Enost – Znanost ali ideologija
Ne vem – meni deluje skrajno zatežen in zato sem tudi izpostavila včeraj svoj pomislek, če je on kateri ženski všeč (in s tem nisem mislila nase), da me naj koklja brcne. Sicer pa me ne zanima ali lahko gre s kom na kavo ali ga vse povprek zavrne, na tem portalu se ne dokazuje ravno kot nek kaliber po katerem bi vzdihovala cela ženska vrsta (morda tudi kakšen tipček). Naj kar veselo bere Junga in si dela utvaro, da bo s tem nekega ((pre)poznega) dne odrešil svoj sporen pogled na ženske. Z njim na kavo? Tudi, če vsi tipi izumrejo ne. Prinsess28, ti verjetno tudi ne bi šla, ali?[/quote]
Jaz bi šla takoj z njim na kavo. Tip je sigurno luštkan, izjemno inteligenten, pa še hecat se zna. No, ker sva oba v zvezi, ga ne bom zapeljevala, vreden pa je kavice in še kaj več, saj se ve tisti stari rek, da se za dobrim konjem praši. 🙂
Kaj je zdaj to, tri babe na kupu? Madonca, če ne boste pazile, se lahko utrga ta vaš temen oblak, pa bo deževalo z bliskanjem, divjim šviganjem strel, bučnim grmenjem in debelo točo kot na sodni dan? 😀 Po drugi strani pa če pomislim 3+1, in seveda malo več domišljije pri vas, hm, ni slaba kombinacija, bi lahko kaj skuhali skupaj, če niste že povsem iz vaje… 😀
Kar tri samske se morate združiti, da bi pokorile Kralja Matjaža? :))) Ne morete me premagati, ker imam trdo žezlo! 😀
Ni naključje, kaj vas dela družne, povezuje vas to, da vam manjka prijetna, topla moška roka, ki boža, stiska in objema.
Namreč če tega ni, bolj ko prihajate v leta, bolj ste zamorjene in čemerne s čudnimi čustvenimi izpadi, neopredeljenimi razpoloženji in nihanji. To ni dobro, če izgubite svojo ženstvenost in omiko, je še težje dobiti moškega. 😉
Ali pa je to izhaja iz moje nevednosti spet, ker se ne spoznam na nosečnost, tudi o predmenstrualnem sindromu ne smem pisat, kaj šele sodit? Če je tako, se globo opravičujem, čeprav mi je malo čudno da bi trajal cel mesec. 😀
Sem pa nekje bral, da že prisotnost moškega menda omili menstrualne krče, ker testosteron ima svoj učinek na vas, podobno kot luna! Samcie nimate na dosegu testosterona, ampak začuda ga pa izražate, jaz takrat ponavadi vzamem sekiro in grem cepit bukovih polen, ko sem slabe volje. Poskusite!
Malo se popravite, tako da šparate s kačjimi jezi, da ne boste po svoji neumnosti in zaradi svojega neprimernega vedenja odgnale takšnih dobrih partij, moških, ki so prijetni, prijazni, poduhovljeni in šarmanti kot jaz. 😀 Zdaj pa čakam na kopico komplimentov, laskanj in pohval, da se mi odkupite. Ker vsak kralj ima veliko srce, zato odpušča. :)))
Dekleta, ne poznate Štajercev, še manj pa ptujskih kurentov – kosmati, divji in z velikimi zvonci. Ko bi vas en tak dobil v roke, bi pa obmolknile za vedno!
Ne vem – meni deluje skrajno zatežen in zato sem tudi izpostavila včeraj svoj pomislek, če je on kateri ženski všeč (in s tem nisem mislila nase), da me naj koklja brcne. Sicer pa me ne zanima ali lahko gre s kom na kavo ali ga vse povprek zavrne, na tem portalu se ne dokazuje ravno kot nek kaliber po katerem bi vzdihovala cela ženska vrsta (morda tudi kakšen tipček). Naj kar veselo bere Junga in si dela utvaro, da bo s tem nekega ((pre)poznega) dne odrešil svoj sporen pogled na ženske. Z njim na kavo? Tudi, če vsi tipi izumrejo ne. Prinsess28, ti verjetno tudi ne bi šla, ali?[/quote]
Jaz bi šla takoj z njim na kavo. Tip je sigurno luštkan, izjemno inteligenten, pa še hecat se zna. No, ker sva oba v zvezi, ga ne bom zapeljevala, vreden pa je kavice in še kaj več, saj se ve tisti stari rek, da se za dobrim konjem praši. :)[/quote]Zakaj bi ga zapeljevala, saj včasih je kava samo kava ali kako je že freud rekel, ne spomnim se točno, po novem berem junga ccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Robi popravi to citiranje, jaz nisem nikjer napisala, da bi šla z njim na kavo. To je menda nezavedno napačno citiral, ne vem zakaj, Skodelica kave mi je pa bila všeč, in cankar nasplošno mi je všeč, ne vem zakaj, ko grem na rožnik, vsakič mislim nanj, pisati je znal, živeti pa ne. Jaz ne znam nič od tega–
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Koliko pozornosti sem deležen v tej uri strahov. Da niste kakšni sukubusi ali pa furije, te so menda krive za mokre sanje pri moških. Menihi so se bičali za pokoro, kaj pa naj jaz storim, če me bo katera preganjala v sanjah? 😀 Pod vzglavnik si bom dal križ in žegnano vodo za vsak primer.
Matjazko se sploh ne opira na smiselnost neke filozofije. Ali pa se, dokler mu ugaja. Ko pa se več ne ujema z njegovo predstavo, pa začne kritizirati avtorja te filozofije. Tako je pripravljen obsodit krščanstvo, pa Milivojeviča, celo Robija in mene in tudi tebe, če poveš kaj mimo njegovega mnenja. Vse prepozna. Le sebe ne.
Dokler je mnenje podobno njegovemu, se še argumentirano odziva na filozofijo samo, ko pa se več ne ujema z njegovi pogledi, pa se začne osebno obračunavanje. Kar ni logično a ne. Zakaj ne ostat pri filozofiji, zakaj je treba etiketirat avtorja? Govorimo o pogledih, ne o avtorjih določenih pogledov. Zakaj torej preusmeriti komunikacijo drugam? Pred čem bežati? Zakaj se ne soočiti argumentirano ali pa preprosto dovoliti drugemu, da ima drugačen pogled, brez da ga obsodimo in s tem “ponižamo”.
Forum je zaprt za komentiranje.