Eriko Žnidaršič zaradi včerajšnje Tarče suspendirali
Idiot si, 08.01.2022 ob 11:03
Kokoši ???????, 08.01.2022 ob 10:29
Kaj se pa zdaj KURBE NACISTIČNE pritožujete ❓❓❓
Mar ni vedno tako, da si fašisti prvo podredijo kulturo nato pa še novinarje? In vi ste to podpirali!
Kje ste bili, ko je bil RTV referendum pred več kot 15 leti ❓Ste bili za Janšo ali Širco? Ali ste lepo doma ostali? A ste tako kurbe izdale svoj narod z uničenje njegove največje kulturne ustanove RTV vi izdajalci naroda, vi kurbe fašistov?
Da so nakoncu desničarji zmagali in nastavili svoje politične kadre na RTV.
Zato sem šel nazadnje SDS volit in sem užival, ko so vas jebali med korono, do živčnega zloma! IN SPET GREM VOLIT SDS, in upam, da vas sfukajo do konca!
Idiot si, kura zmešana!
Odkar sem polnoletna, sem bila na VSEH volitvah, na VSEH referendumih in takih poznam veliko.
Ne drzni se me zmerjati!
Voli, kogar želiš in če si tako nor, kot se kažeš tu, tudi verjamem, da si in boš spet volil tako, kot si napisal.
Se hvališ, da si homoseksualec (kot da nas to zanima) in volil bi tiste, ki se z vami ne strinjajo.
Jaz nisem in ne bom nikoli.
“Idiot si”,
a ti veš, da si mi to že 1000 krat zapisala v enem letu. ENO IN ISTO, Z ISTIMI BESEDAMI!
Pa mi razloži zdaj nekaj, torej na referendum o družinskem zakonilu si šla podpreti istospolno usmerjene, to je lepo od tebe, toda ZAKAJ si šla na referendum glede RTV glasovati proti RTV? Proti sistemu, ki ga je takrat zagovarjala ministrica Širca?
Kokoši ???????, 08.01.2022 ob 11:19
“Idiot si”,
a ti veš, da si mi to že 1000 krat zapisala v enem letu. ENO IN ISTO, Z ISTIMI BESEDAMI!
Pa mi razloži zdaj nekaj, torej na referendum o družinskem zakonilu si šla podpreti istospolno usmerjene, to je lepo od tebe, toda ZAKAJ si šla na referendum glede RTV glasovati proti RTV? Proti sistemu, ki ga je takrat zagovarjala ministrica Širca?
Samo idioti so podprli “istospolne”. Mi pa pravzaprav ni jasno, kaj naj bi bilo skrito pod tem izrazom.
“Idiot si”,
In je vse tiho bilo. ? Sama veš kaj si napisala, za kero stran si bila na RTV referendumu.
Vsakič v zgodovini so fašisti načrtovali vzpon na oblast tako, da so prvo uničili kulturo potem pa še novinarstvo. Zakaj ker kultura dela narod in RTV je bila največja slovenska kulturna ustanova z največjim dosegom.
In a vidiš zdaj posledice svojega dela, ko Janša odpušča vse najpomembnejše novinarje, ko je prekinil financiranje tiskanih medijov, da vspostavi diktaturo in nas poveže z fašistično Vzhodno Evropskima Madžarsko in Poljsko.
Vidiš kurba umazana izdajalska, izdajalka naroda k čemu si pot tlakovala???
Ti kurba zaamerikanizirana si šla fašizem podpreti, ker si se vdajala ameriškim filmom in imela RTV-jevce za parazite, ki so žrli davkoplačevalski denar. Kuzla prostaška si gledala ameriko po TV in govorila naj prezivijo z lastnim uspehom ne pa, da jih mi plačujemo. A kako naj bi preživeli z lastnim uspehom ob takih kuzlah nekulturnih kot si ti?
Ampak lej ni važno, da so nas istospolno usmerjene pred 20-imi leti mlatili na cesti, da so starši maltretirali svoje istospolno usmerjene otroke in se jim celo odrekli. Da je bil procent samomorov med takimi otroki parkrat večji. In da je RTV takrat non stop vrtela LGBT filme, LGBT serije in LGBT izobraževalne oddaje. Da je bila takrat RTV svetlobna leta pred zahodom in ni poznala tabujev in cenzure in je vedno podirala vse meje. IN VSE TO JE BILO UNIČENO IN BOJ RTV ZA NAPREDEK USTAVLJEN. Medtem, ko je bila amerika na naših televizijaj cel čas; “that so gay, that so gay, feget, feget, feget”. Pač na nivoju glupe kmetavzarske budale tvoje sorte. Primitivka.
