Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Eriko Žnidaršič zaradi včerajšnje Tarče suspendirali

Eriko Žnidaršič zaradi včerajšnje Tarče suspendirali

Odgovor na objavo uporabnika
pcrrcp, 09.01.2022 ob 16:51

…, 09.01.2022 ob 15:30

In prav je tako. Mislim da bo dobila odpoved delovnega razmerja iz krivdnih razlogov. Da ne bodo levicarji mislili, da so nedotakljivi.

potem moramo ze zdavnaaaj odstaviti celo vlado iz krivdnih razlogov

Drži.

Erika je gotofa!!

Hrzfzut, 09.01.2022 ob 16:58

Drži.

čakta mal, saj vlada je že sama odstopila, zdaj imamo že 22 mescev drugo …

Inteligente, 08.01.2022 ob 23:58

Kokoši???????, 08.01.2022 ob 20:35

Pizzda sem bednik, v vsaki temi težim s svojim pedrstvom, obupno hrepenim po pozornosti, ker sem taka umazana pedrska kurbica, pripravljena vsakemu nastavit svojo smrdljivo inkontinentno rit. Dreka že dolgo ne zadržujem več, a gdo lahko razume to? Ima gdo podobne probleme mogoče? Vse gate imam usrane, ker mi skoz pomalem uhaja! Vem da imam probleme, v bistvu sem dvojna osebnost. Po eni strani sem ponosen homoseksualec, po drugi pa oduren peder, ki se gravža samemu sebi in voli SDS ter obožuje kmetavzarske desničarje, ki si jih potiho želim čutiti v svoji inkontinentni riti. Vem, zblojen sem, ampak si ne morem pomagat!!!!!!!!!!!!!!!!! A mi gdo lahko pomaga???????

Buhaha kako te je zatrel. Faca.  In ti si 6 ur pacala tole skupaj? Boga. Jok jok jok. Ni nevem kaj, kar si spesnila.

Medtem, ko njegove besede so bile naravnost ubijalske. Krvoločen je tip. Predlagam ti, da belo zastavo dvigneš. Prijateljski nasvet.

“Inteligente”,

hvala kolega. Ja lej proti meni nima šans. Boga stara kurba. Najboljš bi blo zanjo, da spizdi iz foruma in men naredi prostor. Sam kaj bo pol? Frajerja nobenga ne more dobit, pa ji sam ta forum preostane. Ker kaj bi pa normaln tip delu s tako. ?

Ja lej tak je živlenje, tako lepo so se imeli na temu forumu, pol pa kr naenkrat pride ena kokoš (jaz ?) pa ji vse pokvari. Gotovo ima solze v očeh stara kurba ???

Glup si, 08.01.2022 ob 22:54

PIKULET CENZURIRANI, 08.01.2022 ob 22:44

Replika54g1, 08.01.2022 ob 10:00

kaj so naredili iz javne TV, 08.01.2022 ob 09:53

Replika54g1, 08.01.2022 ob 09:48

Pač še ena več.

Bolj bistven je podatek, koliko novinarjev je ostalo v zadnjih dveh letih brez kruha pod komunistično jajotovo vladavino.

To je namreč mednarodno priznan indikator stopnje diktature v neki državi.

Poglejmo: v zadnjem tednu ene 10 do 15, za katere jaz vem (cel Studio City, Mlakarjeva, Erika, gotovo jih je več).

Ja, grozljivo. RTV je bila še zadnja utrdba pred fašističnim jašnevim režimom. Grozljivo, da so si zdaj vzeli še JAVNO televizijo.

Vsaka čast Eriki, da zdrži vse te pritiske in ostalim novinarjem, ki so še ostali neopredeljeni.

Grozljivo, da zdaj harajo razni možine, pirkoviči, hrenovke…

Edini odgovor je odklop. Ne protesti , ampak enostavno ne gledati rtv Slovenije. Naj ima “visoko” gledanost nore tv.  Ker edini namen tega prevzema je propagandni stroj pred volitvami (in seveda po njih) torej je edini odgovor totalen padec gledanosti.

Bojkot. Totalen in popoln bojkot.

Se strinjam, popoln bojkot RTV. To bo privedlo do tega, da bo sotal samo še en TV in enRadio program. Pa ne bomo rabili več pitati 2500 čebinarjev na RTV.

Aha torej privoščiš vsem svojom Janšistom, da izgubijo službo? Od Pirkoviča, Možine, Grande, Rosvite Peskove, tvojega cerkvenega Štuheca, Rebernikove itd.

Oni naj ostanejo. Bojo vsaj preprečili dekadenco na RTV.

Torej imela je intervju s Kanglerjem in naslednje jutro so jo že postavili pred vrata? Resno?

Kokoši ???????, 09.01.2022 ob 22:02

“Inteligente”,

hvala kolega. Ja lej proti meni nima šans. Boga stara kurba. Najboljš bi blo zanjo, da spizdi iz foruma in men naredi prostor. Sam kaj bo pol? Frajerja nobenga ne more dobit, pa ji sam ta forum preostane. Ker kaj bi pa normaln tip delu s tako. ?

