Eni motoristi v trugi drugi bodo čakali na novo sezono
Včeraj je šel še en.
Motoristi so večinoma nori, včeraj se je en nalašč vozil čez prometno križišče z povsem ugasnjenim i lučmi, okol 21.40, izzival usodo s 100 kmh plus čez glavno križišče. Takim šele privoščim SMRT, ampak namotanim okol kandelabra, tudi dreves je namreč škoda za manijake kaj šele mimoidočih naključnih.
jp, take majo.. 1x ponoči okoli 22 ure pred leti na ravnem delu ceste brez razsvetljave, ki ima dva pasa je dobesedno kontra priletel na ravnem delu cesta kot metek, 250 na uro minimalno brez luči . Ta, ki je sedel kot sovoznik je samo rekel… Kaj je bilo to.. NLP sem odgovori…
Včeraj dopoldan pa 6 komadov, rahlo ovinkasti deli ceste ampak pregledni ene 2 km, to je bilo pa lepo videti, pa sem tudi jst vozil okoli 100 ker dobro poznam ta del ceste, ni bilo dost prometa, samo zviz.., pogledam ogledalo, že drugi za njim mimo, pogledam spet…, tretji.., pa spet zviz zviz zviz, adrenalinsko tud za mene.., ko v filmu, prvič sem užival, ko so me v prehitevali..
Popay, 21.09.2025 ob 18:53
jp, take majo.. 1x ponoči okoli 22 ure pred leti na ravnem delu ceste brez razsvetljave, ki ima dva pasa je dobesedno kontra priletel na ravnem delu cesta kot metek, 250 na uro minimalno brez luči . Ta, ki je sedel kot sovoznik je samo rekel… Kaj je bilo to.. NLP sem odgovori…
Včeraj dopoldan pa 6 komadov, rahlo ovinkasti deli ceste ampak pregledni ene 2 km, to je bilo pa lepo videti, pa sem tudi jst vozil okoli 100 ker dobro poznam ta del ceste, ni bilo dost prometa, samo zviz.., pogledam ogledalo, že drugi za njim mimo, pogledam spet…, tretji.., pa spet zviz zviz zviz, adrenalinsko tud za mene.., ko v filmu, prvič sem užival, ko so me v prehitevali..
No vidiš popay, vsaj ti me razumeš. Sem daleč od Kokija ki pri mamici živi v mansardi, od 18. sem na svojem, delam in pač po smrti enega motorista lahko kaj napišem sploh o norcih v manjših krajih, vemo katerih, primestje Ljubljane in širše do Kranja plus seveda manjša mesta z ravnimi cestami ki omogočijo norenje.
Seveda, v temi, nalašč temi, ker jaz kot voznik OA moram vse radarje plačat, na srečo sicer prevozim enega na 5 let, kurčevi motoristi se pa izmikajo, tako policistom kot kaznim, prekrijejo registrske, norca brijejo tako iz določil cpp ja, kot nas nemotoristov, uničujejo druge, bmk d sebe… Naj zletijo v prepad ali v kandelaber, nobena zavarovalnica ne bi smela zavarovat civilnih motoristov, izjema je policija.
Vožnja dirkalnih motorjev je enako ali še bolj nevarna kot jemanje drog, naj potem zavarujejo zavarovalnice za primer srčnega infarkta še vse ki snifajo kokain npr.
Motorji SO NEVARNI, MOTORISTI PA SO VEČINOMA satanisti ki nalašč ogrožajo sebe in druge. In ponovno, edini ki bi sploh smeli na motor, so za to usposobljeni cestni policisti.
Zaključujem debato. Po mojem imam še kako dobre argumente!!!
Nekateri smo tud normalni motoristi, ne prehitevamo v nože, se ne štulimo, le bolj glasen auspuh imamo. Bo šlo?
Se vozmo za dušo, ker se že od malih nog, začenši s Tomos automaticom…
Uradno vozim čoperja, neuradno imam pa tudi R6, za sem pa tja “pritisnit”, sam kurc, k je pod mano k mini moto, poleg še nekaj drugih “krst” po tvoje.
Žena ma kodo 125, tavelka hči se pa vozi z midi supermotard.
Vsi živi in zdravi.
Forum je zaprt za komentiranje.