Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Epilator in depilator/brivnik v 1 napravi

Epilator in depilator/brivnik v 1 napravi

A kaj takega sploh obstaja? Za vse predele ni najprimernejši epilator (vsaj dokler se ne navadim, pravzaprav ga nisem še nikoli preizkusila), 2 napravi mi je pa brezveze oz. predvsem drago kupovati.

Enega od Brauna, kupila sem ga letos za cca 100€

Huh, to je pa kar drago. Bi mi lahko mogoče vseeno povedala, kako točno se imenuje? Morda kdo pozna še kaj cenejšega?

Jaz imam enega, ki je še iz časov tolarjev. Vem, da je takrat stal nekje 12.000SIT. Mislim, da je teh napravic polno, vsaj takrat je bilo.

Braun Silk-epil, kupila par let nazaj v akciji v Mercatorju za pod 50€.
Menjata se glavi, ena je za britje in ena za epilacijo.

Jaz ga imam tudi od Brauna že ta drugega, prvi zdržal 10 let, tega imam že 8 let. Sem zelo zadovoljna. In ne razumem žensk, ki stalno hodijo na depilacijo, da tako mečejo denar stran (razen IPL laser, tisto je drugo, ker gre za trajno odstranjevanje).

Dobre pol leta imam nov Braunov epilator silk epil. Zelo zadovoljna. V začetku sem ga uporabljala na 3 tedne, sedaj na štiri. Opažam, da se je količina dlak precej zmanjšala.

Hvala vsem za odgovore. Pa je to kaj posebej označeno na škatli, da ima dva različna nastavka? Ker malo gledam na Mimovrste, ampak so vsi ali epilatorji ali depilatorji, nikjer ne piše ničesar o menjavi nastavkov oz. o tem, da bi naprava omogočala oboje, tako običajno britje kot epilacijo. Tudi v trgovinah še nisem zasledila, da bi bilo na škatli označeno. Kako potem vedeti?

Pojdi v kakšno trgovino, da boš najprej tam videla kako izgleda. Ja, nekje na škatli je sigurno označeno, da je aparat depilator in epilator.

Ja, saj sem že večkrat preverjala v različnih trgovinah (okej, mogoče res malo bolj površno), pa nisem nikoli česa takega zasledila. Ravno zato sem na začetku spraševala, ali kaj takega sploh obstaja. Bom očitno morala malo bolj podrobno pregledati ponudbo po trgovinah. Mogoče katera ve za kakšno trgovino, kjer ga ziher imajo (pa da je po neki normalni ceni)? Mislim, če ga je katera pred kratkim kje videla? Da ne tavam preveč naokoli, bom zelo hvaležna.

Jaz sem ga kupila kar v Mercatorju; takrat je bil v akciji in je bil cenejši kot pa v mimovrste in podobnih spletnih trgovinah.
Kjerkoli v navadnih trgovinah kupujem, pa vprašam, če smem pogledat v škatlo, kaj vse vsebuje.

PS Sem šla pogledat, na moji škatli piše in je tudi slikca, da je zraven tudi dodatna glava za britje.

Epilatorji, najbrž mislite take, ki dlačice pulijo in so narejeni tako da imajo vrteče diske. Taki so najbolj primerni za noge, tudi ob bikini liniji, učinek traja kar dolgo tri tedne in več. Praktičen je ker je vedno pri roko in lahko vedno odstranimo nekaj dlačic, da ni potrebno hodit v salon. Ne bi ga priporočala za dlačice pod pazduho in za intimni del. vVkolikor imate kombinacijo z brivnikom je super, ker lahko skrajšate dlačice in je depilator tako bolj učinkovit ( celo za intimne predele), taka kombinacija sploh ni napačna.Potem ne potrebujete epilatorja in trimerja(brivnika) posebej.

pozdravček

Simone Godina
Beauty Coach

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close