Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Eriko Žnidaršič zaradi včerajšnje Tarče suspendirali

Eriko Žnidaršič zaradi včerajšnje Tarče suspendirali

Jezovita Karin ja vsega kriva. Mesalka megle je odmaglila.   Upam, da spet ne bluzi po Ljubljani.

Odgovor na objavo uporabnika
Biondo, 07.01.2022 ob 23:19

A to ji je una bjonda nastavla?

Drži, še bolje, hitro na POPO TV, tam po Slakovi oddaji zelooo manjka nekaj takega. Pa upam, da jo dajo v termin ob oddaji na RTVSLO, ki ima najvišjo gledanost.

Katera bjonda? Misliš Lidija Hren?

Levičarka nima kaj delat na nacionalki.

Se že ne druži z pravimi ljudmi.

. https://youtu.be/aqpFmg_NciE

čreva na plot, 08.01.2022 ob 07:15

Kangla je buldožer. Njegov besednjak se začne in neha pri “Čreva na plot!”. Prej in potem pa šilce domačega šnopca iz pridelka njegovega sadovnjaka.

Tudi Jankoviča je nekoč dobro obdelala. Razlika je v tem, da je Zokijeva retorika civilizirana, Kangla pa nori kot pobesneli bik.

Erika, drži se!

Nikakor se ne sme in ne more primerjat kradljivega Jankovića, ki se je okoristil s kar 45 milijoni davkoplačevalskega denarja, s Kanglerjem. Kangler je rihtal posle in da so druga podjetja lahko obstala in da  je bilo dela in služb za vse. In to take koristne službe, ne pa mešanje dreka pa megle! Kangler je ustvarjal, nikomur kradel.  Janković je pa javno povedal na srbski TV, da na slovenskih sodiščih niti slučajno ne bo obsojen in sicer zaradi nasprotovanja političnemu nasprotniku Janezu Janši. Janše ga levaška udbaška  slovenska sodišča ne marajo, ke je to mafija in sistem v sistemu in podsistemu, to so podaljšaki in potomci komunizma v državnih organih, le zato, ker leta 1991 niso naredili lustracije in menjali vseh krivičnih lažnivih komunističnih sodnikov, ki so v e+nekdanjem sistemu kršili človekove pravice.  Naša rdeča sodišča imajo isto šolo kot v ex sistemu juge in vse svoje ljudi – kradljive levake  oproščajo denarne kraje in pranja denarja, delavci in revei pa zaradi ničvrednega lažnivega sodstva delajo samomore! Desnake pa sodniki preganjajo na lažni način in s podtikanjem krivde in podtaknjenimi “dokazi”, z edinim namenom, da bi javno mnenje obrnili proti njim in bi oblast spet imeli levaki in da bi lahko vsi skupaj neovirano kradli delavskemu narodu prek odtekanja državnega in ljudsjega denarja v neznane dežele po skritih kanalih in itak da v nevladne organizacije!!! Spreglejte že, da Janša samo razporeja denar pravičneje in ga daje ljudem, kar pa levakom ni prav, ker ljudje morajo bit reveži zato, da ne bi imeli moči!

no tukaj se lepo vidi kako deluje Pošast (jj, hojs, kangler itd.), ki bi red delala po svojih vatlih in hara na politični sceni v Sloveniji s pomočjo izdaje vsaj polovico volivcev stranke smc in desus..

Samo pazi to, nobenega čivkanja na tvitih še ni od njih letos…, prilagojena taktika, pred volitvami, morajo še uskladiti laži, ki jih bo v bodoče ogromno z njihove strani…

Ta vlada bo (pocasi) naredila red v banana republiki. Ce ne v tem pa v drugem mandatu. Nihce ne bo vec volil lopovov.

Vane Gošnik in Franc Kangler, slovenski dream team. NOOOT!

Kangler v svojih Twitter ne vem piše skupaj. Branilec slovenskega jezika.

https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174837424?s=tv

Tarča, informativni program
1 ur 04 min. 59 s. • 6.1.2022
V prvi Tarči novega leta – dosje Franc Kangler. Preiskali smo 26 primerov, vsi so pravnomočno končani v njegovo korist. Je bil Franc Kangler, danes državni sekretar na notranjem ministrstvu, kot trdi sam, res žrtev političnega preganjanja?

Zanimivo, da je Erika desničarka

Mushroom, 08.01.2022 ob 09:36

Zanimivo, da je Erika desničarka

Od kod ti ta informacija? A se je kdaj javno opredelila za desničarko?

Erika meni deluje kot tipična (no, za razliko od mnogih je tale fukabilna) liberalka. Je izrazito na levem političnem polu.

A je res? Napiši kaj o temu. Fora je o temu, da bolj ko RTV govedo od muzke nabija in im ima desničarskih oddaj bolj norijo desničarji, da je RTV levičarski. Pa kaj a so čisti fašisti? ?

Pač še ena več.

Bolj bistven je podatek, koliko novinarjev je ostalo v zadnjih dveh letih brez kruha pod komunistično jajotovo vladavino.

To je namreč mednarodno priznan indikator stopnje diktature v neki državi.

Poglejmo: v zadnjem tednu ene 10 do 15, za katere jaz vem (cel Studio City, Mlakarjeva, Erika, gotovo jih je več).

Replika54g1, 08.01.2022 ob 09:48

Pač še ena več.

Bolj bistven je podatek, koliko novinarjev je ostalo v zadnjih dveh letih brez kruha pod komunistično jajotovo vladavino.

To je namreč mednarodno priznan indikator stopnje diktature v neki državi.