A zdej, ko je pa gospa opazila, da je naredila napako je pa nihče ne sme obtoževati zanjo in bo ona nas geje obtoževala, da tega ne pustimo za sabo? Prasica umazana! NE NE BOM PUSTIL ZA SABO. Ker ne moremo nikoli več tako trpeti kot smo pred desetletji. Manj je možnosti, da me razbijejo, starši ne zlorablajo več toliko istospolno usmerjenih otrok in ti manj delajo samomore. A misliš, da je to trplenje, ko so starši med korono crkavali od izčrpanosti, ko so mogli šolati otroke od doma primerljivo z nasiljem ki smo ga mi mogli 20 let nazaj prenašat? NE NI!
ZDAJ BOŠ PA TI TRPELA KUZLA. In imel sem privilegij opazovati trplenje nekaterih ljudi, ki so bili proti RTV in proti družinskemu zakoniku. Neprecenljivo.
A zdej pa, ko nas istospolno usmerjenih ne mlatijo več toliko po cestah, ko se malo manj skrivajo in starši ne spravijo svojih otrok do samomora moramo pa kar pozabiti, zato da boste gospa prasica zadovolna in da bo njeni riti udobno pa čeprav je fašistom pomagala odstraniti njihovo največjo oviro (največjo inštituciji za kulturo naroda), ki je takrat edina dajala vedeti, da obstajajo drugače usmerjeni ljudje in marsikateremu mlademu rešila živlenje in marsikateremu staršu istospolnousmerjenega najstnika pomagala, da je to lažje sprejel.
A zdej ko pa gospej več ne paše, kaj počne SDS sem pa jaz, ki sem ga volil težava? Po tem ko je prasica SDS podprla ravno pri njegovem največjem projektu vseh časov RTV referendumu. NORO. NE PRASICA, LE ŽLICO TVOJEGA LASTNEGA STRUPA SEM TI DAL. Ping pong, zdaj si dobila nazaj.
Lej nam nikoli več ne more biti tako težko kot nam je bilo včasih. Zdaj pa bo še vam malo težko. Eni so fasali med korono, ko jim je bilo narsikaj onemogočeno. Medtem ko pa je bilo pa nam pred 20 leti še 100 krat težje. Morda bi te kaki neonacisti rabili razbiti, da v mlaki krvi obležiš, da bi videla kaj so gejom delali.
Pa kdo misliš, da si ti, da ne glede na sranje, ki ga delaš nesme nihče reči besede čez tebe? Ker potem bo on kriv pa najslabši neglede na to, da si bila ti nevede del gnile fašistične večine, ki mu je škodovala.
Pa kakšno egoistično govno si ti??? Štekaš budalo?
ne gledam rtv, 07.01.2022 ob 23:21
vmes samo gledala. z eno besedo, negledljivo za javni servis. Kot dve branjevki na trgu za isti plac se je kregala s Kanglerjem. poglejte si na zamujeno
kaj lapaš nekaj v tri dni! če ne gledaš televizije idi v gostilno pa nekaj spij. Tukaj pa ne zajebavaj!!”!!!!
Saj vem, da sem psihični bolnik. Tega se zavedam in ne zanikam. Zmerjam vas z ameriškimi kurbami, sam sem pa južnjaška kurba, ki uživa v debelem kurcu v svoji riti. Sem nagnusen peder, gnusim se sam sebi in volil sem SDS in še naprej ga bom!!! Z SDS se sicer ne strinjam, ampak jih volim samo zato, da vi trpite, preklete ameriške kuzle!!!
Kokoši???????, 08.01.2022 ob 15:33
Saj vem, da sem psihični bolnik. Tega se zavedam in ne zanikam. Zmerjam vas z ameriškimi kurbami, sam sem pa južnjaška kurba, ki uživa v debelem kurcu v svoji riti. Sem nagnusen peder, gnusim se sam sebi in volil sem SDS in še naprej ga bom!!! Z SDS se sicer ne strinjam, ampak jih volim samo zato, da vi trpite, preklete ameriške kuzle!!!
