Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enkrat se mora končati…

Enkrat se mora končati…

Res nisem!
Mi grejo pa take na kozlanje. Pol pa pisejo svoje zgodbe tle na forumu in mislijo, da se nam bodo smilile… Fuj…

Koka, ne bi si mogla dati boljsi nick, dostojno ga zastopaš v celoti, prepričana sem, da ko se pogledaš v ogledalo vidiš nekaj kar ti ni všeč, nato pa se vsaj tukaj lahko mal skokodakaš, ko te že drugje itak nihče ne šmirgla, vredna si pomilovanja s takimi besedami, veš to?!

Alja,živemu človeku se vse zgodi, ne bom ti rekla kje si mela glavo, ker ti to nic ne pomaga in tudi itak nikoli ne vemo kdaj pademo sami v vse to, še prehitro se zgodi nekaj, kar nam kasneje ni všeč, na kar nismo ponosni in zaradi katerega boli glava.Zgodilo se je in vrnitve ni, jaz bi se lepo iskreno pogovorila z sodelavcem in z njim ostala prijateljica-sodelavka, ljubezen in vse ostalo pa usmerila v moža.Upam, da ti sodelavec ne bo nagajal,grozil, ampak bo razumel šmorn, ki sta ga spekla .

No bom pa še tebi napisal in te vprašal.

KJE IMAŠ OBRAZ, DA LAHKO DOMA, BREZ KANČKA SRAMU,, POGLEDAŠ MOŽU V OČI?????
Veliko je bilo napisanega o varanju, tudi na tem forumu.
To počnete samo takšni, ki nimate niti kančka obraza, ki nimate moči, da bi se odcepili iz sredine, ki vas duši in ubija.Druga polovica varalcev, če vas lahko tako imenujem, ste pa navadni vsevtikači, ki vam je vseeno v katero in kakšno luknjo ga vtikate in komu.Prav s svojim pisanjem potrjuješ moje pisanje in verjemi, nimaš niti srca, niti duše, ker če bi ju imela, ne bi kaj takega počela.
Oprosti krutim besedam, toda so resnične.
Pa pusti razne izgovore o tem, zakaj to počneš.Izgovori so samo opij, s katerim si zakrivaš oči pred resničnostjo.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Hribovc, saj imaš prav, a le moli, da se tebi kaj takega nikoli ne zgodi, moli hribovc, sedaj, danes si lahko pametn, jutri bos mogoce sam na enakem, ne pozabi le človek si! In ne varam in upam, da nikoli ne bom, a zavedam se le nekaj, da se zarecenega kruha najvec poje, žal.

Hja, se ena, ki se dela pametno!

Alja, a bi lahko prosim drug nick izbrala ker sem jaz tega ta prva imela in ga ne želim spreminjat…hvala.

Ja, tisti ki najbolj obsojajo druge ponavadi najbolj bedne stvari pocnejo. Men se taki se bolj smiljo kot Alja in podobni nesrecno- zaljubljenci… Ce bi mal sirse znal pogledat vet okrog sebe, se vzivet se v kej druzga kot v lastne izkusnje, verjetno ne bi tkole tezili ljudem na forumu, ki ne vejo kaj bi(kot da nimajo že sami dovolj bedne situacije)!A ne KOKA in podobni? In ponavadi je kaksen vzrok za varanje tudi pri partnerju..Mal razmislt bo treba..P.S.:Sama ne varam, ce verjames ali ne:)

Imej vendar vsaj malo spoštovanja do same sebe in do svojega moža!

Če ne moreš drugače, zamenjaj službo.

Od spoštovanja ni še nihče doživel orgazma.

Pusti naj traja. Saj itak ne bo dolgo. Shrani vse dotike in poljube, zalepi vse spomine. Nekoč, nekje jih boš potrebovala. Zaradi takšnih ali drugačnih razlogov.

Mislim da je tudi privlačnost in opojnost, ki jo Alja okuša v tej situaciji povezana s treznim razmišljanjem v glavi, torej hočem rečt, da je šla zavestno v to in da človeka ne “zanese” kot nekateri temu pravijo…Človek vsako stvar počne z glavo, če ne nebi bil človek….

Pomisli kako bi ti bilo,če bo to počel tvoj mož.Raje se loči,če se ne moreš upret moškim čarom.Nevem no,kam vodi to življenje,ali ste ženske zguble vso pamet al kaj?Prekleta kurvarija!

