Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enost – Znanost ali ideologija

Enost – Znanost ali ideologija

Ker imam zelo močno intuicijo, in čutim v sebi na čem stoji več možnosti za resnico. In Matjazkovi “razumni” odgovori me ne zanimajo ker so pikri in ponižujoči. Iščem predvsem osebe, ki imajo drugačno znanje od zemeljskega na tem področju. Vsi pa poznamo zemeljsko znanje iz knjig, mene osebno tovrstno znanje ne zanima, ker mi je preveč plehko in mi ne odgovori na moja vprašanja tako kot bi jaz želela.

Tako, da ljudje, pišite o Bermudskem trikotniku, kakšne so vaše misli na to temo? Kaj mislite da se resnično dogaja? Pa po možnosti če lahko komentirajo tisti, ki so sposobni gledati ven iz zemeljskih okvirov.

Ok, Matjazko je piker in se rad posemhuje drugim v svojih odgovorih, vseeno pa med vsem tem lahko včasih izluščiš bistvo, ostalo pa preprosto ignoriraš. Ne moreš preprosto rečt, da to, kar trdi ni res. Potem vsaj argumentiraj, zakaj misliš, da ne more bit res. Vsi imamo močno intuicijo, ampak ta nam ne kaže vedno resnice. Celo zelo redko.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da resnice nihče ne pozna.
Sem prebral par knjig o Bermudsek mtrikotniku….Teorij je kar nekaj. Metan lahko razloži nekaj pojavov, ne more pa vseh.
Anomalija v zemeljskem magnetnem polju, je prav tako dejstvo, saj kompasi ne kažejo v pravo smer. Zaradi česar se lahko neizkušeni mornarji izgubijo.
Kaj vse lahko povzroči ta anomalija v magntnem polju, je spet preveč skrivnostno, da bi to bilo možno razložiti s trenutnim znanjem fizike.
Nekateri pravijo, da bi lahko to magnetno polje povzročilo časovno-prostorske premike.

Ni pa Bermudski trikotnik edino takšno mesto. Na Japonskem obstaja Hudičevo morje, kjer se dogajajo podobne stvari.
Sem gledal film, kjer so par ladij, ki so bile razglašene za izginole, pred časom našli potopljene.

Ja Robi, teh mest je precej na svetu. V enem delu teh serij Ancient aliens so strokovnjaki govorili da bi bila ta mesta lahko portali kjer bitja prehajajo iz njihove dimenzije v to. Jaz sem to raziskovala tako da menim da oni ne potrebujejo ravno nekih portalov, bitja to lahko avtomatsko delajo. Zato so videnja ufo-jev taka da jih vidiš par sekund potem pa kar naenkrat izginejo. Ker zopet zvišajo svojo frekvenco na njihovo.

Hudičevo morje, zanimivo bom se defenitivno še bolj pozanimala o tem, thanx za informacijo;)

Drugače pa Marko, poznam zemeljsko razlago za Bermudski triangle od metanu itd..in me ne zadovolji, ne izključujem je pa kot ene izmed možnosti. Glede intuicije, sama sem se vedno nategnila po domače povedano takrat ko je nisem poslušala:) Nimam pa problema diskutirati s komerkoli vendar imam eno pravilo, in to je da je oseba prijazna in spoštljiva. In Matjazko to na žalost ni.

Meni se pa zdi, da tega on ne dela zlonamerno in želi s svojim pronicljivim humorjem le razburkat razmišljanje, kar pri nekaterih sproži cel vihar v kozarcu vode 🙂 in potem sledi užaljenost, jeza, ker je povzročil neugodje v katerega si se itak sam spravil. Ti se umakneš, nekdo pa želi nazaj povzročit vihar…No ta je pa potem resnično nesramen, neotesan, nerazgledan in omejen v svojem razmišljanju… ;)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, saj vem da on to naredi da razburka oz. izzove situacijo. To so ljudje ki so prepirljivci oz. bolje rečeno provokatorji. Oni obožujejo to delati, oz. jih lahko zasvoji, ker so zasvojeni po odzivih teh, ki jih užali, sprovocira. Če bi tega človeka vsi na tem forumu ignorirali in se ne bi odzivali na provokacije, bi kaj kmalu obupal in ga ne bi bilo več tu.

Zdi se mi da smo nekoliko preveč samovšečni, vsevedni, in se preveč zanašamo na to da “vse” vemo in tako ne dopustimo novim možnostim prostor.
Če pogledaš podrobno iz česa smo sestavljeni. Iz drobcenih atomov, ki so neki skupki energije v praznem prostoru z zelo majhnim % materije in še ta ni dokazana….. V bistvu smo utelešena energija, ki ima neke svoje zakonitosti.
Podobno tudi horoskop ni “znanstven”. Svetloba kot posledica sevanja naše zvezde nas navdaja z nekimi občutki, menjamo razpoloženje ob njeni prisotnosti. Koliko in kakšnia “sevanja” še prihajajo od nam neznanih virov, ki vplivajo na naše stanje? Ali lahko nonšalantno rečemo, da to ne obstaja, ker mi tega ne moremo izmerit?

