Epilator in depilator/brivnik v 1 napravi
Hvala vsem za odgovore. Pa je to kaj posebej označeno na škatli, da ima dva različna nastavka? Ker malo gledam na Mimovrste, ampak so vsi ali epilatorji ali depilatorji, nikjer ne piše ničesar o menjavi nastavkov oz. o tem, da bi naprava omogočala oboje, tako običajno britje kot epilacijo. Tudi v trgovinah še nisem zasledila, da bi bilo na škatli označeno. Kako potem vedeti?
Ja, saj sem že večkrat preverjala v različnih trgovinah (okej, mogoče res malo bolj površno), pa nisem nikoli česa takega zasledila. Ravno zato sem na začetku spraševala, ali kaj takega sploh obstaja. Bom očitno morala malo bolj podrobno pregledati ponudbo po trgovinah. Mogoče katera ve za kakšno trgovino, kjer ga ziher imajo (pa da je po neki normalni ceni)? Mislim, če ga je katera pred kratkim kje videla? Da ne tavam preveč naokoli, bom zelo hvaležna.
Jaz sem ga kupila kar v Mercatorju; takrat je bil v akciji in je bil cenejši kot pa v mimovrste in podobnih spletnih trgovinah.
Kjerkoli v navadnih trgovinah kupujem, pa vprašam, če smem pogledat v škatlo, kaj vse vsebuje.
PS Sem šla pogledat, na moji škatli piše in je tudi slikca, da je zraven tudi dodatna glava za britje.
Epilatorji, najbrž mislite take, ki dlačice pulijo in so narejeni tako da imajo vrteče diske. Taki so najbolj primerni za noge, tudi ob bikini liniji, učinek traja kar dolgo tri tedne in več. Praktičen je ker je vedno pri roko in lahko vedno odstranimo nekaj dlačic, da ni potrebno hodit v salon. Ne bi ga priporočala za dlačice pod pazduho in za intimni del. vVkolikor imate kombinacijo z brivnikom je super, ker lahko skrajšate dlačice in je depilator tako bolj učinkovit ( celo za intimne predele), taka kombinacija sploh ni napačna.Potem ne potrebujete epilatorja in trimerja(brivnika) posebej.
pozdravček
Simone Godina
Beauty Coach
Forum je zaprt za komentiranje.