Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eni majo močan spolni nagon jaz pa morilskegaa

Eni majo močan spolni nagon jaz pa morilskegaa

A ga za razliko od spklnih manijakov nimam kje izrazit.

Živali se lahko brez kazenskega pregona pobijajo med sabo, tudi ista vrsta med sabo, vsem človekom je logično da medved ali lev pobijeta mladiče enga pred njima da se lahko sparita sama s to samico, mene pa bo takoj dali v arest.

Ti je nehumano in nevzdržno.

Nočem pobijat živali, najsvetejših bitij tega planeta, želim si pobijati izključno ljudi. Preference : moški spol. Ciljna skupina prej mladi kot stari. Dojenčke težje kot odrasle. Žensk tako rekoč ne.

Torej so ciljna skupina tam 10 do 60, pretežno moški.

Za razliko od živali jaz ne smem uporabit tega čudovitega nagona ki ga ima vsak od nas, pa če se še tako pretvarjamo.

Mene bolj skrbi posledica v smislu karme, boga, kot zakona. Na zakone se posejem. Z R.

Ti imaš pa preveč  časa.

Vojnik kliče XD

Jaz pa čutim nezadržno potrebo, da podavim vse psihopate, asocialce, agresivce in tečnobe.

Kje se dobima?

V Ukrajino pojdi za prostovoljca.

Če te ne vzamejo prvi, te bodo drugi.

Odgovor na objavo uporabnika
Nagoni vseh vrst, 17.09.2025 ob 15:27

A ga za razliko od spklnih manijakov nimam kje izrazit.

Živali se lahko brez kazenskega pregona pobijajo med sabo, tudi ista vrsta med sabo, vsem človekom je logično da medved ali lev pobijeta mladiče enga pred njima da se lahko sparita sama s to samico, mene pa bo takoj dali v arest.

Ti je nehumano in nevzdržno.

Nočem pobijat živali, najsvetejših bitij tega planeta, želim si pobijati izključno ljudi. Preference : moški spol. Ciljna skupina prej mladi kot stari. Dojenčke težje kot odrasle. Žensk tako rekoč ne.

Torej so ciljna skupina tam 10 do 60, pretežno moški.

Za razliko od živali jaz ne smem uporabit tega čudovitega nagona ki ga ima vsak od nas, pa če se še tako pretvarjamo.

Mene bolj skrbi posledica v smislu karme, boga, kot zakona. Na zakone se posejem. Z R.

Pa neumen si tudi kot kamen.

Če bi imel malo sposobnosti razmišljat, bi lahko ugotovil, da lahko greš za vojaka in v ukrajino (čeprav za to verjetno nimaš jajc), za policaja pa prefukaš kakšnega naključnega narkomana ali klošarja, katerega ne bi nihče pogrešal (je pa res, da je vseeno zahtevan IQ vsaj tam okoli 80, kar je zelo vprašljivo, če ga dosegaš kaj šele presegaš)

Lahko bi bil v pomoč državljanov in te naslovimo v parlament. Tam pa sprosti frustracije.

Pred leti sem spoznala psihopata.  Duška si je dal tako, da je šel v tujo vojno kjer se je izživel. Učil me je obrambe pred izkoriščevalskimi migranti, o moških… Bilo je poletje. Zvečer sva lizala sladoled na palčki in se pogovarjala. Pridruži se vojnim silam. Morda te odrešijo muk za večno.

Pridi da te prefukam ko kanto za smeti

Prav res. Pridruži se policajem ali kakšni “vardi” in podobnim samooklicanim varuhom reda. Če greš za policaja, upam, da pre*ukaš kakšen trop  ci.ganov, ker naši cajčki si tega ne upajo. Če boš uspel priti v DZ, težko bo, ker so posranci zaščiteni bolj od medvedov, volkov in risov skupaj, a kjer je volja je tudi pot. Ko boš notri me pokliči, ti pridem pomagat pre*ukat in zažgat celoten DZ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close