Epilator
depilator je po mojem brivnik, epilator ti pa dlačice PULI!!
To moraš vedeti, da to boli – grozno. Sama ga ravno še nisem preizkusila-sem bolj za depilacijo. Povem ti pa, da je moja prijateljica , ki ga je ”sprobala”, med epiliranjem vpila, kot bi jo dajali s kože in po vseh prestanih mukah je imela čisto rdeče noge.. Najbolj neboleče je z žiletko – Venus je o.k.
jst tut mislm, da se ne splača (stran metanje denarja), boljš s klinco al pa it k kozmetičarki, ker ko se 1x obriješ ne smejo bit predolge dlake ker full boli, če so prekratke, se pa ne dajo odstranit. Potem pa ko rastejo moraš pa spet na določeno dolžino počakat, kar pa mene mot in se jih rajš med tuširanjem vsak drug dan pobrijem pa je, pa tut vrastejo se pa je full grdo;
lp
Jaz pa že dolga leta srečno uporabljam epilator: pred postopkom si ohladim noge s tisto vrečko z modrim gelom, ki jo dam za nekaj časa v hladilnik, potem pa zamižim in opravim. Stvar je odlična, ker nimaš ščetinastih nog kot že nekaj dni po britju. Seveda je zadevica primerna le za noge. Po opravljenem postopku si noge namažem s kakšno hranljivo kremo (za dojenčke …) in nimam omembe vrednih težav s pikami, morda kak dan, največ. Bolečine pa tudi niso ravno bolečine, sploh pa se sčasoma čisto navadiš. Potem pa imaš skoraj mesec dni mir, to je pa tudi nekaj vredno, kajne?
Jaz tudi že vsaj 8 let uporabljam epilator… Hvala bogu, če pomisliš, da daš 15 ali dvajest jurjev in imaš za par let rešene težave z voskanjem, žiletkanje, obiski kozmetičark, itd…
Jaz si nog nič ne hladim. Na začetku (nekaj prvih epiliranj) je zadeva malo bolela (no, čisto prvič me je grozno bolela :)), potem pa se navadiš, sploh če to opravljaš redno. In bolj redno opravljaš, bolj redke in fine so dlačice. Zdaj dlake kar s prsti lahko potegnem ven, ker se očitno koreninica tako “razvadi”
Jaz se epiliram enkrat mesečno v spomladanskih in poletnih mesecih (ko je več odkrito) in vsak meses in pol pozimi (če se mi da :)).
Imam še čisto prvi epilator epilady, brez kakršnih koli nastavkov za led/masažo. Edina opcija, ki jo ima, je dvostopenjska hitrost vrtenja diskov…
Star je pa malo več kot 8 let in dela brezhibno…
Jaz ze najmanj 15 let uporabljam epilator,najprej so to bili na zacetku res uni ta boleci,mislim da se je imenoval Epilady, da sem rekla tko pa to ne gre in skor jokala zraven.Ampak tehnika je sla naprej in ze ene 4-5 let uporabljam najnovesji “Philipsov ice satinel”, on ima zraven hladilno posodico, ki baje mal omrtvici kozo in manj boli, ampak jaz je ne uporabljam, ker me nic ne boli, no seveda je mal pritiska,ampak ni tko boleče kot so ti ene razlagale.Mal cutis, pogoj je, da dlake redno depiliras, najamanj bolece je, ko so dolge ene 2mm in po redni vecletni uporabi ti moram rect, da je dlak veliko manj.Da ne bo vrascenih dlak, pa vsak dan ob tusiranju zmasiraj telo z sisalovo rokavico, to je dobro tudi za telo, koza se napne, prekravi in se vrascenih dlak ne bo.Poisci najboljsi epilator in veselo na delo, bos videla ne bo ti zal!
Forum je zaprt za komentiranje.