Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek epilacija

epilacija

Pozdravljene,

prosila bi vas za en nasvet. Že vnaprej hvala za vse vaše predloge. Zanima me, kje v centru Ljubljane je po vaših izkušnjah kvaliteten kozmetični salon, kjer bi si lahko s pomočjo epilacije odstranila dlake nad zgornjo ustnico?
Čez koliko časa je treba postopek ponoviti? Mi morda svetujete še kakšen (po vaših izkušnjah) preverjen način odstranjevanje te “nadloge”.

Hvala in LP!

Epilacijo izvajajo danes že vsi kozmetični saloni, postopek je dokaj dolgotrajen in boleč, sama hodim na tri tedne (približno toliko časa potrebuje dlaka, da spet zrase), kolikor mi je kozmetičarka povedala, je pa potrebno hodit ene dve leti, da se trajno znebiš dlak. Torej – ni dovolj da greš enkrat, ampak moraš kar redno hodit nekaj časa, preden je vse skupaj trajno. Je pa kar boleče, ampak če je res trajno, se izplača potrpet.
Srečno.

kia, si si že spremenila priimek?

LP

kaj pa cena pa stranski učinki?

aja pa postopek

Cena je odvisna od tega koliko časa ti dela, postopek je tak, da ti z iglico spusti električni tok v dlako in jo odstrani. Kakšni pa naj bi bili stranski učinki cruiser?! Saj ni kakšno zdravilo to.

Ja ne vem kaj se ti lahko zgodi: so možne kakšne poškodbe tkiva, kakšno je tveganje?

Glej, najboljš da greš u en kozmetični salon, pa malo povprašaš o vsem. Sej ti bojo razložile, če je kakšno tveganje. Meni ni jasno, kaj bi lahko bilo narobe. Pri meni ni nobenih problemov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close