HEJ TISTI, KI ME RAVNOKAR BERETE, ?
Saj je vsem jasno, da tega sporočila nisem jaz napisal.
Govno zgoraj, ki sem ga napizdil, hoče vrniti udarec pa je preveč patetično, da bi znalo dobro udariti.
Saj jo vidite, da je bolana ženska, ki je morala imeti res fuknjene starše, da so to iz nje ustvarili, če pa je mela kakšnega brata je pa zihr peder postal.
Iz tu izvirajo frustracije te bednice, ki je razn za seks noben tip nebi hotu povohati. Ker če že ne smrdi njeno telo, pa smrdi njena gnila notrajnost.
?
Kokoši ???????, 08.01.2022 ob 16:10
HEJ TISTI, KI ME RAVNOKAR BERETE, ?
Saj je vsem jasno, da tega sporočila nisem jaz napisal.
Govno zgoraj, ki sem ga napizdil, hoče vrniti udarec pa je preveč patetično, da bi znalo dobro udariti.
Saj jo vidite, da je bolana ženska, ki je morala imeti res fuknjene starše, da so to iz nje ustvarili, če pa je mela kakšnega brata je pa zihr peder postal.
Iz tu izvirajo frustracije te bednice, ki je razn za seks noben tip nebi hotu povohati. Ker če že ne smrdi njeno telo, pa smrdi njena gnila notrajnost.
?
Dobro si jo spucal Kokoš, kaj pa se ima za usajati.
Ko bojo volitve bodo tak vse nazaj vzeli, Janšove bodo pa vse ven vrgli.
Vprašanje če je ta tema sploh resnična novica… Boga ni nič, ker ima kar oster in aroganten jezik govorjenja ampak še vedno se mi pa zdi prestrogo, da bi jo kar naenkrat odpustili. Mislim da bi ji prej morali dat vsaj kakšno opozorilo. Saj v.d. direktor rtv Slo a ni Anglež? No oni prej opozorijo, npr bi ji rekli, da naj drugič govornike ne prekinja in podobno. Pa če ne bi upoštevala bi jo premestili, če še to ne pa potem odpoved. Ne pa iz prve odpoved. Potem bo šla na sodišče bo tožbo dobila, pa še žrtev bo izpadla… Tako se ne dela.
Anonimno 9880, 08.01.2022 ob 17:55
Vprašanje če je ta tema sploh resnična novica… Boga ni nič, ker ima kar oster in aroganten jezik govorjenja ampak še vedno se mi pa zdi prestrogo, da bi jo kar naenkrat odpustili. Mislim da bi ji prej morali dat vsaj kakšno opozorilo. Saj v.d. direktor rtv Slo a ni Anglež? No oni prej opozorijo, npr bi ji rekli, da naj drugič govornike ne prekinja in podobno. Pa če ne bi upoštevala bi jo premestili, če še to ne pa potem odpoved. Ne pa iz prve odpoved. Potem bo šla na sodišče bo tožbo dobila, pa še žrtev bo izpadla… Tako se ne dela.
Tudi gor piše “iz krivdnih razlogov” … Em kaj? Kaj pa je krivdnega v opravljanju svojega dela.
Me res zanima tole.
Lojzi, 08.01.2022 ob 17:15
Dobro si jo spucal Kokoš, kaj pa se ima za usajati.
Ko bojo volitve bodo tak vse nazaj vzeli, Janšove bodo pa vse ven vrgli.
“Lojzi”,
ma dej se mi bo tuki umazana kurba usajala, kot se že eno leto.
Mene bo tukaj krivila, da volim SDS medtem ko je ona SDS podprla pri njihovem največjem projektu, da dobila dostop do največjega medija in največje kulturne ustanove. Kurba izdajalska, lasten narod izdala.
Jasno, da bo druge krivila, čeprav je ZADNJA, ki lahko kritizira ker ke sama NAJVEČJI gnoj od vseh❗Samo slepa kot je tega ne more opaziti.
Tako, da ji lahko rečem, ja volil sem SDS in briga kaj misli. Briga me kok se je omejevano počutila v korona času. Ker če smo se prej drugi počutili omejevani zaradi njene podpore napačnim stvarem pa lahko zdaj ona kar crkne. So se počutili taki kot je ona omejevani? Jebe se mi, sploh pa za tako psico. ?
Haha
Forum je zaprt za komentiranje.