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close