Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style EPILATOR BRAUN EVERSOFT prodam!

EPILATOR BRAUN EVERSOFT prodam!

Prodam:

Braun Silk-epil EverSoft Body System 2370 Epilator

Sistem epilacije EverSoft s svojo edinstveno razporeditvijo pincet omogoča visoko učinkovito in nežno odstranjevanje dlačic s korenino vred. Odstrani lahko celo dlačice, ki niso daljše od 0,5 mm.

– epilator in brivnik v enem aparatu
– aktivni sistem EverSoft z masažnim delovanjem
– glava brivnika je posebej oblikovana za gladko drsenje pod pazduhami in na bikini predelu
– dve nastavitivi hitrosti
– odtranljiva glava epilatorja za lažje čiščenje
– nastavek Optitrim za prirezovanje dlačic na nogah do optimalne dolžine za epilacijo (2 do 5 mm)
– delovanje s priključno vrvico
– kozmetična torbica
– ščetka za čiščenje

CENA: 10.000 SIT

Koliko je rabljen?Če je dobro ohranjen, bi bila zainteresirana za 6.000 sit.
LP Maja

Epilator je kot nov, rabljen je bil le nekajkrat. Menim, da je ponujena cena zato ugodna.

Lp

zakaj ga pa prodajaš?

Ja res – zakaj ga pa prodajaš?

1. Ker imaš morda dva in enega ne rabiš?

2. Ker si po postopku ugotovila, da ni to to, kot je obljubljeno in si tudi naštela v svojem postu?

3. Ker tvoj bolečinski prag ne prenese tovrstne bolečine?

Ne me smatrat za težildo, vendar ponavadi je tako – ko pričakovanja ne dosežejo rezultatov in uspeha, se tu gor znajde ogrooomno stvari……:-)))))))))

Sončno je,

Firb’c

ko norci imajo denar pametni služijo

Prodajam ga, ker sem za rojstni dan dobila novega in obeh res ne potrebujem. Raje prodam svojega, kakor darilo.

Postopek pa ni boleč, če dlake niso predolge – nekaj mm je dovolj.

Vraščanju dlak (ki je pogosto omenjeno kot slabost takih epilatorjev, pa se izognemo, če redno (2 – 3x tedensko) delamo piling.

Lp

jaz mislim da lahko prodaš le novega, starega mislim da ne bo nobena kupovala. Jaz imam tudi že starega.., tako da hvala lepa!

katarina,

se strinjam kar si napisala!

Najbolj mi je pa zmotilo sledeče: “raje prodam rabljenega, kot pa darilo” – To si lahko razlagamo tudi takole: Raje obdržim novega in se znebim starega!

Nekatere “oglašujejo raje tu”, kot pa prodajajo na kramarskem sejmu….In nekatere naivnice pač nasedajo.

Drage dame, kakor želite. Jaz ga želim prodati – bolje da ga dam po skoraj polovični ceni, kakor, da mi leži doma v predalu. Če ga ne rabite ali ne želite kupiti, ok.

Meni se pa zdi neotesano dajati take primitivne komentarje, punce- malo olike ne bi škodilo.
Ailly je očitno išče resne interesente, ne pa kup firbcev in brezveznikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close