Eno vprašanje za ljubice
Jaz razmišljam, da bi jo poklicala in ji vse povedala, ker imam poln kufer tega lažnivega prasca.
Imam cel kup njegovih sporočil, klicev, vse vem o njegovem družinskem življenju, o njej, o otrocih, vse mi pove. Glede šole, kaj otroka trenirata, glede njenih zdravstvenih težav, kam hodijo na počitnice, kolk imata kredita za bajto, kdaj in zakaj se skregata.
Če ji vse to ne bo dovoljšen dokaz potem naj ga kar ima.
ljubica728, 22.07.2025 ob 22:37
Jaz razmišljam, da bi jo poklicala in ji vse povedala, ker imam poln kufer tega lažnivega prasca.
Imam cel kup njegovih sporočil, klicev, vse vem o njegovem družinskem življenju, o njej, o otrocih, vse mi pove. Glede šole, kaj otroka trenirata, glede njenih zdravstvenih težav, kam hodijo na počitnice, kolk imata kredita za bajto, kdaj in zakaj se skregata.
Če ji vse to ne bo dovoljšen dokaz potem naj ga kar ima.
A ti si tista iz sosednje teme, ki te ljubimec že dva tedna ni poklical?
Kaj se te kurbe ,oprostite ljubice tako jezite???!!!!
Kaj ste ljubice tako obupane ženske ,da si samskih ne morete najti,ali ste pač rade nekomu,ki je zaseden odlagališče sperme.
Torej ste ljubice samo material za obrabo . Za resne zveze take ženske tako niste. Nakladati pa znate ljubice o svobodi,ker vas lulike preveč srbijo.
dilema394, 22.07.2025 ob 21:08
Bi povedali (ali mogoče ste) ženi, da jo mož vara z vami?
ne, ker vseeno ostanejo skupi.
ti izpadeš opravljivka, ljubosumna ženska in še kaj…
to je njihova težava, ne tvoja.
vsaka takšna stvar, pride enkrat na površje.
pusti, da se to obelodani samo.
Joooj, cela sreča, da imamo v naročnini neomejeno število klicev. Prej včasih so bili impulzi plačljivi, takrat bi bankrotirala, če pokličem vse žene mojih ljubčkov…. ????
To gre takole: tistega, ki se dobro obnese, čuvaš ko oko svoje. Če je kateri siten in te ne pusti pri miru, ko ga nogiraš, potem ga pa res ženi prepustiš, ja. Pa naj si ga vzgaja ?
nisem rabila povedati, ker ji je on sam povedal. Budaletina! Mislil je, da se bo ločila od njega, pa se je fino zmotil! Niti pod razno ni hotela ločitve, pa ji je rekel, da se bo odselil in šel k meni…. čeprav sem mu jasno povedala, da ga nočem! Žena pa mu je rekla, da naj se kar odseli, samo poročena bosta do smrti. Še naprej jo mora živeti, pa tudi če ima 100 ljubic. Ona ne dela nič, ampak pripada ji vseeno polovica bajte vsega imetja….. Torej se je zaradi financ obrisal pod nosom.
Forum je zaprt za komentiranje.