Ja lej tak je živlenje, tako lepo so se imeli na temu forumu, pol pa kr naenkrat pride ena kokoš (jaz ?) pa ji vse pokvari. Gotovo ima solze v očeh stara kurba ???

In kaj potem, če ima solze v očeh. Pa naj se joka.

Kaj pa je najedala in jezik stegovala. Predolgo že to beremo.

Mislim, da se ti da s tako ukvarjati. Bolj kot se odzivaš nanjo, bolj je obsedena s teboj. Njeno početje na temu forumu ni normalno. Ne bi bila presenečena, če ima tudi v resnici kakšnega moškega, ki ga zalezuje. Glede na sliko, ki sem si jo ustvarila o njej me to ne bi presenetilo.

Erika, ga je spraševala le na podlagi dejstev katera smo lahko brali v medijih! Ali je kaj novega povedela? Ali smo kaj novega izvedeli?

Kaj je naredila proti pravilom, da so jo odpustili? Je zdaj novinarjem prepovedano poročati o desničarjih? Mar ne podpirajo desničarji demokracije?

A Vane že plačuje RTV prispevek, odkar je ta bolj “uravnotežena”?

moje vprašanje je, 10.01.2022 ob 15:49

Erika, ga je spraševala le na podlagi dejstev katera smo lahko brali v medijih! Ali je kaj novega povedela? Ali smo kaj novega izvedeli?

Kaj je naredila proti pravilom, da so jo odpustili? Je zdaj novinarjem prepovedano poročati o desničarjih? Mar ne podpirajo desničarji demokracije?

Spraševala ga je?

Če bi bilo samo to, zanesljivo ne bi bilo takšnega zaključka.

Skakala v besedo, popravljala, se kregala…

Sorry, negledljivo do konca.

Nisem ne za enega za drugega, ampak jasno je bilo, da ga hoče/jo zmrcvarit. Najbrz ne to Erika osebno, ampak po naročilu višjih inštanc je to naredila.

Včasih se resnično vprašam, če gledamo iste oddaje? Pa saj je evidentno, da so ga hoteli diskreditirati, sedaj pred volitvami. Erika je v tej večji zgodbi še najmanjši člen.

Vi se pa kar naslajajte nad posameznimi koščki in drobci.

Gledate drevo in ne gozda.

To je največji problem našega naroda. Kako se vas lahko na hitro predribla… brez ZKP, na katero se tako radi vsi sklicujejo…

Vem, da ste dolgočasni in ne gledate slovenskih filmov ampak vseeno vprašam ali je kdo gledal film posnet po Kanglerjevi življenski zgodbi v katerem Karin ubije Kanglerja?

Naslednje javno sojenje odpade. Sodnik v suspenzu… odvzet trajni mandat. ?

Kangler je vreščal, cvilil, poskušal biti glasen, da bi preglasil voditeljico oddaje…igral žrtev in neuspešno poskušal manipulirati. Vsebina, prisluhi vse povedo…toliko prepletenosti, toliko oseb, toliko uslug, toliko urejanja služb za celotno sprego… Kanglerjev nastop je bil za SDS volivce, se pravi za cca 20%, ki mu vse verjamejo ali pa morajo verjeti. Ostali, ki so pogledali in se fokusirali na vsebino, potek delovanja, delovanje Kanglerja… jim je takoj jasno koliko ima Kangler umazanije za ušesi.

Že samo to, da komu sploh pride na misel se vtikati v novinarsko delo , kaj šele groziti s suspenzom, je krasen odraz današnjega časa.

Nazadnje so to počeli v komunizmu, v najbolj ostrih časih. Takle mamo, če pustimo komuniste vladati.

Kangler mi gre sicer na živce, a pravi štajerski buldog. A tole z tarčo je bilo zalo za lase privlečeno. Od vseh primerov, ki so padli zadnje čase, se je šlo pogrevat ravno tega, kjer gre za neke službe za frende, pa neka okna in podobno, medtem ko se spregleda, da so spustili balkanske bojevnike, da so imeli za zokija prisluh, ko je zahteval da mu ga potegne in podobne. In to ravno pred volitvami. Ne vem zakaj si je šla Erika (ki jo sicer cenim) mazat ime s tem.

Kokoši ???????, 11.01.2022 ob 00:45

Vem, da ste dolgočasni in ne gledate slovenskih filmov ampak vseeno vprašam ali je kdo gledal film posnet po Kanglerjevi življenski zgodbi v katerem Karin ubije Kanglerja?