Ti povem, kako se konča sex na delovnem mestu ?
Tako, da eden od sexarjev menja ali pa celo izgubi službo.
Torej – lahko ostaneš ne samo brez moža, ampak tudi brez službe.
Dobro premisli….

KOKA!

A NE BI TI RAJE V KURNIKU NESLA JAJCA KAKOR TULE GOR NA FORUMU DAJALA TVOJE PRIPOMBE.ČE NIMAŠ NOBENEGA PAMETNEGA NASVETA SE ODPRAVI LEPO SPANČKAT,SAJ VEŠ,DA KOKOŠI HODIJO ŽE OB DEVETNAJSTIH SPAT!

LP:)))))))))))))))))pink

Kar se pa tebe Alja tiče je kar je, zdaj ne moreš spremeniti prav nič.Če veš,da ti to kar počneš na nek način odgovarja in je samo nekaka popestritev je vse OK,če pa so tu upletena čustva se ne bo končalo dobro.Razmisli dobro zakaj si si poželela drugega,česa ti mož ni dal,mogoče boš potem prišla hitreje do rešitve.Držim pesti pa zato ,če boš s sodelavcem končala ,da ti ne bo delal štale!

Vso srečo lp:))))))))))))))))))))))pink

Razmišljam o ljubicah. Zakaj jim pravijo kurbe. Ta izraz se je ljubic verjetno prijel prej, ko še niso imele služb. Torej, če so hotele živeti kot ljubice, jih je moral ljubimec vzdrževati. Dobile so denar, tako so bile kurbe.

Sedaj pa je ravno obratno. Moški z družinami ponavadi nimajo denarja za vzdrževanje ljubic. Ljubice torej niso kurbe, če za seks niso plačane. Seksajo iz ljubezni. Pa poglejmo žene. Ponavadi vsaj slutijo, če že ne vejo, da ima mož druge. Ker bi jim standard močno padel, če bi se ločile, ostajajo v zakonu brez ljubezni. Torej imajo žene status kurbe: plačane so za seks brez ljubezni.

To svojo ugotovitev bom patentirala. Še veliko generacij bo govorilo o meni.

Ne vem, če ne bo kdo rekel, da nisem prva tega ugotovila. Res sem že slišala, da so prej hodili moški v bordel seksat, pogovarjali so se doma, sedaj pa je ravno obratno.

Pomodrujte še malo z mano, prosim. Alji ste tako že povedali, kar ste mislili.

:))))))

Občutek imam, da taki ljudje niti nimajo svojih izkušenj, njihov rejting na borzi ljubezni je pa itak zelo slab, da bi take izkušnje sploh lahko pridobili. LP

Zinzin!

Nimam ne vem koliko izkušenj na forumih. Mi lahko pojasniš prosim, kaj pomeni :))))))))?

Mogoče zaradi teh znakov ne razumem tudi drugega dela tvojega odgovora.

Kaj pa tista kamera, ki vaju snema in se spravlja v arhiv?

lp

Tudi sama sem v podobni situaciji. Lahko bi se reklo, da sva sodelavca, a sva se preko poletja videla le po 1x na teden. Ker pa mojega partnerja ni bilo ob meni, sva se zapletla in se zelo povezala. Zdaj pa se službeno ne vidiva več, sva pa zelo navezana na družbo drugega, da sva v stalnem kontaktu – preko telefona, smsi, velikokrat se popoldne dobiva in se ljubiva,… Tudi on oma družino, oba se zavedava, da skupaj ne bova nikoli, pa vendar je telesna privlačnost med nama tako močna, da se ne moreva upreti.

In vem, kako grozno je varati partnerja, zaradi njega bi najraje prekinila, po drugi strani pa me ljubimec osrečuje bolj, kot me je moj partner kdajkoli. S tem, da so tudi moja čustva do ljubimca močnejša, kot bi smela biti. Zato pa doma izpadem zadirčna in tečna, ker me moti, da partner ni tako pozoren in nežen.

In se sprašujem, ali bi bilo kljub temu bolje prekiniti s partnerjem, ko pa vem, da ga ne ljubim, kot bi ga mogla! On pa mene noro ljubi in vem, da bi trpel v obeh primerih – da izve, da ga varam, in trpel bi tudi, če bi ga zapustila.

Alja, nisi edina, ki se je znašla v težki situaciji in nič čudnega, če nas obsojajo. Pomembno pa je, da storiš to, česar si globoko v sebi najbolj želiš!

Pa srečno!

