Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Eno ne zelo razmišljujoče vprašanje

Eno ne zelo razmišljujoče vprašanje

Ali morda kdo ve kakšni bi bilo občutki na robu, če bi bila zemlja namesto krogle kocka?

Že zdaj je veliko ljudi na robu, potem bi jih bilo še več! :)))

Občutek? Grozen… če stopiš samo malo preveč v levo ali desno, te lahko odnese in v trenutku končaš poslantvo na Zemlji. Strah je torej ves čas prisoten, čeprav je hkrati prisotna tudi želja po tistem lepem filingu “padanja”.

Poznaš tisti vic ko Janezek reče: “Vse mi je jasno da je zemlja okrogla, da pa se je***o za vsakim vogalom, ne to pa ne !”

to bi blo pa že vprašanje za fizike…vprašanje je če bi sploh lahko prišli do roba…gravitacija pa to…hm…nemogoče…

Ah, sej če bi iz roba skočil, bi te itak gravitacija nazaj na zemljo potegnila.
Bi blio pa malo čudno potovati naokoli preko teh robov:))).

Aja, pa razgled bi bil dober:)).

Do roba bi se že dalo priti samo po moje bi proti robu ljudje hodili nagnjeni nazaj in bi predstavljalo napor, če bi hotel hoditi pokonci. Tega efekta pri krogli ni, ker si vedno enako oddaljen od središča zemlje.

Če bi bila ta kocka gladka bi se oddrajsau v središče ploskve kocke.
Drugače bi pa jasno čisto normalno hodil okoli(tudi čez rob). Samo bližje kot bi bil robu, bolj postrani bi hodiu. Na samem robu bi moral hoditi pod kotom 45 stopinj.

ej cist tko…
Kako pa ves da ni??? oziroma kako ves da ni ravna povrsina, ki se nikoli ne konca??? oziroma se nekje konca???
jajajajja slike satelita…
Kako pa ves da so to res slike zemlje???
a ves kako pravjo??
Vse je res in NIC ni res… tko da se je mal za zamislt okol tega…
SomeOne

SomeOne:
ej zdej ti pa priporočam da nehaš kaditi travo. Vidim da ti zelo škoduje

Iskušnje astronavtov ko so se odločali za sprehod po vesolju so bile sledeče. Tik preden so prosto “zaplavali “v vesolje so se zelo težko odločili za skok v vesolje. Počutili so se kakor bi jim odrezali popkovino, ki jih drži na vesoljski postaji. Predvidevam , da bi se tudi mi podobno počutili, saj bi se bali, da ne bi padli čez rob,saj od tam ni vrnitve. Mislim, da si spraševala v tem kontekstu.

hahaha
jaz ne kadim trave in pravtako ne uzivam nobenih “cudnih” substanc…
Glede vprasanja Skovirja je pa filozofske narave in v tem kontekstu je bil tudi moj odgovor 😉
SomeOne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close