Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Enkrat se mora končati…

Enkrat se mora končati…

Sex na delavnem mestu,namreč.Delam v privat firmi,opravljam administrativna dela.Pred pol leta sem dobila postavnega in privlačnega sodelavca.Zelo sva se zbližala in prišlo je do spolnih odnosov in kar na delavnem mestu v bližnji skladiščni pisarni,kjer hranijo pisarniški material,med malico.Zaposlena sva pa samo midva in lastnik firme,ki je večinoma odsoten.Jaz sem poročena ampak njegovim čarom in energiji se nisem mogla upreti in zelo uživam,a me zaradi moža malo peče vest.Da pa bi naju kdo zalotil med pavzo,pa ni bojazni,ker imamo elektronska zunanja vrata kot vhod in kdor prej pride pozvoni.Kako naj se znebim ljubimca,a mi je všeč tudi kot govornik.Kaj naj storim,čisto sem raztresena in me skrbi zaradi moža?

Po tvojem postu sklepam da se ga niti ne želiš znebiti? ? Mogoče bi se raje znebila moža?
Je tudi on vezan?

Če bi te skrbelo za moža se ne bi dala dol s sodelavcem.
Rada bi se znebila ljubimca? Enostavno. Ne daš mu več
Pa lep dan – brez ljubimca

Ljubimec je samski,rada bi prekinila sex z njim,a se to kar ponavlja vsakodnevno.Kako naj mu na sprejemljiv način to povem?Moža ne bi rada zapustila ali izgubila.

Več kot očitno je da pri svoji odločitvi nisi sigurna…mislim da te niti ne mika da bi se strastna afera končala…mislim da si potihem želiš, da bi tako lahko nadaljevala v nedogled…..punca, zavedaj se…tisti,ki sedi na dveh stolih prej ali slej pade iz obeh….

Enostavno mu povej, da ne želiš več seksa z njim. Pa če on to sprejme ali ne. Konec koncev je telo tvoje in z njim lahko samo ti razpolagaš.
Pa srečno – če si to res želiš

Spet ena iz vrst vlacug.

Da se ne mores upret je samo izgovor…ce se resnicno hoces se lahko.
Razmisli kaj sploh hoces ker ni videti da bi bila prepricana.

Alja,

po mojih izkušnjah se taka veza težko prekine, sploh če je vse OK in po možnosti še zaljubljenost oz. ljubezen vmes. Glede na to, da sta sama večino časa v službi, da ni drugih motečih faktorjev (beri:drugih sodelavcev). Midva nisva bila sama in je bilo še težje ukrasti poljub, dotik, včasih tudi kaj več ;-)). Bil (je) poročen, sama pa sem bila takrat še samska oz. sem se z nekom videvala. Ful je blo hudo (obema), ko sva občasno prekinila vse skupaj in tisti čas potem v službi ni bil prijeten, sploh ker smo bili v firmi samo 4 in težko skrivaš razpoloženje. Danes vem, da če ne bi zamenjala službe (pravzpaprav sva jo oba), te veze ne bi mogla prekiniti oz. bi jo zelo zelo težko. Tako sem si lahko uredila svoje življenje in se poročila. Najina veza ni imela prihodnosti, ločil se najbrž ne bi, preveč bi bilo trpečih, mogoče pa sploh ni bil resen, čeprav dvomim v to. Je pa tako, da sva še danes kolega in kemija, ko se srečava, še obstaja in najbrž tudi vedno bo. Vendar jo usmerjava zgolj v prijateljstvo. Težje pa bi bilo, če bi se videvala v službi vsak dan; takrat bi bila najbrž potrebna železna volja in trma.

No, to je moja izkušnja. Če sta res ustvarjena drug za drugega, se bo to izkazalo slej ko prej, saj tudi tako zaljubljenost in privlačnost lahko mineta ali pa se razvijata naprej. Če pa je tudi on poročen (+otroci), bo pa najbrž težko. Zato premisli kaj in kako.