Praviš, da te skrbi zaradi moža?!! Močno in iskreno dvomim! Ne spoštuješ niti sebe a še manj moža! Najbolj zanimivo je v tvoji “pocukrani” zgodbi, da je on-tvoj ljubimec tako privlačen, tako lep..in to govori samo o enem- padaš na embalažo, ker namreč dvomim, da je v tej embalaži, kaj kvalitetne vsebine-ker v nasprotnem primeru ga ti, kot poročena ženska ne bi nikoli zanimala! Ne nemoreš imeti slabe vesti, ker ti vesti sploh nimaš, ker če bi jo imela-se nebi nikdar prepustila kičastemu lover boyu!! Svoje telo bore malo ceniš oz. ga sploh ne-razdajaš ga kjerkoli in kadarkoli in s komerkoli! Tvoj, pisarniški kekec pa jo je nasploh odnesel najbolje: obveznosti nima nobene, prenašat te ne rabi 24 ur, tudi finančno ga ne staneš dosti, edino kar mora storit, dat nase lep nasmeh in malo zažvrgolet na tvoja ušesa-pa že širiš noge!!!Punca, punca ne da poceni daješ svojo kožo, ti jo daješ zastonj!!! Veš, tvoj kekec te izkorišča, ti pa njega, ker skozi njegov privlačen izgled, rešuješ svoje zakrnele komplekse- iščeš namreč potrditev- sebi se ne zdiš dovolj lepa, zato ti je pa ta barbikin ken takoj zamajav kolena!Ja, punca slabo se poznaš in ne bo se dobro končalo,-pozabila si namreč, da tvoj žrebec nima kaj dosti zgubit ti pa ogromno in ti je zato tudi nevaren- nevarni ljudje so pa tudi najbolj neodgovorni! Za tvoje nespoštovanje do moža, sebe- reče samo FUJ IN FEJ!!!

Alja, ne samo, da ti je tvoj “mister love” nevaren-najbolj nevarna si sama sebi, ker si s svojo nepremišljenostjo, s kompleksom manjvrednosti in nekontroliranimi strastmi koplješ jamo! Padla boš vanjo zagotovo- samo vprašanje časa je kdaj!!
Naj te opozorim na nasljednje:
1.tvoj ljubimec te lahko prične izsiljevati, da bo povedal tvojemu možu, ali kateri koli drugi osebi
2.tvoj ljubimec ima lahko kakšno spolno prenosljivo bolezen-ne , ne to se tebi pač ne more zgodit(verjemi, vse je možno).
3.mož sam ugotovi, da skačeš čez plot v službi
4.sama po neumnosti pustiš kakšno “sled” pred nosom tvojega moža
5. se zarečeš pred kolegico, ta pove svoji in bla, bla, bla…
6.se tvoj lover boy pošteno hvali na okrog v svojem krogu kolegov-pa sploh ti to ne veš(kako dobro ga pravzaprav poznaš???)
7.vajin šef lahko sumi oz ima trden dokaz(večina “šefov” ki so ogromno odsotni ima skrito kamero na delovnem mestu- se pravi ima zabavo zastonj)in v tem primeru vaju lahko on prične izsiljevati!!!
8. celo življenje, vse žive dni kamorkoli boš šla bo hodilo s teboj- zravnano in pokončno-prevarala sem svojega moža!
Ostaja pa vprašanje: je bilo res vredno???????????????????

Imel sem podobno izkušnjo, romanca pa je trajala kar nekaj časa. Sicer sem imel malo moralnega mačka zaradi žene, pa sem si vtepel v glavo, da je nisem prevaral, saj jo še vedno resnično ljubim. Pa se je vse skupaj končalo, če se srečava, se le nasmehneva, občutim le toploto pri srcu. Je bilo pač samo zaradi seksa, pri vas ženskah pa je malo drugače, saj ni nikakrššna skrivnost, da je pri vas spolnost veliko bolj povezana s čustvi…Bo minilo, boš videla!

Se strinjam, da ni lepo, to kar počne (ali pa jaz), ampak, draga Sigma, si pomislila, da ji ljubimec nudi nekaj, česar ji mož ne??!!! Mogoče pa jo ljubimec osrečuje? Na moremo vedno gledati le na druge ljudi, pač pa je potrebno gledati tudi nase in na svoje želje in potrebe.

Ne obsojaj, če ne poznaš situacije!!!
In mi, forumovci, zagotovo ne vemo vsega in nimamo pravice obsojati!

Jezus je tudi rekel: “Naj vrže kamen tisti, ki je brez greha!”

Pozdrav, Iana.

O, nekdo je pa (končno) začel razmišljat…. Kakšno mučenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close