ensure-prosure…če je komu ostalo
Gospa lahko res dobi napitke na recept, očetu ga je napisala onkologinja, lahko pa se tudi dobi mnenje, s katerim pitem uveljavljate delno povračilo nakupa teh napitkov. Na netu je veliko informacij, tudi sama sem našla vse, kar me je zanimalo o tem. Sanolabor ima najbolj ugodno ceno za te napitke, se mi zdi. Drugače pa sem na Bolhi večkrat opazila, da jih ljudje podarjajo. Srečno!
Na recept dobi preračunano dva na dan, dodatno jih lahko napiše poleg onkologa še osebni zdravnik. V državni lekarni je doplačilo 1€ na plastenko.
Pazite pa, ker Prosure in podobni izdelki povzročajo zaprtost, potrebno je dodajanje dovolj tekočine, sicer boste imeli še večji problem, kot je sama prehrana.
Pa najpomembnejše: to naj ne bo edina prehrana! Vsaj še en obrok naj bo kuhan. Če se hrani po cevki, se skuha običajna hrana in se jo zmiksa v kašo, razredči z juho ali mlekom, odvisno od vrste hrane, po vsakem hranjenju pa obvezno še ena brizgalka mlačne vode, da se ne zamaši. Menjavanje cevke je huda muka, verjemite.
En obrok zmiksan s klasičnim kosilom, en obrok zelenjaven in en obrok sadno- mlečen. Vse na telesni temperaturi, obvezno.
Recepte dobiš na onko.
Vso srečo!
Forum je zaprt za komentiranje.