Kaj deluje na krajih kot je omenjeno morje nam ne bo znano dokler se bomo tako samovšečno vedli in bili prepričami da je materializem edini smisel tega sveta, se mi zdi… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zanimiva tema. Princess28, si že slišala za ono zgodbo, ko je (vesoljska?) ladja izginila in se pojavila čez 50 let, od posadke sta preživela samo 2, ki sta potem v “neznanih okoliščinah” umrla, dokumenti o tem pa so top secret?

Žal mi je, imam precej luknjast spomin, ampak bil je kar razvpit primer. Iz Amerike jasno. Pa nekaj z vojsko.

On_, ja defenitivno se strinjam, obstajajo še drugi svetovi, ki niso materialistični. Materija kot obstaja v 3d-ju je samo tukaj in v drugih 3d svetovih. V bistvu staro znanje, ki so ga pretekle civilizacije že poznale in opravljale z njimi prihaja zopet na površje. Mislim da bo vedno več informacij pritekalo ven iz ljudi, ki se bodo začeli spominjati njihovega pravega izvora.

Čeprav, ko sem gledala serije Ancient aliens, res lahko opaziš da tudi tisti najbolj rigorozni znanstveniki so se tudi odprli. Sedaj ne razmišljajo več tako enosmerno, da obstaja samo tisto kar oni lahko “dokažejo” in da obstaja samo zemeljska razlaga, ki večinoma temelji na materiji. Novejši strokovnjaki in znanstveniki, dopuščajo sedaj več možnosti, ker tudi oni opažajo stvari ki so za materijsko snovni svet nerazložljive. Ljudje se končno spominjajo in prebujajo, od tukaj ta izraz The big awakening..

philadelphia experiment?

Princeska..Meni je bolj pomembno razumeti, zakaj me je nekdo sprovociral, ne kaj je tisti napisal.

Sem prebral, da bi naj bilo materije le 4%, vse ostalo pa je temna energija. Človek pa raziksuje le teh par procentov materije, ki pa sploh ni tako bistvena za samo delovanje vesolja.

philadelphia experiment?[/quote]
Saj o tem je bil posnet film.

Lih berem. Nisem prepričana, da gre za isto zadevo. Mislim da ima drugačno ime.

Ostali člani posadke so bili nekako zliti v ogrodje ladje, če sem si prav zapomnila.

Krivokljun, v bistvu sem jaz tudi ob tvoji omembi pomislila na philadelphia experiment. Tam so baje mornarji doživljali potovanja v čas, s tem da so kar izginili in se pojavili na drugem koncu zopet. Kot da bi ladja vstopila v nek časovni portal. http://www.youtube.com/watch?v=MtQBT15DX34 Še en link od te zadeve. Čeprav ko si rekla da se je ladja pojavila po 50 letih in ostala sta samo 2 preživela, ki sta umrla potem v neznanih okoliščinah.

Tega je ogromno v ameriki, takoj ko kdo kaj več izve, običajno umrejo z akakšnimi neznanimi boleznimi povečini kakšno močno sevanje. Američani sodelujejo z bitji, imenujejo se pa grayi, grayi so jim posredovali del njihove tehnologije, ki pa ni nič v primerjavi kar imajo oni resnično. Jaz mislim da je to tega sodelovanja prišlo takrat ko je bil Roswell, in so grayi dali nekaj njihove tehnologije v zameno da bi bili oni tiho.

Samo v območju area 52 v nevadi, delajo eksperimente s to tehnologijo. Samo grayi niso ravno visoko razvita bitja, mislim so bolj razviti od človeške civilizacije, nekateri pravijo da so grayi v bistvu roboti, ki jih operirajo reptili. Grayi so tisti niski, tako jih opisujejo 1,50cm visoki, sivi, temno zeleni, z velikimi glavami. Določene et-duše so bile tudi grayi v preteklih življenjih, baje da grayi ne poznajo čustev. V glavnem oboji niso slaba bitja, vsi hočejo pomagati človeški civilizaciji. Oni se bojijo nas, ker so ljudje zelo nasilni napram njim.
Je pa teh eksperimentov veliko, obstajajo tudi otoki, ki niso narisani na zemljevidu sveta, kjer raziskujejo razne stvari, dna mešajo z našimi celicami in živalskimi, Mislim da je Chupakabra produkt enega izmed teh človeških eksperimentov.

Joj, kaj pišem, Area51, ne area52:), thanx za info. krivokljun, hmm da bi bili zliti v ogrodje ladje. Bom defenitivno pogledala na net-u, morajo sigurno obstajati zapisi od tega.

Če je tolikim asociacija na Filadelfijski eksperiment, potem je najbrž to to. Mislila sem bolj Cono 52. Nisem pa brala neki teorij, te stvari mi je razlagal bivši. To, da nenadoma umrejo, sem mislila bolj,d a jih ubijejo, ne da umrejo od nekega sevanja.

V te t. im. graye pa en verjamem, sori. Preveč znastvene fantastike je vmes.

