Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek energetika

energetika

Pozdravljeni,

ali kdo ve sledece. Dobila sem poracun za energetiko,in sicer preplacali smo 180 evrov. Poracun sem dobila ta teden.

Prejsnja poloznica za tekoci mesec pa je 50 evrov, na njej je sicer datum rok placila 22.5,sedaj pa ne vem ali je to poloznico potrebno se plačati, ali se to avtomatsko odsteje od tega,kar smo poplacali?

ali kdo ve?

Hvala za odg,
Katja

Se odšteje.

hvala Robi,sem ravno na kliku z goro poloznicami.,in mi teh 50 evrov se kako pride.

Pri nas je bilo vedno tako, kot sem napisal. Na vsaki naslednji položnici pa piše ali imaš dobropis ali si še kaj dolžan iz prejšnjega meseca.

ja nisem bila cisto prepricana,ce je tako.

Logicno je.
Hvala

a poklicati dobavitelja kaj je mislil, pa ne gre??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM ja sj pravim sem lih na kliku pri placevanju poloznic, to je bilo bolj save question.

Bom poloznco pustila …pa valda se prepricala,sm pa mislila,da mogoce je ustaljena praksa,poracuni pri nas niso skoraj nikol negativni.

1x zadošča.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close