Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice enotedensko potovanje (predlogi)

enotedensko potovanje (predlogi)

S kolegoco se odpravljava konec oktobra na dopust in sva zelo omejeni s casom. Rade bi si v enem tednu ogledale cim vec, za cim manj denarja, pa ni vazno kje. A ima kdo kasen predlog?

Sicer ne vem, kaksne zelje imas.
Mogoce ne bi bila slaba Sicilija ali Malta?
Južni del Francije?
Ali pa se odpravita samo v eno mesto in si ogledata tega?
Ker mi je osebno dokaj vsec Nemcija, bi ti priporocala tudi ogled Frankfurta in okolice, cez vikende se po Nemciji z vlakom potuje zelo poceni (t.i., wochenendticket).

ko se odlocita, sporoci, kako je slo v tako malo casa stlacit cim vec!

lp

jasi

vzamite si čas, potujte počasi in kaj zapravite.ne bodite ovce in ne navadni turisti ki znajo samo standardna vprašanja.doma se dobro pripravite na turo.
čim ceneje.a ni to slogan popotništva?

Se strinjam s tabo.
Marsikdo se odpravi v tujo drzavo brez dobrega vodica ali brez da bi prej prebrskal vse mozne vire in si vsaj priblizno splaniral pot. Saj vem, smo razlicni, ampak verjetno je potem lazje potovati, ce ves, kaj hoces, kaj vse drzava sploh ponuja itd…
Dolzina potovanja? Odvisno od casa, ki ga ima nekdo na voljo?
Zaposlenim ni najlazje:)

Ce bi jaz danes imela denar in en teden casa … Francija. Cisto osebno mnenje. Se bolje pa samo en del, Provansa ali Bretanija, Z del ob Atlantiku, samo Pariz … en teden bi bil se premalo 🙂 Mogoce pa tudi Toskana ali Portugalska.

Ce bi jaz danes imel denar in en teden casa … in se mi ne bi niti sanjalo, kam si želim odpotovati, bi ostal doma. To toliko bolj velja, če dve sopotnici skupaj ne premoreta ene same ideje. Potovati samo zato, ker so potovanja “in” – ali ni to mučenje samega sebe?

ce sta tako brez inspiracije in bi rade cim ceneje prisle skozi, si raje poiscita dobro last minute ponudbo in pejta tja – kaka turcija, spanija, tunizija,…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close