Moram ti reči, da si se spravila v težek in nezavidljiv položaj.

Srečno.

Težko je,ker je zelo luštkan in zapeljiv,kot magnet.Vendar moram prekiniti.Lepo nama je in nihče ne ve,kaj pa če bo ljubimec komu povedal,če mu ne bom več dala?

Tipična kokoš si. Prej bi mislila na posledice.

Hvala za nasvet…

Jaz ne vidim razloga, da bi prekinila. Saj imate elektronska vrata ali ne?

ah daj no, daj… po toči zvoniti je prepozno…

bravo poln idej….!Zakaj si se sploh spuščala v to?Nimaš nobenega spoštovanja do svojega partnerja????

žiži, če bi ga mela, bi potem pomislila tudi, kako se jahač počuti.

sploh pa bom reku takole: verjamem da je fajn en tak divji pa tahiter, če si brez obveznosti. al pa tut če maš obveznosti pa je blo to in samo to, pa pol konc (za tiste ki mislite, da bi to tolerirali).

če pa gre to naprej do pozornosti, navezanosti in navsezadnje do laži…. ahem, punca draga, vlak zamujen. vredna vsake kritike: vedela si, da je možakar vezan, pa si lokomotivila te vagone za sabo, ker ti je pač bil luštkan, zgovoren, duhovit…., a naenkrat ti pač ne paše več.

eh…. (zamahne z roko in gre drugam)

ti, poln idej,

malce narobe si razumel situacijo – še 1 x preberi.

kar zmrazilo me je ko sem prala tvoj post, sem namreč v enakem položaju kot ga opisuješ (razen da nisva sodelavca)… jaz samska, on poročen z otroci, veliko se vidiva, zveza pa kar traja in traja… imava se rada, negova čustva so iskrena, a seveda na tehtnici ne prevagam… zavedam se da bo treba enkrat prekiniti, si pa ne predstavljam kako…
koliko časa sta bila vidva skupaj? koliko časa si ga prebolevala?

Bolj kot tvoj mož me skrbi to, da “zelo” uživaš. Očitno ne tako kot pri tvojem možu. Če bi namreč sedajle prišla do zaključka, da uživaš manj kot pri tvojem možu ali pa, da si vesela ker imaš takega moža, potem bi te minilo samo po sebi. Tako pa mislim, da si relativno na slabi poti.

Malo premisli!

Kar pa ti “koka” defintivno nisi, ane?

alja, hvala za tale post.

Alja napisal:

> Sex na delavnem mestu,namreč.Delam v privat firmi,opravljam
> administrativna dela.Pred pol leta sem dobila postavnega in
> privlačnega sodelavca.Zelo sva se zbližala in prišlo je do
> spolnih odnosov in kar na delavnem mestu v bližnji skladiščni
> pisarni,kjer hranijo pisarniški material,med malico.Zaposlena
> sva pa samo midva in lastnik firme,ki je večinoma odsoten.Jaz
> sem poročena ampak njegovim čarom in energiji se nisem mogla
> upreti in zelo uživam,a me zaradi moža malo peče vest.Da pa bi
> naju kdo zalotil med pavzo,pa ni bojazni,ker imamo elektronska
> zunanja vrata kot vhod in kdor prej pride pozvoni.Kako naj se
> znebim ljubimca,a mi je všeč tudi kot govornik.Kaj naj
> storim,čisto sem raztresena in me skrbi zaradi moža?

Kurec24cm:

Sorry ampak si kurba.

šikano :)))…ko maybe misli, da so njegova čustva iskrena..ijeee :)))

Sem se zmotila. Hvala enkrat bila ljubica za to kar si napisala.

ce bi biv jst tvoj moz pa bi to zvedu se bojim da bi ti in tvoj ljubimec hitr zemlo gnojila!!!!!!!!!!i fucking hate that….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close