Poglejmo: v zadnjem tednu ene 10 do 15, za katere jaz vem (cel Studio City, Mlakarjeva, Erika, gotovo jih je več).

Ja, grozljivo. RTV je bila še zadnja utrdba pred fašističnim jašnevim režimom. Grozljivo, da so si zdaj vzeli še JAVNO televizijo.

Vsaka čast Eriki, da zdrži vse te pritiske in ostalim novinarjem, ki so še ostali neopredeljeni.

Grozljivo, da zdaj harajo razni možine, pirkoviči, hrenovke…

Naslednjo tarčo bo vodil Možina, tema bo pa “ali je JJ res najboljši premier vseh časov ali so to samo govorice?”. Kaj bo končna ugotovitev pa že vemo.

kaj so naredili iz javne TV, 08.01.2022 ob 09:53

Ja, grozljivo. RTV je bila še zadnja utrdba pred fašističnim jašnevim režimom. Grozljivo, da so si zdaj vzeli še JAVNO televizijo.

Vsaka čast Eriki, da zdrži vse te pritiske in ostalim novinarjem, ki so še ostali neopredeljeni.

Grozljivo, da zdaj harajo razni možine, pirkoviči, hrenovke…

Edini odgovor je odklop. Ne protesti , ampak enostavno ne gledati rtv Slovenije. Naj ima “visoko” gledanost nore tv.  Ker edini namen tega prevzema je propagandni stroj pred volitvami (in seveda po njih) torej je edini odgovor totalen padec gledanosti.

Bojkot. Totalen in popoln bojkot.

Kdor spremlja to sceno mu je jasno da tip nima v politiki nima kaj počet. Kriminalec od malega, kot njegovi kamerati v parlamentu.

ja, zelo nizko smo padli kot država.

kriminalci nam vladajo.

https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174837424?s=tv

Dosje Kangler

RIBNICA RIBNICA RIBNICA, 05.03.2021 ob 09:15

Od kod je in ali kdo pozna njene starše, če kdo od teh prebira SČ.
[/quote]

A si ti čorava ali kaj? So ti že stokrat napisali, da je iz Ribnice.
Staršev ne poznam. Vem pa da je brata ufurala na TV kot kamermana.
Če je tukaj kdo iz Ribnice, ju sigurno pozna. Ni to nek velik kraj. So pa to res jajotovi kraji, zato je tudi ona na začetku kazala izrazito usmerjenost v desno. S Tarčo pa ne več toliko, ker niti ne more in ne sme. Ampak tarčo dela tim raziskovalnih novinarjev, ne ona. Menda se s tisto novinarko Natašo Markovič večkrat sporečeta.

E tu sem prebrala

res pa je, da je za janševce vsak levičar. Bolj desno ne gre.

Odgovor na razmišlanji zgoraj. No sej to pravim:

Kokoši ???????, 08.01.2022 ob 09:40

A je res? Napiši kaj o temu. Fora je o temu, da bolj ko RTV govedo od muzke nabija in im ima desničarskih oddaj bolj norijo desničarji, da je RTV levičarski. Pa kaj a so čisti fašisti? ?

Kaj se pa zdaj KURBE NACISTIČNE pritožujete ❓❓❓

Mar ni vedno tako, da si fašisti prvo podredijo kulturo nato pa še novinarje? In vi ste to podpirali!

Kje ste bili, ko je bil RTV referendum pred več kot 15 leti ❓Ste bili za Janšo ali Širco? Ali ste lepo doma ostali? A ste tako kurbe izdale svoj narod z uničenje njegove največje kulturne ustanove RTV vi izdajalci naroda, vi kurbe fašistov?

Da so nakoncu desničarji zmagali in nastavili svoje politične kadre na RTV.

Zato sem šel nazadnje SDS volit in sem užival, ko so vas jebali med korono, do živčnega zloma! IN SPET GREM VOLIT SDS, in upam, da vas sfukajo do konca!

V bistvu bi bil naslov te teme lahko Mračne sile, Pošast (jajc, hojs, kangler, šoder s(d)s greznica..) proti princesi…

Opa. Vane Gošnik, uničevalec zelenih v Sloveniji, je pa nekam glasen postal zadnje čase. https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/kaj-pa-ce-jansa-ne-bo-priznal-izida-volitev-kolumna-934610

Bednik.

Kokoši ???????, 08.01.2022 ob 10:29

Kaj se pa zdaj KURBE NACISTIČNE pritožujete ❓❓❓

Mar ni vedno tako, da si fašisti prvo podredijo kulturo nato pa še novinarje? In vi ste to podpirali!

Kje ste bili, ko je bil RTV referendum pred več kot 15 leti ❓Ste bili za Janšo ali Širco? Ali ste lepo doma ostali? A ste tako kurbe izdale svoj narod z uničenje njegove največje kulturne ustanove RTV vi izdajalci naroda, vi kurbe fašistov?

Da so nakoncu desničarji zmagali in nastavili svoje politične kadre na RTV.

Zato sem šel nazadnje SDS volit in sem užival, ko so vas jebali med korono, do živčnega zloma! IN SPET GREM VOLIT SDS, in upam, da vas sfukajo do konca!

Idiot si, kura zmešana!

Odkar sem polnoletna, sem bila na VSEH volitvah, na VSEH referendumih in takih poznam veliko.

Ne drzni se me zmerjati!

Voli, kogar želiš in če si tako nor, kot se kažeš tu, tudi verjamem, da si in boš spet volil tako, kot si napisal.

Se hvališ, da si homoseksualec (kot da nas to zanima) in volil bi tiste, ki se z vami ne strinjajo.

Jaz nisem in ne bom nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close