To je tista neka pra pošast ali kaj?

Ja, veliko je primerov, ko so ljudje ki živijo v Nevadi in so delali v area51, videli česar ostali niso hoteli da bi to bilo videno širšim. So potem zbolevali in umrli. Obstajajo pričanja veliko ljudi, ki so delali v area51, in so vsi umrli za neznanimi boleznimi. Mogli so pa premikati določene stroje, ki so bili pokriti, delati s snovmi ki jih niso poznali. Zdravniki so govorili da so umrli v večini zaradi učinkov sevanja.

Ja Čupakabra, naj bi bila videna predvsem na območju Mehike. Jaz imam drugače prijatelja, američan drugače in živi v Mehiki, on pravi da vidi skoraj 2-3 krat tedensko nlp-je na nebu. Oz. ne ve kaj je to, lahko da so sami skreirali te super hitra plovila, in helikopterje brez hrupa itd..defenitivno so nekaj pobrali od bitij, nekaj te tehnologije. Živi pa tudi zraven nekega “kao” zapuščenega vojaškega oporišča.

Za škrate? Bi lahko šla enkrat z mano po gobe, jaz še nisem nobenega srečal. Menda so nagajivi ti majhni palčki, posebej jih pritegnejo svetleči predmeti, tako da ne pozabi sneti raznih ogrlic, prstanov in uhanov, da te kak od zadaj ne naskoči in ti izmakne česa dragocenega. Jaz bom imel za vsak primer eno dolgo palico zraven, da ga bom mahnil po buči, če tvoja intuicija približevanja zataji. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Čupakabro, naj bi povezovali z bitji iz vesolja. Osebno pa menim da je to eksperiment gone wrong. Navadni ljudje so skreirali to živalico, in jo spustili v okolje, ali jim je pa sama pobegnila.

Drugače so pa nasplošno bitja iz vesolje še kako povezana z ljudmi. Saj so oni skeirali človeka, oni so posejali Zemljo. Zakaj prihajajo sem? Zato ker opazujejo kaj se dela, sedaj opazujejo če bo uspelo se ljudem skupaj z zemljo pomakniti v 4d. Če bodo ljudje zopet šli po stopinjah prejšnjih civilizacij in bili destruktivni do zemlje bodo bitja zopet mogla urgirati in zbrisati sedanjo civilizacijo in spet začeti na novo.

Nekaj drugega bi omenila, mene je že od nekdaj fasciniralo kako za boga so ljudje zgradili piramide v Egiptu? Ker kakor sem raziskala do sedaj niso še prišli do tega kako naj bi te ogromne kolupe kamenja tako postavili in nosili. Meni je ena najbolj možnih razlag od Dolores Cannon, ona pravi da so bitja po uničenju Atlantide, rešila nekaj atlantidov, in jih naselila na področje današnjega Egipta. Ti atlantidi so imeli še od prej znanje modeliranja kamenja, premikanja kamenja z mislimi in levitacije. Zato so piramide zgradili na ta način. Potem druga teza, ki mi je tudi blizu je pa ta da so takratni ljudje sodelovali z bitji, ki so prišla k njim kot učitelji, in so jih učila kako manifestirati stvari z mislimi in ostala znanja, in oni so potem to uporabili za gradnjo teh objektov. Kaj pa vi mislite?

Res je Matjazko, obstajajo škrati. V bistvu so to elementali, elementali dreves, zemlje, cvetlic, listov…Oni tudi obstajajo, so ljubezniva bitja, ki skrbijo za naravo, čistijo zrak, nadzirajo naravne funkcije gozda itd.. Otroci jih ponavadi vidijo in določeni ljudje, sedaj vizualno niso ravno taki kot jih prikazujejo SF filmi. Nekateri izgledajo kot obarvani snopi energije, različno. Vendar to tudi obstaja.

Da si malo zašla….. sori :))))

Nekdo, ki prepotuje širjave vesolja se mora odkupit amerom da so tiho……. dej noooooo

Ne vem On_, kaj se je takrat res zgodilo, jaz ne verjamem da so američani prišli do take tehnologije sami. Nekje so morali imeti stik z njimi, sedaj ok priznam tole sem res malo zabluzila da bi se oni odkupili njim da jih ne bi izdali. Glede na to da so to bitja višjih dimenzij, nimajo verjetno te potrebe. Iskreno ne vem kaj se je res zgodilo, defenitivno so prišli v stik z njimi.

Hehhe…. V naših glavah je prostor za obstoj velikanov, kaj šele škratkov, ki so itak dovolj majhni, da jih brez naporov stlačimo notri. :))) Ampak potrebno je tudi malo paziti na tisto, kar tlačimo notri, da ti možiclji, UFO-ji, velikani in kozmična bitja ne zasedajo preveč prostora in ne vršijo prevelikega pritiska na možganovino, ki se potem umika, skrči in je obsojena na vegetiranje. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

hehe Matjazko, potem pa le pazi da se tvoja možganovina ne bo preveč skrčila zaradi narrow minded nazorov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close