Noben? Ja očitno ne veste, kaj vse bi videli če bi gledali Slovenske filme. :I

Pravijo, da Slovenskih filmov nihče ne vidi, ali ste se morda pomislili zakaj jih nihče ne vidi? Morda nočejo, da jih vidite? (Kuzla mi je napisala, da je Mitja Okorn s svojimi romantičnimi komedijami super in da bi to morala Slovenija financirati in ne filmov, za katere noben ne ve, da obstajajo.) Nič čudnega, da če so ljudje tako debilni in počeni v betico kot je ona, da obračajo glavo stran od svinjarije in raje fantazirajo ob cenenih klišejskih romantičnih komedijah, da potem nasedejo in grejo dati glas na RTV referendumu JANŠI, da potem ta sesuje kulturnike, ki osveščajo narod in se borijo za svobodo in nato še novinarje, da nas s tem pelje stran od demokracije. In da imamo zdaj to kar imamo zdaj po zaslugih takih prasic zabitih, ker so takrat nevede izdale narod ker so njihova kultura holivud stil romantične komedije. Pravi, da vedno gre na volitve in referendume a s 1000 pravilnimi odločitvami nebo mogla poraviti sranja, ki ga je naredila s tistim glasom na RTV referendumu. Takemu zabitemu avšastemu babovju bi rabili vzeti volilno pravico in naj gleda svoje romantične komedije.

Mimogrede v tistem filmu o Kanglerju zmerjajo Karin s kurbo in prasico. Potem pa še Karin ubije Kanglerja. Režiser ne bo dobil več dela.

.

na rtv dogaja, 07.01.2022 ob 23:00

Generalni direktor RTVS in v.d. direktorja TV javnost še nista seznanila, da je Erika v suspenzu in da poteka postopek prekinitve delovnega razmerja iz krivdnih razlogov.

— Vane Gošnik (@VaneGosnik) January 7, 2022

Ampak kolikor je bilo pristranskega poročanja in oddaj, ali vsaj konotacije z namenom miniranja vlade od samega začetka, bi moralo odleteti precej ljudi. Če to počne zasebna tv, ena ali druga stran, ok, vsak sam izbira na kak način želi biti obveščan, ampak javna  državna hiša pa bi morala ostati zaprisežena neodvisnemu in realnemu pristopu. Zato ne bi bilo prav nič narobe, če se temeljito prevetri kadrovske mreže, polne nepotizma in z močnim političnim backgroundom.

Sicer niso, 11.01.2022 ob 14:31

Ampak kolikor je bilo pristranskega poročanja in oddaj, ali vsaj konotacije z namenom miniranja vlade od samega začetka, bi moralo odleteti precej ljudi. Če to počne zasebna tv, ena ali druga stran, ok, vsak sam izbira na kak način želi biti obveščan, ampak javna  državna hiša pa bi morala ostati zaprisežena neodvisnemu in realnemu pristopu. Zato ne bi bilo prav nič narobe, če se temeljito prevetri kadrovske mreže, polne nepotizma in z močnim političnim backgroundom.

Vem dragi desničar, ampak GRENIVKA pravi, da je RTV ista pokvarjena procepilska inštitucija kot vlada in isto ostali mediji. Ampak ta vlada je brutalno napadla RTV in celo ukinila financiranje tiskanih medijev. In še vi pravite da RTV bi pa radi njih minirali nazaj.

Pol pa bomo ukinili RTV in tiskane medije in GRENIVKA bo vesela. In pol bo tu stanje kot v Ameriki.

Ampak še vedno ne bo tako, da bojo mediji rabili preživeti z lastnim uspehom saj bo imela vse medije pod sabo naša vlada ta pa je nagnjena k preprostim in neumnim stvarem in ker bojo to ponujali ljudem bojo imeli ti mediji veliko gledanosti.

In potem bojo uvedli pri nas isto stanje kot v Avstraliji. In potem na koncu bojo GRENIVKO prisilno cepili.

Upirat se nima več smisla, če ne veš kaj narediti.

Naloga medijev je, da so nadzorniki oblasti. Ker je ta vlada izrazito sovražna do države in ljudi, njeni člani s premierjem na čelu pa pokvarjeni do obisti, je pač deležna več kritik kot ostale vlade. So pa kritik bile vedno deležne tudi ostale vlade, ko so delale kaj narobe. Ta vlada si je torej povsem sama kriva za vse kritike, ki jih doživlja. Še premalo smo kritični do nje.

Hjahjahja, 11.01.2022 ob 14:49

Naloga medijev je, da so nadzorniki oblasti. Ker je ta vlada izrazito sovražna do države in ljudi, njeni člani s premierjem na čelu pa pokvarjeni do obisti, je pač deležna več kritik kot ostale vlade. So pa kritik bile vedno deležne tudi ostale vlade, ko so delale kaj narobe. Ta vlada si je torej povsem sama kriva za vse kritike, ki jih doživlja. Še premalo smo kritični do nje.

Odgovor gornjemu postu Sicer niso

So Tarčo ukinili, ali bojo samo zamenjali voditeljico?

ocitno tole ni res ane… tako lazejo sdsovci

occv, 13.01.2022 ob 11:26

ocitno tole ni res ane… tako lazejo sdsovci

nanasa se na ubodni post

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close