Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eni se res znajdejo

Eni se res znajdejo

Aleks Skela ima se najmanj masla od fb poduhovljencev in anti sistem sekt.

Srecko Sorli prireja sam se konference pa ptodaja knjige pa mi je bil prej simpaticen tudi takrat sem sla na predstavitev knjige Korona pod dobrogledom.

Potem se hujsa, kot Sorli je Mateja Zlogar, ki na prvi pogled izgleda kot simpaticna gospa s kmetije, ki zagovarja alternativno zdravljenje. Vse super ce gledas pivrsinsko in naivno!

Se meni so bla dve leti nazaj njena razlaganja kak si je s postom pozdravla scitnico fajna.

Potem pa preberes kak je z Mihaelom Bellisom nategovala ljudi za diplomatsko listino za prehod cez mejo leta 2021, ker ji niso nc placali je bla vsa besna .

Pa moras vedeti ce delas neki za drustvo je prostovoljno.

Ce hoces sluzit, odpres sp pa je.

Ne pa da delas piarovstvo v drustvu Bellus, na svoje roke organiziras delavnice in krsis zakone.

Lansko leto je z enimi cudaki nategovala ljudi in prodajala certifikat Ziv clovek, ovcice so ji spet slepo sledile.

In pol jo se povabijo v oddajo Klepet ob kavi za nagrado. Lol. Ta oddaja se mi je totalno zagnusla, ker sem mislila da voditeljca preveri svoje goste. Ampak jih ne, sam da je content.

Ja, to je Zlovenija kjer bolj ko krsis zakon, bolj fajn zivis in sluzis.

Pa ne pisem to iz zavisti. Dalec od tega. Tudi njeno slabo odzivanje na dobronamerne kritike velik pove o njej, sklicevanje ljudi da imajo travme in so zato zavistni je smesno. Ce bi ona imela kaj morale bi se opravicla folku, ki ga je nategnila za kes in mu kes vrnila. Simpl. Ampak ne, ovce je treba manipulirat in financno odirat.

Draga Krena77, še dobro, da si pod psevdonimom. V kolikor ugotovim kdo si te tožim za obrekovanje in laži. Pa lep pozdrav od karen Kralj

Kako si eni pod psevdonimom drznejo zalit in pljuvat po ljudeh, ki jih niti ne poznajo, nimajo nobenih dokazov za svoje trditve. Ali kot je že Karen zapisala, zrelo za eno konkretno tožbo. Kdor nima kaj skrivat, se z imenom in priimkom prijavi in komentira. Pa srečno

Odgovor na objavo uporabnika
Mateja Žlogar, 02.01.2025 ob 23:05

Kako si eni pod psevdonimom drznejo zalit in pljuvat po ljudeh, ki jih niti ne poznajo, nimajo nobenih dokazov za svoje trditve. Ali kot je že Karen zapisala, zrelo za eno konkretno tožbo. Kdor nima kaj skrivat, se z imenom in priimkom prijavi in komentira. Pa srečno

Točno tako!

p.s.Aleks Skela ima že nekaj časa službo!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close